0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar aranızda bebeği için uyku eğitimi alan var mı gerçekten işe yarıyor mu değer mi yapmaya firkirlerinizi almak istiyorum 

1 cevap

0 oy
(4,214 puan) tarafından
Ben kendim verdim çok zor bişey deil kendin araştırıp verebilirsin iradeliysen sabrın varsa olabilir
tarafından
Yani şimdi bebeğinizi sallamadan uyuyabiliyor musunuz
(4,214 puan) tarafından
Evet hemde bir deil iki tane çocuğum ikiside dört aydan itibaren desteksiz uyudular oğlum dört yaşında kızım iki buçuk yasinda
tarafından
Nasıl başardınız peki bilgilerinizi paylaşır mısınız internette hep aynı tarz şeyler gördüm duş masaj ninni birde Kim West metodu hangisi daha iyi olur bilemiyorum siz nasıl yaptınız
(4,214 puan) tarafından
Bende cok arastirdim öncelikle çocuğun iyice yorulup uykusu olmasi gerekir ve her gece ayni saatte uyutmaya özen gösterin mesela yemek oyun üst değişme saat dokuz oldu diyelim yatağına yatırıp öpüp iyi geceler diyin sizde yaninda olun ışık kapalı ortam sesiz olsun ve bekleyin bu üç saat de sürebilir yarim saate tamamen bebege bagli ilk zmanlar ağlayıp uyumak istemicek ama iradeli bı sekilde o her kalktiginda tekrar yatagina yatırın ve konuşmayın ilk üç gün çok zor geçiyor ama bebek bunun olmasi gereken olduğunu çabuk öğreniyor ondan sonra asla sallamayın veya memede uyutmayin çok sabırlı olmaniz gerekiyor çünkü uyumak istemicek ağlayacak ağladığı an sakin kalin kucağınıza alin sakinlestirin tekrar yatırın zamanla alistikca siz yatagina yaptırdığıniz gibi size arkasini dönüp yaticak
tarafından
Peki bunu kaç aylıkken yapmam gerek şuan 4 ay 11 günlük sallamadan asla yatmıyor bide yanımda mi yatirayim ben onun beşiğinde uyuyamam kırılır :)
tarafından
Yani uykusu gelince de çok ağlıyor gözyaşları bile akıyor damla damla o derece ayağımda sallayayim diyorum yok park beşikte sallayayim diyorum yok asla uyumuyor oralarda şu eski beşikler var demirden mavi renkte olanlar ancak onda uyuyabiliyor ama geceleri de emziği duşse ağzından uyanıyor ağlıyor desteği geri istiyor çok zor ya gerçekten yoruldum bende böyle bir eğitim duydum sorayım dedim
(4,214 puan) tarafından
Bebeği yaninda yataginda yatirmanda bir destek o kendi beşiğinde sen de yaninda otur yada yatak odandaysa sen de kendi yatağına uzan benim ilk çocuğum da dört aylıktı uyku eğitimi verdiğim zman oda çok ağlıyordu falan hatta ilk birkaç gün çok ağladı esim dedi ki sende hiç vicdan yok el kadar bebek ne bilir uyku eğitimi falan birak sallayalim falan ama ben birakmadim sende bir dene baktin bebek çok zorlanıyor alti aya kadar bekle azıcık akli ersin ama oturup kalkmayi öğrenince daha zor oluyor çünkü yerinde durmuyor canim
tarafından
Deneyeyim bı inşallah olur teşekkür ederim
(4,214 puan) tarafından
Rica ederim inşallah başarılı olursunuz
tarafından
Birşey sorayım bu eğitim sürecinde uyutmaya çalışırken emzik kullandınız mı peki
(4,214 puan) tarafından
Evet iki çocuğumda emzik kullanıyordu
tarafından
Dun deneyeyim dedim ama hiç bana mısın demedi ya 4. Ay atağı var galiba zaten uyuyamiyor dalamiyir uyuyunca geri hemen uyanıyor catlayana kadar ağladı nerdeyse dün bu ayı da bitsin tekrar deneyeyim egitim diş zamanlarında ve atak zamanlarında önerilmiyormuş
(4,214 puan) tarafından
Aynen canım bebeğin rahat olduğu bir dönemde deneseniz daha iyi olur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Tugba01 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.