Kızlar dyson airstrait ne zamandır istiyorum şuan biraz pahalı 22 bin. Bir arkadaşa arkadaşı Mardin’den kaçak almış 8 bin liraya ama garantisi yok. Almak mantıklı mı sizce kaçak garantisü olmayan ürüne o kadar para verilir mi? Bir sorun yaşar mıyım sizce ?
Orijinal dyson mu
Orijinalmiş garantisi yokmuş kaçak olduğu için
Kaçak ürünlerde patlama kablo yanması çok oluyor ben güvenmezdim
Garantisi olmayan bir ürün alınmamalı.
Hem neden özellikle o marka yani onunla aynı kalitede başka ürün yok mu canım
O markayı çok istiyorum canım sağlıklı dğzkeştiriyor saçları
orjinal se sifir acilmamassa 8 bin en fazla bozulsa bile bi tane daha aynindan alsam bile yinede daha ucuz 16 ya gelmis olur. yada aldiginin fiyatina garantisi olmadan parayla tamir ettirsen servise yine en fazla 16 bin olur hadi 18 oldun yine bile ucuza gelir
Kaçak derken çakma mi yoksa yurtdisindan mi geliyor? Çünkü yurtdisinda o kadar ucuz değil yanar falan patlar elinde ben riske atmazdim
Bilmiyorum ki canım yurtdışından geliyor herhalde orijinal dyson ama garantisi geçerli değilmiş
Sanmıyorum ya şimdi baktım 399 € fiyati 16 bine falan geliyor orijinal o fiyata yoktur
O kaçak değildir cakmadir çünkü yurtdisindada bile fiyat aralıkları yakın birbirine dyson için konuşuyorum burda 22 binse orda 20 bin hadi 18 olsun 8 bine cinde bile yoktur
1,449,306 soru
23,802,716 cevap
317,486 kullanıcı