0 oy
620 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,717 puan) tarafından
Kizlar bugunki olan bir olaydan bahsedicem saatler sonra beni düşündürdü 

Ben 2018 mart evlendim ağustosta düğünüm oldu bizimle 2 hafta arayla evlenen tanıdık bir çift daha vardi hatta damat bana akraba sayiliyor neyse allah bağışlasın bunlarin 2 3 hafta oncr bi oğulları oldu benimde bugun onume cıktı dedim kaynanama gösterim bebegin resmini gösterdim bana dedi ki 

- gördüm gördüm kızım canım sıkıldı dedi niye anne dedim kafasını salladı 

Galiba bana ima ettigi şey ayni anda evlendiniz onlarin cocugu oldu malum ben 2 tane erken dogum yaptim sende hala cocuk yok diye mi acaba diye düşünüyorum? 

Bana Şimdi koyuyor bu laf 

Şimdi bu saatte de kendisi mutfakta takır tukur bişiyler yapiyor mutfağı temizliyor malum yarin pazar ya kendisi evde uyaninca temiz görsün diger günlerde hic boyle zahmete girmez hanımefendi ne de olsa kahvesini icip çıkıyor ya 

Aii ben niye gene uyu z olmaya başladım ya ınsallah gecer 

8 Cevaplar

0 oy
(558 puan) tarafından

Kafam mi daginik acaba ben hic bisey anlamadim sonlarda film koptu bende :dizzy:

(3,717 puan) tarafından
Benim erken dogum yapan beğnn  :D umarim aciklayici olmuştur
(12,271 puan) tarafından
Tmm kuzum bebeklerin rahmetlimi  oldular  peki
(3,717 puan) tarafından
Evet maalesef kaybettim ikisinide
(12,271 puan) tarafından
Himmm canım  benim basin sağolsun  
Uzme kendini
(558 puan) tarafından
Aşko tamm benm kafa yerinde diide sende tam soylemiosun ki be kuzum... kaynanan bos bos imalarda bulunmus sen kafaya takma sen istemezmisin cocuun olsun. Insan oglu ne kadar garip yaa herseyin allahtan oldugunu bilir ama yinede bazi seyler kuldanmis gibi davranirlar  allah kaynanana hidayet versin ne diyim uzme sen kendini rabbim hayirlisiyla sana da nasip eder insallah en kisa zamanda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı zamanda evlendiniz onun çocuğu var senin yok diye mi canı sıkılmış öyle mi ? Doğru mu anladım 
(3,717 puan) tarafından
Aynen doğru anladın
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Her sey Allahın takdiri.. En önce Rabbimin sonra da sizin bileceğiniz iş.. Ne demeye canı sıkılmış ki.. Belki siz  istemiyosunuz ya da istiyorsunuz ama nasip olmuyor ne karışıyor Allahın işine anlamıyorum ya.. Kafana takma  nasibinde anne olmak varsa elbet  bir gun olur zaten kuzum. Allah gönlünüze gore versin ♥️♥️♥️⚘
(3,717 puan) tarafından
Sağol canım sanurim ben biraz karmasik yazdim oyuzden yanlis anlaşılmalar var
2 erksn dogum yapan kişi benim yani bebegim yok şu anda ve ikinci bebegimi sezaryen oldugum için daha uzun süre de olamiycak
Oda bizimle aynı anda evlenen ciftin bebeğini görünce canı sıkılmış bana ima ediyor gibi söyledi
0 oy
tarafından
Ben bisey anlamadım canım sonlarini özellikle Allah yardımcın olsun
(3,717 puan) tarafından
Ya ben karmaşık yazdim sanirim herkes anlamadığını yazmış  bi bakim ne yazdigima
0 oy
(859 puan) tarafından
İnsAllah gEcer kuzum ne diyim 
(3,717 puan) tarafından
Insallah Sağol
0 oy
(7,436 puan) tarafından
2 erken doğum yaptım ikincisi sezeryan diyorsun ama çocuğum yok diyorsun beynim durdu 
(3,717 puan) tarafından
Kaybettim ikisinide
(7,436 puan) tarafından
Anladım canım başın sağolsun o zaman kayinvelidenin halt etmesi bunu bile bile laf mı sokulur kusura bakma canım anlatamadın zannettim
0 oy
tarafından
Blmym belki oda sizn cocgnz olan istyor onu dile getirmek istedi boşver takma böyle şeyleri kafana
(3,717 puan) tarafından
Boşverdim zaten  :D
0 oy
(359 puan) tarafından
Argo konusu cam da neyse boşver sene ya ne takiyon kafana çok istiyorsa o yapsın sevsin ben de iki bebeği mi kaybettim biri doğumdan sonra biri 4 aylık bana da kaynanam düşene ilki kadar üzülmedim demişti o kadar zoruma gitmişti ki bebeğim oldu hala icim de rabbim isteyen herkese evlât kokusunu nasip etsin valla sen kendine odaklan salla başkalarını 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 500 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,038 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,820 soru

24,174,547 cevap

336,039 kullanıcı

...