0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (1,929 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben şu anda 53 kilo oldum hem de 70 kilodan 2 ayda bu kiloya geldim ve istemsizce mide rahatsızlığım vardı önceleri Helicobacter bakteri denildi ilaç kullanıyordum en son şimdi ilaç bitti çok şükür bir de rahatsızlığım eskiye göre iyi ama artık  midem hiçbir şey yemek istemiyor hiçbir şeyi kabul etmiyor yani bugün sadece yediğim şey soğuk çay kan şekerim düşmesin diye bir tane çikolata onu bile yediğimde midem sanki tıka basa yemek yemişsin gibi şişkinlik yapıyor Ben de gastrit de var biraz onun da etkisi olmuş olabilir ama bilemiyorum ve korkuyorum bir akrabamız  kiloluydu babamın kuzeni ondan sonra kilo vermeye başladı ve bu kilo verimi ona takıntı haline geldi bayağı bir kilo verdikten sonra bu sefer vücut ve bünye kabul etmemeye başladı yemekleri bisküvi ile mama ile beslendi yiyemediği için başka rahatsızlıklar da ortaya çıktı  O şekilde taki vefat edene kadar devam etti ben de ister istemez psikolojikmen biraz korkuyorum o hale gelmek istemiyorum gözümün önünde olan olaylarda ne yapacağımı da bilmiyorum yemek yemek istemiyorum yani o lokma boğazdan aşağı gittiğinde sadece kusmak istiyorum

2 Cevaplar

0 oy
(134 puan) tarafından
Kız ne zamandır boylesın gastrıt herkeste var boyle ıstah sorunu ben hıc gormedım. Valla doktpra gt cok onemlı bu konu. Kabızlık ve ıshal var mı. 
(1,929 puan) tarafından
Canım bir bakteri varmış midede türeyen o bakteri yüzünden aslında bu hale geldim bakteri içinde çift antibiyotik kullandım ama işte o süreç teşhis derken iki ay oldu  yani daha işte iki gün önce antibiyotik tedavisi bitti artık midem eskisi gibi değil yani yediklerim de bir sıkıntı yaşamıyorum elhamdülillah Ama bu sefer de yemek istemiyorum gastrit de sadece şişkinlik yapar bunu biliyorum
(134 puan) tarafından
Bılıyorum ben onu helicobakterpylori 12 parmak ülseri. Antibiyotik bır yerı yaparken bır yerı yıkar muhakak 1 oaket probıyotuk kullanın. Vucudunuzda faydalı bakterı yok suan. Hepsı öldü takvıye almanız sart
(1,929 puan) tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama şimdi bitanem gastrit var diyorsun çikolata ve kafeinden uzak durman lazım.
(1,929 puan) tarafından
Canım kan şekerinin düşmesin diye yiyorum yoksa bu sefer kan şekerim düştüğü için baygınlık geçiriyorum mide koruyucu kullandığım için çok da bir rahatsızlık hissetmiyorum normalde Helicobacter bakteri yüzünden bu hale geldim ben mide ağrısı asit kaçırma iştahsızlık yapan tamamen buymuş yani doktor öyle söyledi onun da tedavisini gördüm 2 haftalık çift antibiyotik tedavisi gördüm şimdi midem biraz daha iyi ama artık yiyemiyorum çünkü tam 2 ay oldu bu rahatsızlık bende oluşalı 2 ay boyunca mide bir şey yemeyince artık kabul etmiyor onu fark ettim ve ben de korkuyorum yani bu kilo verimi durmazsa başka rahatsızlıklar ortaya çıkar diye
tarafından
Yâ rabbim tez vakitte şifa versin ihmâl etme İnşaAllâh

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 425 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Fatmacan (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 366 göst.
0 oy