0 oy
486 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
tarafından yeniden etikenlendirildi
Kızlar bir onceki postumu okuyanlar bilir. Annem bende kaliyr bi sabah kalkip cocuklara baksin uyuyayim istiyordum. Dun aksam dedimki anne kiz hic mi uzulmuyosun bana bi gun kalk sabah nolur 2 senedr uyakusuzum dedim. Beende uyuyamiyrm burda uyuyabiliyorken uyuyim dedi. Ya bir gun dedim mırın kırın etti. Ve sabah oldu tabiki kalkmadi. E ozman beden geldin diye sormak istyrm ya babama diyoki guya kiza yardim icin gidim e buraya gelince cocuklar konusunda yardimi yok sadeve yemek yapiyr ya yemek konusunda benim yardimim yokkiiii bana cocuk konusunda yardim et uykusuzummm
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

13 Cevaplar

+2 oy
(2,764 puan) tarafından
Asla anneme öyle demezdim neden geldin diye . Başımın üstünde yeri var oturduğu yerden kaldırmamaya çalışırım çocuğuma kendim bakar işimi kendim yaparım. Çocuğum uyurkende bende onunla uyurum 
(6,541 puan) tarafından
Sarilalim canim sarilalim :(
Benimki de yemek yapar ama damat icin yapar benim icin degil hep esimin sevdigi seyleri yapar. Ben bisey istedigimde de zor der,malzeme yok der,cocukla olmaz der bi bahane bulur. Ama ccoukla sarma sarariz,manti yapariz oysa ki benimkiler daha basit serler.
Aynen benim de cok zoruma gidiyo. Ben annemlere gidince yemek ,temizlik herseyi yaparim ,cocukla yük olmayalim diye.
(242 puan) tarafından
Ben de giittugimde iki bebekle temizlik yaparim supurge bulasik hepsini yaparim ve eve alisveris yaparim devamli bseyler alirim. Insanin kendi ailesinin evinde bile rahat edememedi cok zorms
tarafından
Sonunda benim gibi düşünenler çıktı şimdi lerde bunlar çoğaldı yapmak zorunda değil diyenler geçenlerde de abisinden su getirmek için arabasını kardeşine arabasını vermeyen bunun için de post açan biri vardı vermedi bize arabasını diye yine gelmez mi vermek zorunda değil diyenler kardeş kardeşten yardım istemeyecekse niye kardeş anne her yaşta sağlıklı olduğu sürece evladına yardım etmeyecekse neden çocuk doğurdu  o zaman herkes yabancılaşsın bu kavramlar kalksın ortadan kimse kimseye gitmesin görüşüp etmesin böyle saçmalık mı olur benim annem de yılda bir defa gelir 65 yaşında ayağından kolundan ameliyat lı yinede zor oturturum onu bende 7 ay boyunca iki yada üç saatlik uykuyla ayakta durduğumu bilirim hemen memlekete annemlere gittim annem gece uyumayan biri yaşı da ilerlediği için istesede uyuyamıyordu ama sabah kızım sen uyu ben bakarım derdi bir saat de olsa kendini zorlar en son artık baş edemeyeceği sınıra gelir beni uyandırırdı benim annemden öğrendiğim annelik bu evladının her şeyine koşmak tek kusuru var oda mal paylaşımında adil olmadı ama olsun :())(
(242 puan) tarafından
Oo mal ayrimina hic gelmiyorum abi suan bekar ve ev kirasi aliyor ailemle yasiyor ve dger evin kirasini abim aliyot. Haksa o da hak. Iki tanr daha evladi var ama sadece ona veriyorlar.
(242 puan) tarafından
Zor ya sen bukadar fedakarlik yaparken karsindan bublari gorunce zoruna gidiyor. Damat herseyi yapmak zorunda gozuyle bakitorlar. Ben calismiyrm sacede esim calisiyor ve elimden geleni yapiyrm kardesimin eksiklerini alirim aileme gidince alirim bana geldiklerinde elleri ceplerine girmez devamli yemege cikaririm geziririm. Ama abim bi ekmek alsa oglym neden masraf yaptin der. Bebim esimede su eksik bu eksik alin der
-Reklam-
+1 oy
(3,560 puan) tarafından

Normalde gelmiyor da bu durum için gelmişse evet yardım etmeli elinden geldiğince. Bugün sen uyurdun yarın o uyurdu. Ben hak veriyorum. İnsan evladı için istemese de her şeyi yapıyor. Bişey rica etmişsin ve çok önemli bişey için. Uykusuzluk insanı hasta ediyor. 

+1 oy
(2,859 puan) tarafından
Yardım için gidiyorum deyip yardım etmemesi değişik. Benim de annemlere gidince ve ya da o gelince ben valla gönderiyorum kızımı yanına. Zaten sürekli olan bu şey değil ki, 2-3 ayda bir de baksin. Mesela 2 gün kaliyorsak birlikte kesinlikle 1 sabah gonderiyorum. Yani annenin evladına yardımı da lütuf değil. E yapmıyorsa tabii yapacak bi şey yok ama insan en yakınından destek beklerken bunla karşılaşması tabii üzücü olur. 
0 oy
(7,274 puan) tarafından
Bırak annemi kaynanamla oturuyorum ona bile demiyorum şuna bak bi diye kendim yapıyorum ve yemek yapması bile yeterli olması lazım evet yoruluyoruz yıpranıyoruz ama kendisi ben bakayım demedikten sonra demem 
0 oy
tarafından
Neden geldin de denmez canım ya ağır olur.. 
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Evet canım belki haklısın ama öyle de denmez yani. Sen böyle kafaya taktikca annenin her hareketi gözüne batacak. Annenin bu günlerini ararsın bak benden söylemesi. Bu uykusuzluk elbet geçecek ama kalp kırıklıkları geçmeyecek.
0 oy
tarafından
Ben kaynanamla oturuyorum cok iykusuz kaldi bir gun dememdim sen bakta ben biraz uyim cunku yapmaz bilyorum onun yani sira evin temizligi yemegi hepsini yapyorum en azindan annen sana yemk konusunda yardim edyormus
0 oy
tarafından
4 çocuğumla pert olduğum zaman bile anneme kalk bak demedim diyememde oda zaten o seviyeye getirmez yardım etmek ister ben bırakmam 
0 oy
tarafından
Sonuçta sen annene güvenerek dogurmadin bu çocuğu dediğin şeyler çok yanlış 
0 oy
(12,054 puan) tarafından
Ne uykuymuş arkadaş ya keşke annenize danışarak yapsanız çocukları.Terbiyesizlik yaptığın  annene neden geldin denir mi düşüncesi bile saçma 
0 oy
(11,502 puan) tarafından
İşte bunun için üst üste dogurmayin diyorum yapmıyorsunuz bırakın ilki biraz büyüsün yoksa böyle oluyor..canım kusura bakma ama annen mecbur değil oda yaşlanmış yapamaz ben 29 yaşındayım ilerde torun fln bakmak istemiyorum bakmam bana göre değil 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Yardım etmek istemiyor işte söylediğin halde yapmıyorsa boşver neden geldin deme varlığı yeter annenin ama sende annene gidince ona göre mesafeni koyarsın çocukla uğraşıp bide her ev işine koşmaya calismazsın mesela 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 171 göst.
28 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Busenur (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busenur (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aytenlam (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 741 göst.