Benim kız üç yaşında ama inanılmaz yaramaz yaa bazen ne yapacağımı bilemiyorum pandemi cocugu evde yalnız buyudu bide yedinci katta otryordum kuş uçmaz kervan geçmez bir mahaleidi kızım hep camlara çıkardı prizler alcakti parmaklarini sokardi hemde hergun günde dört beş kere dezgahq cikardi düşerdi masaya günde dört beş kere çıkardı düşerdi cekyatin en tepesine çıkardı şuan braz daha evde düzeldi ama yine çoğu huylarını terk etmiyor örtüleri getryro salona ben bütün kıyafetleri tek tek katların içine girer bı bakıyorum hepsi yerde yaa ozelkle dışarda ve misafirlkte asla durmaz annemlere anlamlara gtsek bagryro dolapları tek tek aciyro makine düğmeleri tek tek ceviriyro asla asla oturmaz adım adım peşinde gtmekten ayakalrim agryro parka gdyriuz yola koşuyor kapıdan kaçıp hiç araba geldi gelmedi demiyor koşmaktan kasigim agryro bide nasıl hızlı bazen tokat atyorim çok pis alışmış yolda yürürken bakal görür para yoksa bile koşar ila biseyler alacak yolumuzu degistryoruz artık yaa park için ağlıyor yerde taş çubuk topliyor bebek arabasina koyarsak içinde atlar elimizi asla tutmaz artık yolda kadınlar çocuklar mudahele edyor öyle braz susuyor Allah can sağlığı versin gerçekten herkes dyor Allah yardımcın olsun bune byle