Eltimin 2 cocugu var sadece aralarında 2 yaş var biri 1 olucak diğeri de 3 şubatta oraya gittigimde kadinin uğraşını görüyorum hic zamanı yok bazen onlari da cagiriyoruz çıkmak için cocuk var diyo haftalarca icrrde sadece markete kadar gidebiliyor çocukları huysuz biraz sonra onun görümcesi de hic istemediği bi cocuk doğurdu kaynana zoruyla diyor ki ben hazir değildim simdi bana zor geliyor bakmak cocuk surekli anneannesinde kaliyor .
Neyse benimde 2 tane erken dogumun oldu sanki vazgeçtim bi süreliğine normalde seneye ağustos gibi gebe kalmayi düşünüyordum şimdi diyorum hersey yoluna girsin kaynanamla oturuyorum evime cikiyim anca yaparim 2 senelik evliyim şu anda nebilim mesala daha esimle baş başa tatilr çıkamadım evim yok yaşım kucuk bide cocuk sorumluk ister oyle şimdiki gibi hadi cikalim diyip cikmak olmucak.
Ama ben bunu kaynanama soylersem cok baskı yapabilirler seneler geciyor yapmak lazim diye nasıl anlatsam ben eltimin hayatını yasamak istemiyorum daha 19 yaşımdayım o da 20 2 çocuklu tum gün ev işi yemek cocuk deken yemek yemeyi unutuyor kadin 45 kilo kaldi bilmiyorum korktum sanki ..