0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (6,325 puan) tarafından
Benim kız üç yaşında ama inanılmaz yaramaz yaa bazen ne yapacağımı bilemiyorum pandemi cocugu evde yalnız buyudu bide yedinci katta otryordum kuş uçmaz kervan geçmez bir mahaleidi kızım hep camlara çıkardı prizler alcakti parmaklarini sokardi hemde hergun günde dört beş kere dezgahq cikardi düşerdi masaya günde dört beş kere çıkardı düşerdi cekyatin en tepesine çıkardı şuan braz daha evde düzeldi ama yine çoğu huylarını terk etmiyor örtüleri getryro salona ben bütün kıyafetleri tek tek katların içine girer bı bakıyorum hepsi yerde yaa ozelkle dışarda ve misafirlkte asla durmaz annemlere anlamlara gtsek bagryro dolapları tek tek aciyro makine düğmeleri tek tek ceviriyro asla asla oturmaz adım adım peşinde gtmekten ayakalrim agryro parka gdyriuz yola koşuyor kapıdan kaçıp hiç araba geldi gelmedi demiyor koşmaktan kasigim agryro bide nasıl hızlı bazen tokat atyorim çok pis alışmış yolda yürürken bakal görür para yoksa bile koşar ila biseyler alacak yolumuzu degistryoruz artık yaa park için ağlıyor yerde taş çubuk topliyor bebek arabasina koyarsak içinde atlar elimizi asla tutmaz artık yolda kadınlar çocuklar mudahele edyor öyle braz susuyor Allah can sağlığı versin gerçekten herkes dyor Allah yardımcın olsun bune byle

16 Cevaplar

0 oy
(1,337 puan) tarafından

Bana göre hem sakin hem yaramaz :D canım çocuklarım 

(6,325 puan) tarafından
Ay kızım hiç sakın değil ya
-Reklam-
0 oy
(15,538 puan) tarafından
Kızım sakindi sadece sebepsiz ağlamaları var ama oğlum çok hareketli 

Hareketli çocuk bakmak zor 
(6,325 puan) tarafından
Benm kızda önce sakindi pandemi falan oldu TV telfin alıştı artık bikdaka yerinden durmuyri
0 oy
tarafından
Okurken bile çok kasildim yoruldum Allah yardımcın olsun 
(6,325 puan) tarafından
Dimi daha neler neler çayı yemeği ayakta yiyp iciyorim
0 oy
(14,449 puan) tarafından
15 aylık kızım şükür sakin uysal kendi kendine yetebilen bebek 
(14,449 puan) tarafından
Amin gönlüne göre versin canım ♥️
Esma biliyon baştan çok istedim erkek bebek modum çok yüksek bklm yaşayıp göreceğiz
tarafından
Asko inşallah bende ikinci bebek için. Bu kadar istekli olabilerem✌️
(14,449 puan) tarafından
Olursun olursun hatırlatırım sana ☺️
tarafından
Kizzz o değilde görümcem normalde hayatta çocuk istemiyordu geçen kaynanamın annesi soruyor diye kaynanam sordu yokmu birşeyler diye keskeee anne diyor sjjs keşke 3uz olsa da soyumuz ilerlese diykrfu
(14,449 puan) tarafından
İstiyorlardır canım
Eşimin küzenı da evli onlar da hep yok erken istemiyoruz şimdi diyorlardı geçen gittik ya geçmiş olsuna hastaneye gitmişler
Allah herkesin gönlüne göre versin canım ♥️
0 oy
tarafından
Benim 21 aylık oğlumu anlatmışsın resmen sadece bakkal market huyumuz yok
(6,325 puan) tarafından
Ayy keşke öyle ogrenmesydi hep eşim yuzinden bakal görürdü al yesin aglmaasin al yesin ağlamasın sofraya oturnca kalkkuuor ayağa durmuyor yerinde
0 oy
tarafından
Sanırım yaramaz az kalır yanında 13 aylık ama çok fenaa 
(6,325 puan) tarafından
Ay ay Allah yardım etsin
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Çok sakin bir erkek cocuguydu benimkide pandemi çocuğu ama buralar zivanadan çıkmış anlamıyorum büyüdükçe gerçek yüzünüu  mü gösteriyor ☺️
tarafından
Kaç aylık abla
(6,325 puan) tarafından
Benm kız üç yaşında
tarafından
Rabia kuzu senin kızı biliyotum ama ben heryeri kitledim izin vermiyorum kırıp dokmesine
(6,325 puan) tarafından
Ben buzdolabı kitledim açıyor pencereler hep kilit vurduk üçüncü katayyim kız aileme.yada başkasının evine gidemiyorum odadan odaya kaçıyor dolaplarini açıyor kızıyorum olmuyor tatlı dile syluyom olmuyor bilmem ne olacak yaa dyorum kirese veresem bundan iyidir ya
(4,950 puan) tarafından
Benimki 3 buçuk yaşında esmam kız bir alamet olmuş
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Hiperaktif benimki .d.d.d misal çamaşır deterjan vernel koydugumuz yerde gecen gün vernel içiyordu bebeğine zorla kefir icirir elli defa halıya bişey sürer hali örtüsü orterim onun içine dolana dolana intihar etmeye çalışır makyaj malzemesine sas kaza ulaşsın ya fondateni boca eder ya da ruju sürer tavanin içine oturmaya çalışır sigmazsa yasa cani acirsa yere fırlatır su icer elinden alamazsam bosluguma gelirse o an gider ve içerden bi kırılma sesi gelir çikolata kraker ne bulursa aşağı pencereden çocuklara atar .d.d.d. Parkta simit uğruna milleti dover ve bu sadece ikibucuk yaşını geçti.d.d.d
(6,325 puan) tarafından
Benm kız da ay ay günlük çıkaryor yataklar hep yere döküyor atıyor maf etti beni
0 oy
(8,178 puan) tarafından
Oğlum var 4.5 yasinda yaramaz demiyim öyle değişik tehlikeli seyler yapmaz ama aşırı hareketli ve bir sn susmaz ve dağıtmaya bayilir 
(6,325 puan) tarafından
Benm kız tehlikeli seyelr yapyor işte parktaki demirlere tirmaniyor bı daka yerinde durmuyor
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Olması gerektigi gibi çok sakin sureklj oturan bir çocuk değil sürekli de yaramazlık yapan değil ben yanındaysam normal oynarız oyuncaklar la ama ne zaman ki mutfağa gittim yada birşeyle uğraşıyorum yaramazlık yapar geçen masanın üstüne çıkmış kesme şeker vardı onun hepsini yemiş Allah korudu düşmeden yetiştim 
(6,325 puan) tarafından
Çizgi film izler ben biseyle ugrasirsam yada odalara gider dağıtır ya evi dagitsin o önemli değil misafrlkte bari yapmasin perişan oluuorim oda oda peşindeyim ayy buyuyene.kadr.
0 oy
(4,342 puan) tarafından
11 aylik oğlum evi alt üst ediyor 
(6,325 puan) tarafından
Valah Allah yardım etsin aynı kızım evi bı yana bırak ondan geçtim yolda dışarda bı misafrlkte huzur yok
(4,342 puan) tarafından
Yok disarda genelde sakin kimseyi rahatsız etmez ama evde terör estiriyo iki gündür çekmeceleri keşfetti hersey ortada üstelik içine girip oturuyo koltuğa tırmanmaya calisiyo çok yoruyor beni
(6,325 puan) tarafından
Daha küçük benm kızda emekledgi gbi başladı 14 ayliken yürüdü on aylık falan emekiyirdu ozmanlar başladı zaten sürekli çekmece kirilmiş hepsi yıkılıyor aynlagi düşürdü geçen gün eşim yaptı yatakta zıplaya zıplaya başlık kırdı taşınırken nakliyeci yaptı iki tane sehpa kırdı dişimi bile kırdı yani dreece uzanmistim ozaman 8 aylıktı süs eysasu elinde vardı bı vurdu on dişim ucu kırıldı
(4,342 puan) tarafından
Ayy dişine çok güldüm kusura bakma :) benimki de sabah uyanınca biberonu suratıma yapistiriyo uyaniyim diye
(6,325 puan) tarafından
Kız vala öyle benm kızımda sürekli tokat at biseyler firlatir
(4,342 puan) tarafından
:)) sinirleniyorum çoğu zaman ama komik yaptıkları
0 oy
(6,914 puan) tarafından
16 aylık olduk cenemiz yaralı dudagımız yaralı burnumuzun üstü cizik dizlerimiz yaralı simdilik vukuatlarımiz bunlar
(6,325 puan) tarafından
Ayy sürekli peşindeyim bırakmıyorum bişey olsun Allah korusun yoksa herşeyi olmuştu  parka giderken bile aykatayim salancaklar falan hızlı çarpıyor önüne geçiyor korkuyorim çok
(6,914 puan) tarafından
Cok hareketli surekli pesindeyiz ama yapicagini yapiyor
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Nazar değmesin sakin bir oğlum var 2,5 yaşında olmasına rağmen 
(6,325 puan) tarafından
Maşallah cnm vala bizim mahalede de çocuklar oturup kumla.oynuyorlar annesi gel dediğinde gidiyorlar benim kız öyle değil cnm coşuyor
0 oy
tarafından
Kizim naif kendi halinde sakindir.

Oglumsa 7 cocuk statusunde  yaramaz laf dinlemez hareketlidir.
(6,325 puan) tarafından
Aynı kziim gbi oda hareketli
0 oy
tarafından
1.5 yasinsa aşırı  akılı  gören  şaşırıyor  halamlra  dayimlra  gidiyoruz hira bu hala bu dayi  diyorm hala diyip  sarılıyor  
(6,325 puan) tarafından
Benm kızda çok akılı su dokulur gider bez getirir siler sofrayı kurar yegenlerime sarirlir falan ama aşırı yaramaz eşim de hep abur cubur yemeye alistirdi hep şeker falan sürekli istyor benim kızım adida ikra
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Ay vallahi anlattığının Birebir aynısı bende de var hemde 4 yaşında ama ömrümden Bi 24 yıl eksiltti kerata 
(6,325 puan) tarafından
Bide konuşamıyor tam sürekli hayır evet anlamıyorum anlamakmi istemiyor bilemedim ya

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 414 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 854 göst.
0 oy
22 cevap 575 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,943 soru

24,065,864 cevap

330,367 kullanıcı

...