+1 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Tek yumurta ikizi gebe olan anneler var mı aramızda bı kaç sorum olacaktı bende 22 haftalık tek yumurta ikizi gebeyim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok galiba ama ben cift yumurta ikiz esiyim 
tarafından
İki farklı kese mi var hayatım ozaman tek olmuyor ki öylemi oluyo
tarafından
İki ayrı varsa evet çift :) su cekme ilk defa duydum bi zararı olmaz inşallah
(36 puan) tarafından
Yok ben tek kese çift zar gebeyim. Bu gebeliğe monokoryotik gebelik diyorlar
tarafından
Vay be ilk defa duydum neler var bişey bilmiyoruz
(36 puan) tarafından
Vallahi ya değişik değişik hastalıklar da buna keza :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben tek yumurtaydı canım ama doğurdum 1 sene oldu belki bildiğim bir şeyse sorunu cevaplayım
(36 puan) tarafından
Ben tek kese çift zar gebeyim plesanta da tek bebeklerden birinin suyu fazlaymış. Doktor fazla suyu çekçem dedi. Böyle bir durum ile karşılaştınız mi. Su çekmek bebeklere zarar verir mi sizce
tarafından
A yok canım ben böyle bir şey yaşamadım bende doğuma 2 gün kala suyu az dedi biri de doğum kanalına girmiş dedi ama tek gebeler belki yaşamıştır bunun için konuyu anlatan yeni bir post açmanı tavsiye ederim
(3,548 puan) tarafından
Yok canım bişi olmaz. Ultrason ile bakarak bebeğin olmadığı bir yerden hafif ine ile suyundan çekecek. Bir şey olmaz doktoruna güven ama tek doktor ile kalma. Baska bir doktora daha muayene ol. İçin rahatlasın.
(36 puan) tarafından
Günaydın Kübra hanım bazı anneler yazmış bebeğin kesesine zarar veriyor felan diye. Halbuki aralarında sadece 1hafta fark var ikizlere göre  normal bı hafta farkı değil mi bu biri 480 biri 615 gram yani
(3,548 puan) tarafından
Çok bi fark yokmuş ki zaten öyle olur. Biri biraz daha büyük diğeri ufak olur.. Farklı bir doktora daha görünün derim.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 802 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minedd (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minedd (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 510 göst.
1 Mart 2023 Diğer kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu