0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar kaç aydır uyurken ağzımda salya akıyor öyle böyle değil yastık kolum gol gibi oluyor ağzım kapalı uyuyorum yine akıyor ve yastıkta beyaz leke kalıyor eşimde farketti dedi sen uyurken ağzından ful salya akıyor rahatsızlığın mi var acaba diyince korktum parazit belirtisi mi acaba yoksa normalde de akar mi doktora gitsem mi 

5 Cevaplar

0 oy
(4,950 puan) tarafından
Seninki fazlaymış bencede bir görün 
(269 puan) tarafından
Sadece salyayla parazit olur mu canım ya ağrı felan yapmaz mi
-Reklam-
0 oy
(1,709 puan) tarafından

Alerji mevsimindeyiz oğlumda da cok oldu 10 gun kadar surdu doktora goturdum alerjiden kaynakli mevsimsel dedi salatalık havuc vs cok tuketildiginde de oluyor bu durum 

Kıl kurdu yada dedigin gibi parazitten de olabiliyor gecmez ise bir doktora gorun canim 

(269 puan) tarafından
Alerjim yok canım öyle valla bilemedim ya ateş felan illa olması gerek mi acaba yoksa salya akması yeterli sebebmi
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Benimde aynı ya her zaman olmuyor ama oluyor o yüzden yastık Alezi aldım sürekli yastık yıkıyordum oğlum 2,5 yaşında onunda uyurken sürekli akıyor ama oğlum ağzı açık uyuyor o yüzden akıyor sanmıştım parazit olabilir mi hastaneye gitmek aklıma gelmedi bide hastaneye gidersem hangi bölüme gidicem onu da bilmiyorum 
(269 puan) tarafından
Bende emin olamadım canım sürekli akıyor yani rahatsiz edici aşırı derecede saatlerce de uyumam 5 dk uyusam bile akıyor
0 oy
tarafından
Agiz salyasi yüzünden hastaneye gittim baya baktılar ilaç verdiler ilaçları kullanıyorum randevu verdi ekimde endoskopi giricem 
(269 puan) tarafından
Geçmiş olsunda canım ne için ilaç verdiler ne çıktı ki de endoskopi yapicaklar korktum şuan
tarafından
Gittim muayene dedim ağzı akintim var ağzım kapali bilr olsa akıyor ve git gide hem rengi köyü oluyor hem kokuyor ve dişlerimi kaç kez fırça yapmama rağmen kokuyor ağzım böyle dedim bana ultrason için randevu verdi ilaç verdi bunları kullan ultrason kan tahlili endoskopi hepsini yap gel dedi yanıma hepsini yaptırdım sadece endoskopi kaldı 26 Ekimde gidecem ultrason temiz çıktı dedi oradaki doktor  bende korkmaya başladım ne halan diyeyim birde canlı girecem endoskopiye :((
(269 puan) tarafından
Kız ne olduğu bilinmeden endeskipopiye girme amacın neymiş diğerleri temiz çıktıysa parça mi alicaklar midemde reflü felna mi var
tarafından
Mideme bakacaklar neden oluyor diye kan tahlili fln daha göstermedim doktora

Doktor kendisi istedi bunları demek bi bildiği vardı istedi
(269 puan) tarafından
Devlete mi özele mi gidiyorsun canım bence bir kan tahlili ne bakılsın sonra diğerine girsen daha mantıklı değil Miki birseu çıkmaz umarım canım
tarafından
Devlet cnm işte doktor dedi hepsini topla gel yanıma gitsem gene diyecek endoskopi gir
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Sonradan oluşan birseyse büyük ihtimal parazittir doktora git normal değil 
(269 puan) tarafından
Evet bu zamana kadar böyle çok aktığını görmedim bekarken de öyle ufacık felandi hatırladığım kadarıyla yastıkta zor farkediyordum ama şuan kolum yastık ipislak oluyor
(2,101 puan) tarafından
Doktora git kuzum sen
(269 puan) tarafından
Sanırım gidicem canım ya hangi bölüm bakar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 184 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 108 göst.