0 oy
930 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 16 aylık zor bir bebeydi uyku sorunumuz hala var yemekte yemez eşim 2. Çocuk istiyor bu aralar ama bende bir he bir yok diyorum hadi konuşalım kızlar sizce zor ölümü 2. Çocuk bu arada depremde evimiz gitti kiradayiz küçük evimiz tokide yapılan evleri bekliyoruz acaba oraya taşındıktan sonra mı olsa bide benim yaş 31 eşim 36 ve benim tahammül kalmicak diye korkuyorum uykusuzluğa tahammülum kalmadı çünkü bilmiyorum 2 çocuklu anneler nasıl zor mu

30 Cevaplar

0 oy
(11,442 puan) tarafından
Benimkide benim aklıma celiyo sürekli bir tane daha olsun diyo ama benim 4 yaşında olmaz diyorum 16 aylık olsaydı.agzini yirtardim onun :)
tarafından
Masllah büyükmüş sizin ya
(11,442 puan) tarafından
Evet ama çok zordu büyütmek halada zor onlar bakmiyacaj tabiki isterler
-Reklam-
0 oy
(3,337 puan) tarafından
En az 3 yas olmali bence ki 3 yas bile cok zorladi beni
0 oy
tarafından
Benim eşimde ha bire istiyor ama şöyle bi düşündüm şimdi etrafımda yakınım yok bebeğin başına birsey gelse bile öyle 2sini alıp gitmek zor olacak mecbur eşimi beklemem gerek bazen evin ihtiyacı olur ekmek fln 2 çocukla gitmek kızım dışarıya bayılır elimi tutmaz anca arkasını kolluyorum ee birde bebe olursa bakamam anca hep evde oluruz eşim izin yapınca hafif rahatlama gelir o yüzden kızımı büyütüp okul zamanına 1 sene kala sonra yapmayı düşünüyorum biri okulda biri evde olur hem diğeri rahat hareket eder kendi kendine kızım şuan 21 aylik benim düşüncem bu 
0 oy
(285 puan) tarafından
Bnde ikinci çocuğu 18 aylıkken doğurdum zor mu ewt hele kimse yardım etmiyorsa çok zor ama bir yıl dişini sıkarsan gerisi tamamdır alışıyorsun zamanla
0 oy
(23,144 puan) tarafından
Yani neden bu kadar kendini ve çocuklarını mağdur edesin ki çocuk büyüsün çişini tuvaletini öğrensin bebekligi bitsin emziriyorsan göğüslerin biraz dinlensin bir nefes al azcık bebek özle benim 2 yaşına girecek çocuğum bizde 90lıyız ama ben bir sene daha bekleyelim diyorum 
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Kiz bismillah 16 aylik daha bebegin tabi zorlanirsin
0 oy
(59 puan) tarafından
Benimde kizim 3 ay sonra 3 yasina gircek benimde bu aralar aklima gelip gidiyor bu soru acaba kardesi olsa belki durur oynar birlikte sıkılmazlar ama bir yandan korkuyorum ama sanirim ha diyede olmuyor oyle bi 23 ay gecmesi lazim ilkine gore tabi kismet birazda
0 oy
tarafından
Canım benim bebeğim henüz 2 aylik 30 yasindayim etraftakiler yaşınız geçmeden bi tane daha olsun da ikisini büyütün yaşınız geçmeden diyor bilmiyorum bende şuan değil ama biraz büyüyünce düşünmüyorum değil benimki çatlama ignesiyle oldu ya belki de normal olmayacak onu da düşünüyorum 
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Benim ilk kızım 26 aylık canım ikinci kızım oldu 6 günlük daha bakalm nasıl olacak biraz büyürse rahatlayacagiz gibi çok seviyor kardeşini sürekli öpmek dokunmak istiyo çok güzel kardeş olacaklar şimdiden belli dikkat gerektiriyor sadece bir süre 
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Yaşım 28 iki bebeğim var biri 22 aylık diğer 4 aylık çok zor günleri atlattım sırada daha zor günler var :) şaka bı yana 30 dan önce ikinci olsun istedim yoksa giderek sabır da kalmıyo bence yap gitsin 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 478 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (5,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 612 göst.
8 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,673 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,018 soru

24,052,312 cevap

329,730 kullanıcı

...