Oncelikle sohbet amaçlıdır kaos yaratacak uzak dursun !!! Ben kadının kadına aşkım demesini yadirgıyorum hoşuma da pek gitmiyor bir komsum var çok tatli bir kız aşkım kelimesini çok kullaniyor her kullanisinda ben bir tuhaf oluyorum eşine ve kızına aşkım diye seslenebilirsin ona lafım yok ama kadınin kadına demesine bir türlü alisamiyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz bir bana mi garip geliyor merak ediyorum
Bu kelime bana çok bayağı geliyor nasıl denir ayağa düşmüş, içi boş ve samimiyetsiz geliyor. Kimseye kullanmıyorum
Ben kullanmamaktan ziyade garipsiyorum irkiliyorum
Biraz önceki yorumunu da begendim evini gorumcesine açmayan bir post vardi yazdıkların çok doğru
Eşimin ailesi beniim ailem gerçekten aksi düşünceleri anlamıyorum ve uzuluyorum
Oğullarıma kullanıyorum 😊😊😊
🙂🙂ne tatlı
Sadece kocama, çocuklarıma
Gerçekten ama aşkım da basitleşti
canım dışında o da samimiysem kullanmam
Basit birde anlamsız komsuya veliye arkadaşa aşkım demek
Eşime ve çocuklarıma tek kullanırım o ne öyle arkadaşa aşkım demek ne yahu 😂😂 He çok samimi olduğum biri olur canım vs diyorum ama aşkım demem hiç 😀 bir ara aşko çok popüler olmuştu 😂😂😂 bende burda görüp bazı arkadaşlara kullaniyordum burda yazıyordum ama normalde ağzımdan çıkmadı aşko kelimesi 😂😂😂
İyi yolun ucundan dönmüşsun uzaktan bakınca hos durmuyor evet
Çok sıradanlaştı bence herkes herkese rahatlıkla söylüyor. Ben kullanmıyorum tercih etmiyorum eşim de kullanmaz
Yorumlara bakilirsa kimse kullanmiyor gibi ama ben bu sayfada da çok kullanan gördüm
Doğrudur benim etrafımda kullanan da çok var
Hadi aşkım gene iyi ,peki aşko aşkitom aşkilotum vsrdi bi ara🤣aşkiletta aşkilettam aşko kuşko aahhabende kimseye kulkanmam sadece esim ve cocuklarim
Oo hepsini yazmissin onlar lise işi be sanmam kullanan olsun 😀
Bende aşkım kelimesini kızlara karşı kullanıyorum bence garip değil iltifat olarak herkese söylüyorum yakınlarıma yani
Kız ne zamandan beri aşkım kelimesi iltifat oldu sıfat bile içermiyor ama senin tercihin ben hoşlanmıyorum
biz ergenken de arkadaşlar arası kullananlar vardı ve ilk duyduğumda şok olmuştum 😂😂 bu kız bana aşkım mı dedi😝😝
arkadaşıma aşkım diye seslenmem, tuhaf bence de
İyi bari anormal gören ben degilim ama komsum da çok samimi seviyorum bazen üstünlük ifadesi gibi de geliyor
ben canim bile demezdim lisede arkadaşım hayatim demisti cok tuhaf gelmisti 😀 sonra unive gidince arkadasim dedi insan mesaj canim falan yazar dumduz yaziyosun mesajlari diye 😀
o kadar aşko bir kız değilim ki biz üniversitede birbirimize hacı, hacım, panpa, hacıt, bro böyle seslenmeye başladık, öyle de devam ediyoruz 😂😂
Bir arkadaşım aşko diyor 😂😂 eşime, oğluma bazen de annemle babama diyorum
Aşko yumusatilmis hali sanirim 😀
Canım tatlım balım tercihim 😄
Aşkım sadece çocuklarıma
En temizi
Eşim ve oğlum dışında kimseye o kelimeyi kullanmam aşko kuşko puşko gibi incik cincik hitaplar bana göre değil o tarz insanlardan genelde bana bu hitapları kullanmamasını rica ediyorum
Ya ben soyleyemedim kırılır diye aslinda onun ağzı çok alışmış sadece bnaa degil herkese diyor ama bilemedim
Ben kırılır şu bu olayına pek katılmıyorum eğer kırılmayı hakedecek bir insan değilse onu kırmadan üzmeden dürüstçe söylüyorum istemediğim herhangi bir şeyi bu zamana kadar ters tepki almadım
Sadece kocama diyorum
😀😀 ben kızıma diyorum eş de olur
Benim için aşkımla canım arasjnda bşr fark yok mesela aynı şey bana göre . Ben bana ismimle hitap edilmesini severim . Çok çok samimi olduğum biriyse canm diye konuşurum oda benle konuşur . Hoşşş valla pekte komşum arkadaşım yoktur 😂😂
Aşkım ile canım işte bana farkli geliyor
Eşime bile kullanmam okadar yani gerisini sen düşün 😅
😀😀😀🙂🙂😀 seni çok iyi anlıyorum
Sadece kızoma kullanıyorum. Hayatımda ilk ve tek kızıma kullandım
Bende öyle
Ben hiç kimseye kullanmıyorum tercih etmiyorum sevmiyorum
Saygı duyarım olabilir daha hos kelimeler var
Eşime, oğluma ve yeğenlerime :)
🙂daha nolsun şaka bir yana doğrusu böyle galiba
Diğer yorumların aksine bana samimi ve tutkulu geliyor . Söyleyiş şekline göre değişiyor tabi :))
Eşe çocuğa ben okeyim 🙂
Gereksiz samimiyeti sevmem zaten. Aşkım kelimesini de kimseye kullanmıyorum 😇 Hele aşko kuşko hiç demem.
Bazen okullarda velielr birbirine diyor bu platformda da çok önceden denk gelmiştim biraz da üstünlük ifadesi gibi kullanan da çok
Üstünlük mü🤔 bu açıdan etkisi olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi yersiz bir samimiyet ekliyor. Tabi eşe /çocuğa denmesi başka bir şey.
Bak şöyle bir cümle" ee aşkım yok bak öyle değil o" veya "olurmu aşkım hiç "
Eşim ve çocuklarım dışında kimseye kullanmam kadının kadına aşkım demesi banada saçma geliyor
Evet ya bana da kötü geliyor
Eşime bile çok nadir kullandiğim bir kelime her dönem bir kelime popüler oluyor sonra tarihe karisiyor
Bu epeyden beri duruyor bakalim modasi ne zaman gecer
1,521,664 soru
24,793,957 cevap
374,290 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın