0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,948 puan) tarafından
Kızlar sanirim enfeksiyon oldum aşırı yanmam var ne yapabilirim emzirirken tek dozluk antibiyotik sase veriyorlar mi 

4 Cevaplar

0 oy
(2,083 puan) tarafından
Verirler git sen doktora 
(6,948 puan) tarafından
Uzun zamandir olmuyordum en son hamileyken olmustum oglum 17 aylik suyumi az ictim neyden oldum anlamadim yarin saglik ocagina gidicem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi maşrapaya su koy içine bi sirke kapağı kadar sirke koy onunla yıkan hemen geçiyor sık sık enfeksiyon olurum bunu yapınca hiç olmuyor iç çamaşırı günlük değiştirin hep 
(6,948 puan) tarafından
Bir kac gundur suyu duzgun icmiyorum ondan oldum sanirim denicem canim tesekkur ederim
tarafından
Bak suyu mutlaka iç bol bol bu dediğimi yap rahatlarsın
(6,948 puan) tarafından
Tamam canım  insallah gecer gecmezse saglik ocavina ugrayim bir yarin
tarafından
İnşallah cnm öyle yaparsın olmadı
tarafından
O dediğinizi bnde yaptım canım işe yaramadı malesef  . Bi kaç gün su ile karıştırdım baktım olmadı direk sirke ile yıkayıp üzerine pamukla sildim. Ama hiç bir faydası olmadı. Sürekli akıntı. En son doktor a gittim şuan ilaç başladı
tarafından
Sade sirke zarar verir lütfen bir daha yapma
tarafından
Kız işe yaramadı zaten. Yan etki de olmadı. Fitil vr antibiyotik bn başlattı onunla idare ediyorum şu an. S
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm valla ben çok sık yaşarım o yüzden böyle yapınca geçerdi demek sende etki etmemiş
0 oy
(89 puan) tarafından
Gecmis olsun 
0 oy
(27 puan) tarafından
Veriyorlar hatta antibiyotik ve mantar vs varsa onun için de ayrı ilaç veriyorlar ama en önemlisi bol su içmek 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
14 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisosumm (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
25 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,558 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,859 soru

24,078,227 cevap

331,049 kullanıcı

...