Bence de anne yani ,benim evladim ne zaman istese yardima kosarim. Suan kucukler diye uykusuz kaliyoruz ,buyuyunce de ihtiyac halinde kalinabilir. Yani anne kucukken kaliyo da buyukken neden kalmiyo.
Ben annem bi yardim istese hic ikiletmeden yaparim,kucukken kardeslerime falan da baktim. Elbette bana guvenerek cocuk yapmadi ,bende anneme guvenerek cocuk yapmadim. Ama insanin insana ihtiyaci vardir. En zor zamanlarinda da anneden yardim icin beklenti haline geliyoruz. Tabi ki anneme guvenerek cocuk yapmadim ama mesela hasta olsam anneme guvenerek mi hasta oluyorum ya da ameliyat olsam anneme guvenerek mi oluyorum. Bu nasil bi mantiktir. İyi madem herkes kapisini kapasin otursun en yakinina bile bi el uzatmasin.
Sizi o kadar iyi anliyorum ki benim annemde gelince sadece yemek yapar ve surekli beni elestirir bu ev neden boyle niye daginik vs ,2 yasinda cocugum var napayom diyorum. Abartmiyorum 48 saat uyumadigim zamanlar oldu. Aylarca 1 saatlik uykuyla durdum. Ustune hasta oldum. Kimse gelip kapimi bile calmadi yat uyu dinlen dediler uyumayan cocugum oldugunu bilmelerine ragmen. Ben sabahlari da baksin uyuyayim demiyorum gun icinde ilgilensin 1-2 saat yaninda dursun bende yemegimi,temizligimi yapayim diyorum ama yok yani. Zorla dogum gunu bahanesiyle geldi ve 3 gun durdu gitti. Koca bi sene de sadece 3 gun gelir annem.