Kızlar ben şu anda 53 kilo oldum hem de 70 kilodan 2 ayda bu kiloya geldim ve istemsizce mide rahatsızlığım vardı önceleri Helicobacter bakteri denildi ilaç kullanıyordum en son şimdi ilaç bitti çok şükür bir de rahatsızlığım eskiye göre iyi ama artık midem hiçbir şey yemek istemiyor hiçbir şeyi kabul etmiyor yani bugün sadece yediğim şey soğuk çay kan şekerim düşmesin diye bir tane çikolata onu bile yediğimde midem sanki tıka basa yemek yemişsin gibi şişkinlik yapıyor Ben de gastrit de var biraz onun da etkisi olmuş olabilir ama bilemiyorum ve korkuyorum bir akrabamız kiloluydu babamın kuzeni ondan sonra kilo vermeye başladı ve bu kilo verimi ona takıntı haline geldi bayağı bir kilo verdikten sonra bu sefer vücut ve bünye kabul etmemeye başladı yemekleri bisküvi ile mama ile beslendi yiyemediği için başka rahatsızlıklar da ortaya çıktı O şekilde taki vefat edene kadar devam etti ben de ister istemez psikolojikmen biraz korkuyorum o hale gelmek istemiyorum gözümün önünde olan olaylarda ne yapacağımı da bilmiyorum yemek yemek istemiyorum yani o lokma boğazdan aşağı gittiğinde sadece kusmak istiyorum