0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar kizlar  2 seneye yakin mantarla savasiyorum vajinal biopsi bile yapildi 6 aylik mantar ilaci kullandim ama gene tekrar etti  bu vajinal mantardan kurtulan varsa oneri verebilirmi 

3 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım eşin de tedavi oldu mu
tarafından
Evet oda benle beraber 6 ay oldu
(12,026 puan) tarafından
Bende de vardı.bende ne kullanırsam kullanayim geçmiyor tekrarliyordu.bendende biyopsi filan yapıldı.bende mantar artı bir hastalık daha çıktı bu rahim agazi kanseri yapan neyse o çıktı.ben ondan iyilesemiyormusum .iki aydır bir ürün kullanıyorum vallahi çok daha iyiyim.ha bitirmedi ama çok rahatlattı tavsiye ederim.gratiste bee beauty intimate gel ve sipreyi var .çok memnunum her gün sabah yıkıyorum ve sipreyi sıkıyorum
tarafından
Kurtulamicaz sanirim herseyi denedim sebamedin intimini kullaniyorum kuzum
(12,026 puan) tarafından
Bende kullandım onu canım.ama bundaki etkiyi göremedim.sabah akşam da iç çamaşırımi degistirim.tahararete çok dikkat ederim.ama gene de var gene de var.
-Reklam-
0 oy
(273 puan) tarafından
Bende çok çektim ama en son bir doktora gittim smear aldı yara çıktı rahim de . Bir tane ücretli fitil verdi dedi adet olunca çok sancın olacak acillik olursun dedi dediği gibi oldu. Sonra bir daha asla mantar olmadım. Kaç sene önceydi. Tek doktorla kalma. Ben bulunduğum ilden başka ilçeye gittim doktora düşün yani il de çok doktor olmasına rağmen ben ilçeden buldum doktoru 
tarafından
Kuzum 3 defa kanuni hastanesine 2 defa ozel farkli doktora gittim diger biopsi tedavi surecimde cam sakurada oldu cok gittim ama evde var 0
0 oy
tarafından
Gebelikte başıma geldi hala çekiyorum eşimde diyorum seninde tedavi olman lazım benim mantarım yok diyor diyorumki erkeklerde ğözle görülmez anlatamaıyorum akıllıya aslında cahil bir adamda değil ama kendisi ilaç kullanmak istemiyor bu yaştan hiç mantarım gitmiyor malesef
tarafından
Napcaz boyle hayat gecmiyor yaniyorr hep esimle ben beraber olduk 6 ay ben agir antibotik kullanmak zorunda kalmistim ondan mantar oldum onlem amacli doktor esimede baslatti ama gecmiyor mantarim piskolojim bozulduya

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 201 göst.
8 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pamuk şekeri (1,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
0 oy
6 cevap 163 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.

Kategoriler

1,477,505 soru

24,184,438 cevap

336,524 kullanıcı

...