0 oy
953 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,674 puan) tarafından

Eltimin 2 cocugu var sadece aralarında 2 yaş var biri 1 olucak diğeri de 3 şubatta oraya gittigimde kadinin uğraşını görüyorum hic zamanı yok bazen onlari da cagiriyoruz çıkmak için cocuk var diyo haftalarca icrrde sadece markete kadar gidebiliyor çocukları huysuz biraz sonra onun görümcesi de hic istemediği bi cocuk doğurdu kaynana zoruyla diyor ki ben hazir değildim simdi bana zor geliyor bakmak cocuk surekli anneannesinde kaliyor .

Neyse benimde 2 tane erken dogumun oldu sanki vazgeçtim bi süreliğine normalde seneye ağustos gibi gebe kalmayi düşünüyordum şimdi diyorum hersey yoluna girsin kaynanamla oturuyorum evime cikiyim anca yaparim 2 senelik evliyim şu anda nebilim mesala daha esimle baş başa tatilr çıkamadım evim yok yaşım kucuk bide cocuk sorumluk ister oyle şimdiki gibi hadi cikalim diyip cikmak olmucak. 
Ama ben bunu kaynanama soylersem cok baskı yapabilirler seneler geciyor yapmak lazim diye nasıl anlatsam ben eltimin hayatını yasamak istemiyorum daha 19 yaşımdayım o da 20 2 çocuklu tum gün ev işi yemek cocuk deken yemek yemeyi unutuyor kadin 45 kilo kaldi bilmiyorum korktum sanki .. 

9 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

O değilde bende 2 çocukluyukw ama neredeyse eltinin iki kAtiyim :D yani bünye bu işler birde beceri annelleriniz 4 çocukla kuaföre de gezmeye de giderlerms

(3,674 puan) tarafından
Orasi da oyle ama gözümü korkutuyorlar bak biyere çıkamazsın tuvalete bile zamanin kalmaz diye bende biraz kokuşum aii nebilim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimsenin hayatı kimsenin ki gibi olmaz .. Sen kendine bak kaldirabilirmisin çocuğu bakabilirmisin zaman ayirabilirmisin diye , bende 19 yaşındayım ve 19 haftalık gebeyim ama çok mutluyum çok şükür suanlik çocuğa gelecek olursak da şimdiden bir sürü aristirma yapıyorum bilgileniyorum sıkıntı yapma kuzum Allah büyüktür.
(3,674 puan) tarafından
Ben cok istiyordum dedigim gibi 2 gebelik geçirdim erken dogumla sonuçlanan ama gozumu korkutuyorlar tuvalete bile gitmeye vaktin olmaz nebilim uyku uyuyamazsin bende hem kokoşum biraz hemde uykuya aşığım
tarafından
Anladım tatlım :) o zaman hakkında hayırlısı yine de kimseye bakma sen benim etrafımdaki herkesin çocuğu öyle böyle değil gözümü şimdiden bile korkutuyorlar ama takmıyorum herkes kendi hayatını yaşar sonuçta :)
0 oy
tarafından
Acele etme bencede. Bende 19 yasimda evlendim 3 sene sonra cocuk düşünmeye basladim. Kizim benim herseyim bazen keske daha önce olsaydi diyorum ama bi yandan izim doğduğunda herseyi yasamistik hic bsey icimizde kalmadi. 
(3,674 puan) tarafından
Işte kaynanamlar baskı yapacaklar kesin biliyorum
0 oy
tarafından
Kendini hazır hisetmiyorsan eşinle konuş cnm kaynanan ya da başka biri birşey deme haki yok sonuçta bende 20 yaşındayım 1 ay sonra kızımı kucagama alacam inşallah ama ben kendimi hazır hissediyorum eğer zorlanacaksan eşinle konuş derim :)
(3,674 puan) tarafından
Ondan da duydum bu kelimeyi birz hayatımızı duzene sokalim oyle olur diyr zaten  2 erken dogumum var biri sezaryen hem kendimi toparlamış olurum
tarafından
Canım eşin arkandaymis zatten 2 erken doğum gecirmisin biraz zaman ver kendine hakininda hayırlısı olsun inşallah :))
0 oy
tarafından
Kaynanana açıklama yapmak zorunda mısın peki? Yatak odana karışmasın bi zahmet sorarsa zamanı gelınce yaparım de

Haklısın hayatını yşa ben 1 yıllık evlıyım ama 30 yaşındayım dıye hemen çoçuk yaptım ben bıle bazen neden dıyorum iyi düşün kımsenın etkısınde kalma
(3,674 puan) tarafından
Maalesef yatak odama bilr karışabilirler sacmalamayin nerden çıktı hani istiyodunuz falan der tartışma sebebi
0 oy
tarafından

bunun yasla alakasi yokki anne oluyorsan bazi seylerden ödün veriyosun evet cikamiyosun gezemiyosun evden cikman uzun sürüyor ama bir gülüşü hepsine degiyor esinle senin aranda bebrk konusu baskasi istiyor diye bebek yapilmaz.

bide eltinle niye kiyasliyosun ki kendini
(3,674 puan) tarafından
Kendi cocugum olmadığı icin bilmiyorum haliyle etrafta gördüğümü yorumluyorum herkes oyle diyor  bak bize cocuk yaptık sosyal hayat kalmadı falan başkası için değil ayrıca bende istiyordum zaten 2 erken dogimum oldu şu an korkuttular beni
tarafından
kendini hazir hissettiginde bebej düşün canim uykusuz kaldigin yorulduğun zaman keske yapmassydim pismnaligini ona hissettirme..
evet annelik cok zor uyuyamiyosun gezemiyosun kendine bakamiyosun tuvalete gidemiyosun dus alamiyosun yemek yiyemiyosun ama bunları o güzel melek icin yapamiyosun onun gülüşü kokusu bakisi hareketleri insana bunları dusundurmuyor.
bazen yoruluyosun bunaliyosun uyudugunds özlüyosun gozlerinin icine baktığında yeniden basliyosun.
Rabbime çok şükür iyiki anne oldum isteyen herkese versin Allah
(3,674 puan) tarafından
Amin inşallah allah bana da nasib etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
tarafından
amin canim :)
0 oy
tarafından
Ne alaka onlar abartmış resmen 

Ben geziyorum tatile de gidicz inşallah oğlum yaşına gircek eşim tatil planı yapiyo

Yazin her gün ama her gün dışarı çıktık şimdi bile çıkıyoruz evde yemeğim temizliğim sabittir düzene koyunca hiç sorun yasamazsin 

Hem oğlum alıştı dışarı hemde biz keyif alıyoruz inan ki

WC ye de gidersin sadece ilk 3 ay en fazla biraz alışma süreci var o kdr abartmayın bu kdr çocuk büyütmek bu kdr basit deil ama bu kdr sosyal hayat elden gidiyo diye bişi de yok anlamıyorm da böyle diyenleri 
tarafından
yusufta mi oynak olacak :) elada sürekli sarki ciksin istiyonxikmasa bile hep oynuyo :)))
tarafından
Evet bu aralar dans için kuduruyo :) çok sevimli oluyolar tutup isiriyorm bende
tarafından
sev kuzuyu oynarken benim icinde ❤️♥️
tarafından
Sende elayi ısır bnm yerime ❣️❣️
tarafından
seve seve canim :)))
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kaynanan senin yapacağın çocuğa ne karışır canım korun yapma daha çok küçüksün
(3,674 puan) tarafından
Ona da karisir o niye vazgeçtin diye
(7,931 puan) tarafından
Ağırlığını koy canım gelinsen kukla yada köle değilsin. Kaynanaysa haddini bilecek burnunu sokmaya ak. Bugün çocuğunuz olsun der yarın karnın burnundayken yada çocuğun küçükken gelip Bi işinin ucundan tutuvermez
0 oy
tarafından
Sen bakma millete zorluğunu sen çekiyorsun 3 sene 4 sene bekle Bi kendini topla 
(3,674 puan) tarafından
Bende oyle dusundum eşimle paylaşıcam bakalim zaten sezaryen im var cocuk yapamam en az 1 sene

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 155 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.