0 oy
670 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından

Ya gerçekten öyle. Ben bebek bakım bölümünü daha aktif kullanıyorum. Geçen bir arkadaşa gerçekten boş yere bi sürü eksi oy verilmişti yaptığı yoruma ve bu da tepki verdi ben de kalktım dedim ki nie takılıyorsun herkesin hoşuna gitmeye bilir yorumun takılma boşver burası açık bir paylaşım alanı :D

Ve sonuçç birileri sırf adımı görüp eminim yaptığım yorumlara bakmadan eksi oyları çakıp duruyorlar :D:D :D yani gerçekten insan sinir oluyomuş ama bir değil iki değil gerçekten artık sinir oldum. Bu eksi puanlara bi çözüm gelmeli. Mesela burda bazı kelimeleri yazdirgimiz da yorumda nokta nokta olarak çıkıyor ya demekki kontrol edile biliyor yorumlar yanlış mı biliyorum... 

4 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
... Yazması admın otamatık şekilde yasakladığı küfürler vs burda uyarı verenler görüyorum müdahile ediyorum zaten ama öbür tarafta admın görsün diye kaldıramıyorum kimler verdiğini ve bildirmistim zaten (gerçi kaldırmadim diye de suclu olmuştum konu anlamadıkları için)

Yani demem o ki eksi vs verilse de gerekli olmadıkça gizlenmez 
(170 puan) tarafından
Aa yokk sana lafım yok yanlış anlama daha önce seninle konuşmstuk ve o konu iletebilir admine bildirdimi inceledi ve gerçekten gereği yaptı çünkü haksız verilmişti
Yani sadece bi olabilir mi dedim çünkü
"Vermemeliydin bunu bilmemen gerçekten çok şaşırtıcı bi yerinde kızarıklık var mı yada nefes alıp vermesi nadil çok ciddi alerjik etkisi yaratabilir çünkü " dediğim bi yorum eksi neden gelir 1.5 aylık bebeğe bal vermiş :) ters bisi var mı
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yaaa nasilmis :) bana verirken çok iyiydi bende açıkça diyorm sana verdim ama 3 gündür oraya girmiyorm 

Editörler burda daha aktif orda fazla ilgili değiller sonra da anlamadı diyolar 

Daha iki satır cümle kuramayan olmuş editör pes 

(12,763 puan) tarafından
Editöru çok seviyordun sevdiğin kişiler altına yaziyordun ne oldu hangisi sahteydi şimdi gözüne mi battı şikayetçi isen admine bildire bilirsin
Sana anlattım anlamadın  2 satır bir araya getirmemek değil sende anlama sorunu var anlamadın o gün
tarafından
Tuğba neden üstüne alindin ki
Hiç olmazsa yaprak gibi hareket etmedim başta sevdgimizi söylediğimiz halde sana takılan lakabı bile hazedemedin halbu ki sevdigimizden diyoduk
Bebek bakimina gelirse siz editorler ve admin orda pek ilgili deil ben kaç kere mesaj attm
Allah şifa versin dediğime bile eksi oy veriliyo sen kaldirmiyosn ama burda olsa kaldırırdn demi ! İlk admine yazdım donut olmadı sonra da bana anlamiyosn deme lütfen
tarafından
Etme bulma dünyası haticeeeeee:))
(12,763 puan) tarafından
Geçen bana hakaret edip burda neden üstüne alındin demen de ironi 2 taraflı oynama bence ceo musun vs diye Bi ton laflar deidn bende dedim ki orda da aktifim ama admın uyarılar görsün kim veriyo ise tek tek ceza versin diye kaldıramıyorum dedm sen sayfa mı yonetiyon vs vs başladın gerek yok sevmede beni 2 dk sevip 3 dk hakaret gelemem lakapta takma ben seviyeli sohbet ediyordum ama onada gerek yok artık isim ver o zaman geçen tartışıp şimdi bu laflar demek olmaz
(170 puan) tarafından
Yaaa ama senn :D  ama ben sana eksi oyları haksız yere senin verdiğin gibi vermedim ki :D  yok sen değilsin zaten :D  ama 1.5 aylık bebeğe bal verilir mi elini vicdanına koy yasak olduğunu bilmeyen var mı yada
(12,763 puan) tarafından
3 yerde yetkilerim çok farklı burda hersey görme yetkim var orda yok bilmiyorsun dediğimde ters algiliyosun işte gerek yok bundan sonra editörlük direk yapıp neyse onu yaparım
(170 puan) tarafından
Kız benim sayfamda tartışmayın :D :D
tarafından
Tuğba sadece bnm dediklerimi söylemen ne kdr doğru :) kendin o şekilde devam ediyosn bakıyorm diğer editorlere hiç öyle deiller neden sadece sen boylesin
Sizij bilmediğiniz şeyleri biliyoruz vs vs dersen bnde sana derim şirket mi yonetiyosn diye kusura bkma
Sen bana çok büyük bir olay gibi bakiyosn senle ugrasiyoruz diyosn falan filan !!! Sana dedim bnm arkamı toplama zor durumda kalma nasılsa admin tüm yetkileri sana vermiş kendisi uyeleriyle anlaşma dışında çok garip neden şimdi sana cio diyoem düşün hadi iyi günler
(12,763 puan) tarafından
Derya orda sence suçlu idin k bakma suçsuz olan biri savundum die yedim hakaretleri orda tartışan sen iken başka si günahı alındı ben tartışmam herkes kişiliği belli admine yazdım o iyice bakar uyarilara
(1,372 puan) tarafından
3 gündür oraya girmiyorum demiycen engel yedim giremiyorum diycen.Azamelia bırak şunu kendi havalarında takılsın buralarda.
(12,763 puan) tarafından
Demene gerek yok evet bundan sonra zor durumda kalmayıp kaç günse cezan veririm özelden de yazılan umursayip vs bile vermem kendin ce eglene bilirsin hakaret eden laflar sıralayan sensin bana hersey analt ma yetkisi olmadığı için He ceoyum agayim paşayım yöneticiyim hakaretlerini ve şikayet admine bildir şikayetçi ise benden editörlük alına bilir herkes de rahatlar :)
(170 puan) tarafından
Hangi konuda hakızdım azamella
tarafından
Denizim seninde yeni kakkti engelin :)) engel aldım nolmus sanki siz Varya çete gibisiniz resmen :)

B
Sana CEO yönetici dedim bu hakaret mi :)) hahahaha :)) nyse Tuba admin seni almaz ona eminim hakkında şimdi gidip sikyatte bulunsam bn engel alırım bunu burda yaşayan çok kişi oldu nedense coookk şey derdim de neyse yeri deil şuan
Bn sana hakaret etmedim kendini bu şekilde üste daha taşıma sen bana o şekilde davranirsan bende o şekil cevap veririm
(12,763 puan) tarafından
Yo diyebilirsin bana hakaret eden hiç Bi zaman engel yemedi tutup hakaret tarzı post açan engel yedi gerçi sen wp dedikodu da yanlış bilgi alışverişi yapmış olabilirsiniz biri burda Tuğba özelden hakaret ettim engelledim diyen çıksın hadi en kötü love le tartıştım post açtı diye engellendi ben engelleme dim sercem neler dedi burda yazdı öyle engellendi ceo tek demediğin ikimizde biliyoruz herkes kimin ne old biliyor merak etme evet bura hei değil denilecek çok şey var ama sen yakışan yap bende kendi yakışanı
(12,763 puan) tarafından
Gerçekten biri çıksın Tuğba şikayet ettik engel yedik Tuğba kavga ettik engel yedim diyen biri gerçekten Bi ton insan yazarım karşılıkli kavga ettigim 1 kişi de engelleme dim şahsi iş asla yapmadım yaptın diyen varsa gelsin özür dileyecem
(1,372 puan) tarafından
Kuzum ceo gibi davranan editör oldupun halde sen değilsin birileri :)))) Kişi kendinden bilirmiş işi  (Ayrıca Azamelia senin ayrıcalığın illaki olacak) Kaldıramıyor bazıları bu durumu galiba :)))))))))
(12,763 puan) tarafından
Hiç bi zaman ayrıcalıklı gibi davranmadı deniz kim ne dese konuştum elimden gelen yaptım hakaretler göz yumdum ama nasıl üyeler kuralı varsa bizimde var diyemiyoruz bazi şeyi en kötü başka editör turkuaz gelsih aha gördüğüm bildiğim diyomuym diye amaaan neyse ne herkes kötü bilsin sorun yok ama sevmesinler de o da ihtiyacım yok
tarafından
Zamanında çok severdim tugbayi sen bişi bilmiyosn deniz... Neyini kaldiramicam ki saçmalığın bu kadarı şimdidi de böyle diyosnz :))
Burda i zaman sen de dahil denizim bilgimi beni cekemiyosnz demek ki hatta arkamdan Instagram dan konusluyo haberleri geliyo bana nyse uzatmak istemiyorum herkes kendi işine
Ben burda üyeyim yardım etmek için bilgimi kisiligimi tabi ki yazar çizerim seni ve kimseyi ilgilendirmez ok
(1,372 puan) tarafından
Yaa bak işte sen hep bunu yapıyosun herkes burda bildiklerini paylaşıyor.Bilgimi beni çekemiyosunuz ne demek?Buradakiler geri zekalı bi akıllı herşeyi bilen sen misin Allah aşkına.
(12,763 puan) tarafından
Gerek yok sevmeye bilirsin
Herkes Allahın kulu kimse kimse çekememezlik olmaz Allaha emanet
(1,372 puan) tarafından
Aynen Azamelia çok dopru dedin.Madem her şeyden haberin var,kulağına geliyor duyuyomuşsunya pek bi sevilmediğinin de farkındasındır umarım.
tarafından
Çekemeyen o kadar çok insan var ki burda  sayamaya matematiğim yetmez . Gıcık kapan kalkıp haticeye saydırıyor editör gözüne girmek isteyenler de öyle burda yalakalik yapar. Aramızda sevdiğimiz için taktığımız lakabı ironi buldun saçma buldun vs. Ama anlaşılan o ki herkes verilen değeri hak etmiyor. Biriniz çıkıp sen haticenin avukatı mısın diye ötecek evet avukatıyım sizler nasıl editorcugunuzun avukatlığını yapıyorsanız bende istediğim zaman istediğim kişinin avukatlığını yaparım. Biliyorum yorumumu da gizleyen olacak birileri ama neyseki okuyacak. O kişiler sadece işlerine geldi mi engeli atar . Gerçekler her zaman acı olur .
tarafından
İki elimin sayısını geçmez hekres herkesi sevmek zorunda deil
Sen sevmedin de aman ne üzüldüm :)
Ağzı olan konusyo işte :)
Ben öyle bir itamda bulunmadım ben bikiyorm diye sen bilmiyosn demedim seviyeli biri olsan senle güzel tartisirdim ama neyse
Her yorumumun altına maydonkz gibi atlama
tarafından
O yüzden özelden yazan yazana bana neyi nasıl yapiyosn diye :) boşver Sibel
(170 puan) tarafından
Olay çok fazla kişisel oldu :(
(12,763 puan) tarafından
Ne zaman işimize gelince engel attım acaba laf diyonuz kişi ismi de verin bunlar beni savunduğu yokki özelden tartışma girmeyin diyorum kendi kendimi savunuyorum lakabı sevmiyorum sevmenize de gerek yok beni bana yalakalık yapılmasina da gerek yok sevmeyen dirke sevemesin sevende 2 tartışmada laflar sıralamaz
Ama Bi laf diyonuz deyin ne zaman gereksiz yorumlar kaldırdım durduk yere engelledim Bi deyin hadi
(12,763 puan) tarafından
Derya çim kişisel olsun şimdi biri diyo şikayet edince engel aliyo diğeri diyo işlerine geldiği gibi engel atar kim yapmışım desinler yoksa bu ithamlar yalan yanlış konuşulmasın
(12,763 puan) tarafından
Tabiki herkes seven old gibi sevmeyende var benide seni de onuda ama burda bu dedikleriniz gerçekten şu kişi kafana göre engelledin veya durduk yere su yorum kaldırdın gibi konuşup ispat olmazsa bu iftira olur
0 oy
(7,931 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Geçen hafta birisi uyku gerilemesinden bahsetmişti. Bebeği henüz 2 aylık tı. Arkadaşı demiş ki 4_5 aylık olduğunda uyku gerilemesi diye bişey var gündüz uyur gece uyumaz yada çok sık uyanır demiş. Bende öyle bişey yok benim oğlum 4 bucuk aylık gece 3_4 kere emmek için uyanıyor, emip uyuyor dedim. Sen misin diyen... Oğlum gündüz  4 gibi  1_2 saat uyuyor gece saat başı uyanıyor. Uyku gerilemesi denen bişey varmış yani
(170 puan) tarafından
Var var hemde nasıl var :D
(170 puan) tarafından
Ya bide dün diğer sayfadan da post açmıştım 4ve 5 aylık bebekelr de huy değişimi çok oluyo mesela oğlum doymuyor sürekli emmek yada mama yemek istiyor bi kaç anne normal olduğunu onlarında yaşadığı söyledi muhteşem atak dönemındeyiz bence :D
(7,931 puan) tarafından
Benim oğlanın damak kaşınıyor. Resmen mememe damağını kaşıyor. Emme süresi ve sıklığı arttı
(170 puan) tarafından
Evet ya neyse yeter ki doysunlar da cok cok eminler :)
0 oy
tarafından
ben orda takılmıyorum nedense sevemedim herkes cocuk doktoru gibi hissediyor kendisini orda :)
(170 puan) tarafından
Ya bide bişey soruluyor cvp veriyosun bin pişman ediyolar Ee kaldrmayacaksan neden soruyorsun hep canım cicim haklısın mi demek gerek 1.5aaylık  bebeğe bal verilir mi kuzum bunun için  bişey olmana gerek mi? Verdiğim cv ise
Vermemeliydin bunu bilmemen gerçekten çok şaşırtıcı bi yerinde kızarıklık var mı yada nefes alıp vermesi nadil çok ciddi alerjik etkisi yaratabilir çünkü
Yani buna 4 artı 3 eksi niye verilir :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,184 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 478 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Kvser (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 556 göst.
17 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy