Varsa da akli olan burda anlatmaz Sonra en ufak seyde herkesin herseyini carsaf carsaf dokuyorlar malum
Var var olmaz mı sitede 15 yaşındaki bebe koca kadın gibi bize kendini evlendirdi gelinliğini dahi bize seçtirdi görümce dedikodularını yaptırdı hatta ikizlere 3 haftalık gebeydi derken meğer bi ergenin makarası olduğumuzu öğrendik
6 aylık hamileydim çocuklarım hep sakat doğup ölüyordu dr amniosentez önerdi bende iki bebemi kaybedince bunda yaptırmak istedim odaya her giren gülerek çıkıyordu çok basit diyorlardı benim sıram geldi be doktor diğer doktorların hepsini başımda topladı bebekte çok ciddi sakatlıklar olduğu için derken kocaman iğneyi çıkardı gözümü kapattım kıt diye bi ses geldi iğne içine girdi sıvıyı almaya başladılar oh bitti kolaydı diyecektim ki baktım uzman dr diyorki bebeğin göbeğindeki kanıda almamız gerek bu sakatlıkların nedenini öğrenmek için iğne karnımın icinde geziyi çıt çıt sesler saçlarımı yolucaktim artık yeter dedim zaten küçücük bi şey iğneyle bulamadılar göbek kordonunu ayağa kalktım sürünerek ilerliyordum resmen neyse taburcu oldum eve gittim bi hafta sonra kontrole gittim bana söyledikleri bebeğin kalbi durmuş dünyam durdu kaybedeceğim 3. bebegimdi yatış yapıldı bitürlü düşük olmuyordu 6 gün boyunca sabah akşam hap iğne gene düşmüyordu sonunda ameliyathane ye götürdüler alttan hortum gibi bisi taktılar bak dediler bu şişince dusucek ardından bebek gelebilir dediler bende gene yatağa yattım kalktım tuvalet ihtiyacım var gibi hissettim tuvalete koştum her zaman biriyle lavaboya giden ben busefer kimseyi çağırmadım Aç ye girdim oturdum baktım balon geldi ardından bebeğin eli sonra kafası wc de yanlizdim ağlıyorum yardımda istiyemiyorum baktım arkadaşım peşime takılıp gelmiş kapıyı aciyo ben ağlıyorum ağrıdan diyil sadece çok küçüktü evlat işte sedyeye aldılar odama götürdüler yatakta bebeğin geri kalan kısmı geldi allahimmm şimdi bile kabuslar görüp uyanıyorum piskolojik tedavi bile görüyorum ama unutulmuyor işte bu arada doktor senin çocukların hep sakat dogucak ümit yok diyorlardı
1,472,299 soru
24,109,533 cevap
332,891 kullanıcı