Madem fakir kızı seğenmiyor, oğlunun,eyi olarak kasullenemiyor neden yanında kalıyor ki !!! Canım biz eşimle evlenince tarla aldık eşim,adına ailesi sesini çıkartmadı, benim annemze senin takılarnla aldı neden ortak ya da senin adına değiy dediler. Sonraki yıl eşimin evlenmeden önce almış olduğu ev vardı ama apartmanda yapı kayıt gibi skntılardan dolayı evi sattık ayrıca aloığımız tarlayıda satıp daha iyi bahceli modern bir,ev aldk bu sefer ikimizin adına. Kayınbaba evi görünce bayldı uyiki aldnz falan yaptı. Kayınvalideyse sürekli evi kötüleyip durdu. Derken ben çıldrdım doğum,vs başka şiylerde oldu bir,hayırlı olsun,demiyorsun,sürekli kötüleyip,duruyorsun çok şükür böyle evimiz var mutlu ol yaptm artk daha da büyüdü olay bunları evden kovdm. Hemen babamı arayp kayınbaba o evi onlara ben aldm falan filan yapmş. Babamda evi kızıma gelen takılarla önce tarla sonra evi satıp aldılar filan demiş. Takı anlamnda onlarn tarafı pek takmamıştı ve evimde tv de gördüğün villa tipi evlerden böyle evleri çok beğenr ve isterler ama tapuda benimde adım geçiyor diye söylenp durdu. Kayınvalidenin tutumuda çok çirkin,sonuçta oğlunun eşisin onun malı senin malın, zengin,olsaydıh ne değişecekti ki