Suan 9.haftaya girdim doktora sordum tek yumurta ikizi mi yoksa çift yumurta ikizi mi diye tam emin birşey diyemedi ama çift yumurtaya benziyor dedi. Tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmaları ama işte merak ediyorum acaba iki kız mı iki erkek mi yoksa bir kız bir erkek mi diye ilk hamileliğimde ikizdi erken doğum yapıp kaybettim onları o yüzden bunda çok korkuyorum sancılarımda çok oluyor hep peçeteyi kontrol ediyorum leke kanama gelmismi diye korkudan yani. Bide ikizlerde serklaj yaptıran var mı ileriki haftalarda doktora desem acaba her ihtimale karşı yapar mı tekrar erken doğum olmasın diye.
Ultrason fotoğrafından anlamam canım Allah gönlüne göre versin saglık ve sıhhatle ınsallah Başın sagolsun çok uzuldum Allah bu yavrularını sana bagıslasın kötü dusunme sorunsuz bir sekılde 7 ay daha geçince yanındalar ınsallah tatlım Sen bol bol yat gerekmedikçe ayaga kalkma ıs yapma dıkkat et kendıne Serklaj ıcınde haftan bıraz ilerleyince konusursun maşallah sıkıntı yokmus kendıne vesvese verme rahat ol stresten uzak dur
1,486,287 soru
24,299,175 cevap
343,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın