0 oy
1,725 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar önceleri takılmıyordum ama çok ciddi sorunlar yaşadık neler yaşattı pislik bana çok kıskanç biri ben artık konuşmuyorum görüşmüyorum aşkım demesinden rahatsız olduğumu biliyor bugün msjları okudum aşk aşk yazmış eşime bilerek yapıyor beni hasta etti iyice 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay ben askım demem de abicim derım balım derım canımın ıcı derım abım sonuçta fesatlıktan yapması başka ama gelın abıne balım deme dese mesala tuhaf olurum yanı ne alaka dıye 
(867 puan) tarafından
Aşkım desin sevgilim desin ama iyi niyetli biri değil bunu bilsim dert etmem
-Reklam-
0 oy
(163,536 puan) tarafından
insan kardesiylede resmi olcak demekki bazen gercekten el kizi demek dogru oluyo
(867 puan) tarafından
Onun yüzünden çocuğum düşecekti benim annesi bana şiddet uyguladı kızıma kurban ol dedi annemle dalga geçti kaç kere küs gttim eşime keşke kuzenimi ile evlenseytin dedi
(163,536 puan) tarafından
bakma bacim kardese abiye ne derse desin okuma gorme kendi akil ve ruh sagligin icin bakma
(867 puan) tarafından
Ruh sağlıgım yok zaten daha neler yaşadım bunlar aklıma gelenler çocuğumun ismini koymasına bile izin verdim ilk hamileliğimde gerçek yüzünü görmeden benim iyi niyetimi onlar öldürdü
0 oy
(4,312 puan) tarafından
Ee madem bilerek yaptığını biliyorsun neden bu kadar takılıyorsun ben olsam hoşuma gider benimle uğraşması üstelik hiç oralı olduğumu belli etmem sonucta birileri varlığını ispatlamaya çalışıyor bende yok olsun istiyorum değil mi ☺️

Ama kucuk bir not : Onlar kardes iyisiyle kotusuyle iletsiim sekillerine karsimasaniz daha iyi olur bence tabi karar sizin .
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Aşkım demese de ilişkiniz bozulmuş zaten. 

Sanırım yaşı küçük veya olgunlaşmamış biri. 

Umursamayın. Umursadıkça hoşuna gider. 

Ben de gelinim ama erkk kardeşim var. Bir gün görğmce olacağım inşallah:)  kardeşime aşkım demem de kardeşimle aramdaki iletişime de annemi bile karıştırmam iyi ya da kötü anlamda. Herkesin yeri ayrı, sevgisi ayrı, diyaloğu ayrı sonuçta. 
(867 puan) tarafından
Canım bana ciddi sorunlar yaşattı iyi niyetli olduğunu bilsem vallaha ses etmem
(3,561 puan) tarafından
Anladım gıcıklığına yapıyor. Ondan dedim zaten ya yaşı küçük ya da olgun değil. İnsanı yoran bencil biri anladığım kadarıyla.
(867 puan) tarafından
Dünya ana kız ikisinin etrafında dönsün istiyorlar benim çocuklarımı bile bana karşı daha doldurmaya çalışıyor 5 yaşında büyük oğlum annen seni emzirmedi diyor küçücük çocuğa göğsümden kan geldi ama sütüm gelmedi benim suçum dağildi
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Bizde kardeşler arasi hep aşkim deriz bunda ne var?

Bende eltiniz sandim oha dedim görumce mi ne alaka oldu sonra
(867 puan) tarafından
Canım görümcem bana çok sıkıntı yaşattı çocuğuma da annem diyor tek derdi beni yok saymak
0 oy
tarafından
Abime canım bile demem ha canım çok normal denir . Aşkım nedir çok saçma eşime annesi bile demez tuhaf tuhaf civikliklar
(867 puan) tarafından
Birde niyeti iyi olduğunu bilsem valla ses etmem
0 oy
(54,187 puan) tarafından
sacma geliyo o kadar bic bic tamam aşkım diyodur da aşk ne ya ask ese sevgiliye denir askimda öyle seni kıskırtmak icin yapiyo takilma bile
0 oy
tarafından
Şimdi postu gördüm ayyy bir alemsiniz ya ne var yani abisine hitap ediyorsa sana kalsa düşman olsunlar sende rahat et 
(867 puan) tarafından
Benim çocuğuma da annem diye sever onun yüzünden çocuğum düşecekti çok sıkıntı yaşattı bana annesi şiddet uyguladı buraya yazsam destan olur aramız normal olsa kızmam beni kendi aileme düşman etmeye kalkıştı
0 oy
tarafından
Millet neden sana kulp bulma pesinde anlamaadim burdakiler lincleyecek yer ariyor .haklisin herkes konusmasini oturmasini kalkmasini bilecek
(867 puan) tarafından
Canım birde aramız normal olsa vallaha takmam ilk çocuğumun ismini bile o koydu ama zamanla bana çok sıkıntı yaşattı
tarafından
Insan sogudumu birdaha  donusu olmuyor
0 oy
(2,938 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin görümcene bu ne ya terbisizligi başka bişey değil  aşkım ne kocasına sevgilisine desin buna terbiszlik derim kardeşim abim desin bide senin inadına diyor bu ya o dedikçe sende onun yanında aşkım aşkım de :D

(867 puan) tarafından
Ben sevmem öyle kelimeleri o çok cıvık gerçekten babasının yanında bile neler der terbiyesiz
0 oy
(4,964 puan) tarafından
Abisine aşk demesi neden sorun oldu ki? Abisi yani. Seninle çok sorun yaşamış olabilir, sen nefret ediyor olabilirsin ama eşin kardeşiyle görüşüyorsa bu onların diyaloğunu etkilemez. Bence sen eşine kızmalısın. Madem sana çok çektirdiler, eşin neden mesafe koymadı?
(867 puan) tarafından
Ben istemiyorum ben mesafe koydum ama eşim tek erkek annesi çok zor şartlarda büyütmüş böyle bir vebal alamam onlar kıskançlığını yense herşeyi yönetme derdinden vazgeçseler herşey çok güzel olur
0 oy
tarafından
Abide olsa insan aşkım demez terbiyesiz kadın ben olsam kızardım ona bekar olsa abisi neyse ama seninle ebli sonuçta 

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 1,304 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
76 cevap 2,896 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bala&Hatun_54 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,016 göst.
0 oy
6 cevap 414 göst.

Kategoriler