0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından
kızlar kızıma gece yatmadan dua okutuyorum çok sükür benimle beraber tekrar ediyor amin yapıyor yemek duasıda okutmak istiyorum öğrensin onuda ama internette uzun dualar var hep gece duamız şöyle 

yattım allahım uyut beni 

yavaş yavaş büyüt beni 

yemek duası nasıl söyletebilirim varmi fikirleriniz

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Allah bereket versin dese yeter bence 2 yaşinda şiir okuyacak değil ya kekse benim oğlumda 2 yaşında o kadar konuşabilse 
-Reklam-
0 oy
(9,530 puan) tarafından

Benimki 3 yaşında bir haftadır SÜBHANEKE öğreteyim diye uğraşıyorum benimle tekrar ediyor kendin oku hadi diyince Bismillahirrahmanirrahim Sübhaneke Ceddük Amin diyor:D

(2,586 puan) tarafından
kız oda yeter şimdiki çocuklar herseyden cabuk sıkılıyorlar yarım yamalak diyolar ☺️
(12,051 puan) tarafından
Kız benimki de 3 yaşında subhanekeyi öğreteyim diyorum korkup kaçıyor nedenli acaba internetten açıyorum mesela çocukların okuduğunu korkuyor ağlıyor
(2,586 puan) tarafından
kız bende 26 yaşındayım bazen dua okununca bende bi tuhaf oluyorum aglayasım geliyor mesela kuran okununca korkuyorum neden öyle oluyoki
(12,051 puan) tarafından
Bilmiyorum ki 6 aylık kızıma açıyorum mesela ağlıyorsa susar hemen dinler
0 oy
(2,764 puan) tarafından
İki yaşında daha ne okusun çocuk. Yeterli bence 
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Ay inşallah benim oğlumda 2 yaşındayken böyle konuşabilir 
0 oy
(932 puan) tarafından
Bende kızıma uyumadan önce Şehadet getirmeyi ve kelimeyi Tevhid öğrettim her akşam söylemeden uyumaz. 

Yemekte de besmele ve elhamdülillah diyor sadece. 4 yaşında kızım bu arada 
(2,586 puan) tarafından
ayy maşallah kuzuma
(932 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Geçen gün söylemeyi unutmuş sabah kalkıyor "Anne ben akşam eşhedu söylemedim öcü geldi rüyama diye" :))
0 oy
(12,051 puan) tarafından
Elhamdülillah demeyi öğret bence benimki hapşırınca bile öyle diyo
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Bismillahirrahmanirrahim. Yemeğimi yemeden el açtım Allah’ım sana. Akıl, fikir, sağlık, iyi huylar ver bana Yemezsem büyüyemem Okuluma gidemem, çabuk çabuk yiyelim, okulumuza gidelim. Bizi yaratan Allah’a her zaman dua edelim. Amin

Anaokulu öğretmeniyim 3 yaş grubuna bu duayı okutuyoruz canım 
0 oy
tarafından
Elhamdü li'llahi'llezî et'amena ve sekana ve ce'alena müslimin."

Anlamı: "Bizi doyurup içiren ve bizi Müslümanlardan eyleyen Allah'a hamdolsun. 

Bunu dese yeter. 
tarafından
+++❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Es25 (3,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
+2 oy
3 cevap 161 göst.
19 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asyaagg (64 puan) tarafından soruldu