0 oy
145 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
2. El oluyor kızlar alan var mı nasıl çıktı 

2 Cevaplar

0 oy
(423 puan) tarafından
Elektronik eşyaları internet üzerinden almayın derim ben özelliklede ikinci el 
tarafından
Daha önce dolaptan telefon aldık bi sıkıntı çıkmadı 10.000 TL'ye ve video çekerek açtık paketi. Sıfırdı ama ikinci el ben de kararsız kaldım
(423 puan) tarafından
İşte her satıcı aynı olmuyor ürüne bakıyorsun taş gibi bı geliyor daha fişe takmadan elinde patlıyor gormeden almak çok riskli ikinci eller ozellikle. Olmayan ürünü satiyorum diyen dolandırıcılara çok bir tanıdığım yaşadı o yüzden söylüyorum
tarafından
Biraz daha sabredip sıfır alayım o zaman teşekkürler cevap için
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Mantıklı değil Çünkü bişey olduğunda sıkıntı yaşarsın mağazadan al iki yıl istersen camdan at arkasında marka 
tarafından
Bütçe açısından düşünmüştüm de aslında sıfır alırım şu an istesem ama önceliklerimiz var. Biraz daha beklemem lazım. Evdeki sipürgeyle ha süpürmüşüö ha süpürmemişim ev yol kenarı bir de ister istemez toz oluyor bebiş minderde yuvarlanıyor içime sinmiyor derinlemesine temizlik yapmak istiyorum. Halıda maytlar var zten süpürgem de tam çekmiyor
(7,448 puan) tarafından
Sıfır ürün candır bak diyelim ki kırıldı gönder değiştiriyorlar öyle söyleyeyim yazık günah ikinci ele verilen paraya garanti önemli

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 575 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
31 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birdilektut (1,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
18 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,447 soru

24,085,854 cevap

331,463 kullanıcı

...