0 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından

Ya gerçekten öyle. Ben bebek bakım bölümünü daha aktif kullanıyorum. Geçen bir arkadaşa gerçekten boş yere bi sürü eksi oy verilmişti yaptığı yoruma ve bu da tepki verdi ben de kalktım dedim ki nie takılıyorsun herkesin hoşuna gitmeye bilir yorumun takılma boşver burası açık bir paylaşım alanı :D

Ve sonuçç birileri sırf adımı görüp eminim yaptığım yorumlara bakmadan eksi oyları çakıp duruyorlar :D:D :D yani gerçekten insan sinir oluyomuş ama bir değil iki değil gerçekten artık sinir oldum. Bu eksi puanlara bi çözüm gelmeli. Mesela burda bazı kelimeleri yazdirgimiz da yorumda nokta nokta olarak çıkıyor ya demekki kontrol edile biliyor yorumlar yanlış mı biliyorum... 

4 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
... Yazması admın otamatık şekilde yasakladığı küfürler vs burda uyarı verenler görüyorum müdahile ediyorum zaten ama öbür tarafta admın görsün diye kaldıramıyorum kimler verdiğini ve bildirmistim zaten (gerçi kaldırmadim diye de suclu olmuştum konu anlamadıkları için)

Yani demem o ki eksi vs verilse de gerekli olmadıkça gizlenmez 
(170 puan) tarafından
Aa yokk sana lafım yok yanlış anlama daha önce seninle konuşmstuk ve o konu iletebilir admine bildirdimi inceledi ve gerçekten gereği yaptı çünkü haksız verilmişti
Yani sadece bi olabilir mi dedim çünkü
"Vermemeliydin bunu bilmemen gerçekten çok şaşırtıcı bi yerinde kızarıklık var mı yada nefes alıp vermesi nadil çok ciddi alerjik etkisi yaratabilir çünkü " dediğim bi yorum eksi neden gelir 1.5 aylık bebeğe bal vermiş :) ters bisi var mı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yaaa nasilmis :) bana verirken çok iyiydi bende açıkça diyorm sana verdim ama 3 gündür oraya girmiyorm 

Editörler burda daha aktif orda fazla ilgili değiller sonra da anlamadı diyolar 

Daha iki satır cümle kuramayan olmuş editör pes 

tarafından
O yüzden özelden yazan yazana bana neyi nasıl yapiyosn diye :) boşver Sibel
(170 puan) tarafından
Olay çok fazla kişisel oldu :(
(12,763 puan) tarafından
Ne zaman işimize gelince engel attım acaba laf diyonuz kişi ismi de verin bunlar beni savunduğu yokki özelden tartışma girmeyin diyorum kendi kendimi savunuyorum lakabı sevmiyorum sevmenize de gerek yok beni bana yalakalık yapılmasina da gerek yok sevmeyen dirke sevemesin sevende 2 tartışmada laflar sıralamaz
Ama Bi laf diyonuz deyin ne zaman gereksiz yorumlar kaldırdım durduk yere engelledim Bi deyin hadi
(12,763 puan) tarafından
Derya çim kişisel olsun şimdi biri diyo şikayet edince engel aliyo diğeri diyo işlerine geldiği gibi engel atar kim yapmışım desinler yoksa bu ithamlar yalan yanlış konuşulmasın
(12,763 puan) tarafından
Tabiki herkes seven old gibi sevmeyende var benide seni de onuda ama burda bu dedikleriniz gerçekten şu kişi kafana göre engelledin veya durduk yere su yorum kaldırdın gibi konuşup ispat olmazsa bu iftira olur
0 oy
(7,931 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Geçen hafta birisi uyku gerilemesinden bahsetmişti. Bebeği henüz 2 aylık tı. Arkadaşı demiş ki 4_5 aylık olduğunda uyku gerilemesi diye bişey var gündüz uyur gece uyumaz yada çok sık uyanır demiş. Bende öyle bişey yok benim oğlum 4 bucuk aylık gece 3_4 kere emmek için uyanıyor, emip uyuyor dedim. Sen misin diyen... Oğlum gündüz  4 gibi  1_2 saat uyuyor gece saat başı uyanıyor. Uyku gerilemesi denen bişey varmış yani
(170 puan) tarafından
Var var hemde nasıl var :D
(170 puan) tarafından
Ya bide dün diğer sayfadan da post açmıştım 4ve 5 aylık bebekelr de huy değişimi çok oluyo mesela oğlum doymuyor sürekli emmek yada mama yemek istiyor bi kaç anne normal olduğunu onlarında yaşadığı söyledi muhteşem atak dönemındeyiz bence :D
(7,931 puan) tarafından
Benim oğlanın damak kaşınıyor. Resmen mememe damağını kaşıyor. Emme süresi ve sıklığı arttı
(170 puan) tarafından
Evet ya neyse yeter ki doysunlar da cok cok eminler :)
0 oy
tarafından
ben orda takılmıyorum nedense sevemedim herkes cocuk doktoru gibi hissediyor kendisini orda :)
(170 puan) tarafından
Ya bide bişey soruluyor cvp veriyosun bin pişman ediyolar Ee kaldrmayacaksan neden soruyorsun hep canım cicim haklısın mi demek gerek 1.5aaylık  bebeğe bal verilir mi kuzum bunun için  bişey olmana gerek mi? Verdiğim cv ise
Vermemeliydin bunu bilmemen gerçekten çok şaşırtıcı bi yerinde kızarıklık var mı yada nefes alıp vermesi nadil çok ciddi alerjik etkisi yaratabilir çünkü
Yani buna 4 artı 3 eksi niye verilir :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,183 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 477 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Kvser (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 556 göst.
17 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy