0 oy
94 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (25 puan) tarafından
Arkadaşlar susuz kavanoz fasulye konservesi yapicamda  kapaklarını kapatmadan içine tuz atiliyomu ve kazanda otun ateşinde kaç saat kaynaması gerekiyo yardımcı olabilecek var mı 

1 cevap

0 oy
tarafından

Ben yaptığım tarifi vereyim

 Fasulyeleri doğrayıp ocağa koyuyorum biraz sıvı yağ koyup kavuruyorum 

Sonra domatesleri koyuyorum. Biz fazla domatesli yemeyiz göz kararı.  Tuzunu atıyorum 

İkisini de iyice kavuruyorum domates soluyo fasulye de sararmış gibi olunca kavonozluyorum 

image

(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 377 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
24 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
1 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (605 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 814 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,180 soru

24,165,602 cevap

335,580 kullanıcı

...