0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Siz neler yaptınız 

4 Cevaplar

0 oy
(2,121 puan) tarafından
Az önce posta gördüm patlıcan reçeli oluyormuş 
(1,451 puan) tarafından
Teşekkür ederim yenmez herhalde bizde :)
(2,121 puan) tarafından
Vala bende hiç yemedim posta gördüğüm için söyledim
-Reklam-
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Demin anlık postunda reçelini yapıyordu biri ☺️
(1,451 puan) tarafından
Aa yenmez ama herhalde bizde :) teşekkür ederim
(4,434 puan) tarafından
Bizde de yenmez valla eşim her şey bitti patlıcanın reçeline mi kaldık hatun der kesin :)))
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Patlicanlari kup kup dogradim ufak minik minik ama. Daha sonra tuzlu suda beklettim tekrrsr yikadim tencereye attim üzerine sivri biber dogradim tum malzemeler ufak doğraniyo, biraz domates biraz kapya biber bunlar azcik haslandi soguyunca poşetledim buzluga attim.  Pisirirken de buzluktan cikarip biraz buzu cozulunce temcereye sogan dogruyorum kavurup biraz salca ekliyorum daha sonra kıyma ve cikardigim o posetteki patlıcanı atiyorum içine baharatlari ekleyip suyunu az bisey koyuyorum haslaniyo. Bu yemegi degil haslamasi burda genelde cay yanina yaparlar patlicanin her halini seviyorum ama karniyariktan sonra en lezzetli hali bu bence.
(1,451 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,589 puan) tarafından
Patlıcanları karnıyarıklık yapip atiyorum ben. Cizgili soy ortadan cizgi seklinde kes ver fırına az birsey yumusasin. Soguyunca ortasina iki dilim domates biber koyup posetliyorum.

Aynı şekilde musakkalık da yapıyorum. Yuvarlak dilimleyip fırınlıyorum.

Köfteli islim kebabı gibi birsey yaparsan da aynı boyuna dograyıp bu sefer fırınlayabilirsin
(1,451 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 260 göst.
0 oy
5 cevap 238 göst.
0 oy
6 cevap 259 göst.
27 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
30 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,064 soru

24,177,909 cevap

336,210 kullanıcı

...