0 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (1,163 puan) tarafından

Bu gün eşimle tartıştık ve bana o.çocuğu dedi bende saıl sensin öyle annen o. Baban pzevenk dedim ama hala o lafı beynimden atamıyorum şuan evde değil gelmesini bekliyorum kavga çıkıcak yine siz bu durumda olsanız napardınız. :(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlamadim sanamı dedi senmi ona.
(1,163 puan) tarafından
Başta o bana dedi sonra ben ona dedim
tarafından
Bence fazla kurcalama karşılıklı tartışma devam ederse kötü kırılırsiniz. Kötü cümleyle karsilik vermeyin birbirinize. .
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ben olsam sende karşılık olarak öyle söylemişsin hiç o tartışmayı ben açmam. o açarsa gittikçe terbiyesiz bı hâl alıyor de konsumak istemiyorum çünkü bu perdeyi de aşarsaniz toparlamsi zor olur 
(1,163 puan) tarafından
Zaten dağıldık komple toplansa ne olurki
0 oy
(5,908 puan) tarafından
O soylemjs sende altta kalmamissin karsilikli olarak suclusunuz burda eger o soyleseydi sen o sekilde cvp vermeseydin agzindan burnundan getir derdim simdi konuyu acip tartisirsan sen anneme babama kadar kufur ettin diyip uste cikmaya calisacak ve sen sinir oldugunla kalacaksin keske sen o sekilde cvp vermeseydinde sonuna kadar kndini savunacak hakkin olsaydi
(1,163 puan) tarafından
Benim kendimi savunma hakkım sonuna kadar var çünkü eşim olucak kişi anneme babama abime ağzına geleni söylüyo
(5,908 puan) tarafından
Gerisini bilemedigim icin yazdigin seye gore yorum yaptim keske hic bu kelimeleri agziniza almasaydiniz en bastan bunun sınırıni koysaydiniz daha onceki yasanan olaylarda napiosan yine oyle yapacaksin
0 oy
tarafından
nasıl bir tartışma yasadınız ki o lafı soyleyebildi :(
(1,163 puan) tarafından
O her tartışmada annemi babamı katabiliyo
0 oy
(682 puan) tarafından
Ya valla anlamıyorum bu erkekleri aman cnm öfkene mukayyet ol nasıl diyebiliyor sana o lafi anlamıs degıkım
(1,163 puan) tarafından
Bende çözemedim çok, değişti ççok
(682 puan) tarafından
Aman cnm sen bari öfkene mukayyet ol
0 oy
tarafından
O duruma Allah düşürmesin karşıyım küfüre ama ben karşı olsamda bazen sinirle birşeyler söylüyor ama, amaaa o kelimeyi ne, bana ne anneme söyleyemez net.

Ne yapardım bilemiyorum ama bu lafın annelere söylendiği ortamda saygının bulunmadığını biliyorum. Sinirle hepimizde oluyordur bişeyler ama öpüp, gözüne bakacağınız kişilere böyle ağır şeyler söylemeyin ne eşin nede sen. 
(1,163 puan) tarafından
O bana diyince kafamdan kaynar sular döküldü bende o sinirle söyledim
tarafından
Haklısın kim duysa şaşırır üzülür sinirlenir ama sabreden kazanır her zaman şuan o başlatmış olsada, gerçekte suçlu o ama ikinizide eşitledin malesef. Rabbim yardımcın olsun.
0 oy
(24 puan) tarafından
Bence konu açma açarsa da lütfen kapatalım de 
0 oy
tarafından
Çok kötü yaa ikinizde suçlusunuz aileyi katarak
0 oy
tarafından
Senin kocan iflah olmaz ya valla sana çok kez dedim iki güzel lafına inanıp gururunu kadınlığını ezdirme diye ...

Seni tek başına ise gonderip gecenin bir yarısı işten cikiyosn kocan almiyo seni o insandan ne bekliyosn ki ?? Sitem sana etmiyorum kendine yazık ediyosn dünyalar tatlısı bir evladniz var alıp veremdiginiz ne ki kuzum ? 
tarafından
Valla aynini dusunuyorum gece sokağın resmini atmıştı tekin demişti ben oturdugum yerde urkmustum bide aileyle oturuyor insan olsalar birinden biri gelir önüne
tarafından
Evet bende onu diyorm gecen gün Berk ile doğum günü attı gayet güzeldi ne oluyo anlamadim
(1,163 puan) tarafından
İki lafına inanmıyorum zaten kuzum benim değil onun benle alıp veremediği bişey var ama çözemedim neden böyle yaptığını tamam askerlik insanı değiştirir yıpratır falan da kaç ay oldu düzelmiyo düzelmiyo artık psikologa gitmesi için ikna etmeyeçalışıyorum
0 oy
(851 puan) tarafından
Zor bir durum canım keşke sen onun seviyesine dusmeseydin bence konuyu hiç acma ona cevabını sessizliginle ver görme duyma onu hatasını anlayıp sana ne olduğunu sorana kadar o zaman da saygı çerçevesi içerisinde cevabını ver
0 oy
(667 puan) tarafından
Insamln cok simirlendiginde neler neler diyebiliyor bazi insanlar yapisal olarak sinirlerine kolay hakik olamazlar bence ikiniz de ozur dileyin ve bir daha da boyle kufurler edilmesin aranizda
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Kavga edip buyutmeyin sakinlesince konus bida boyle kelimeler tekrarlamayin zamanla daha kotu olur saygi kalmaz aranizda. Sevgi saygi her zaman lazim size 
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Yerinde olsam uzatmam o sana 1 demis sen ona 2 demissin 
0 oy
tarafından

Yine şiddetli bir tartışma olacak bulaşma derim canını daha önce yakdıysa yine yakacak eve gelirsede umursama konuşma ki olay uzamasın bu analardan babalardan ne ister anlamam bu erkekker 100/90 ananı avradını ............diyerek küfrediyolar ben olsaydım kişi kendinden bilir işi derdim

0 oy
tarafından
Tamam karşılıklı olmuş bişey bence ikinizde susun ve hatanızı anlayın  
0 oy
(622 puan) tarafından
Yani yuh diom kimse bnm ve anneme laf edemz canm basta basta çokmu rahat biraktinda bu yüzü bulupta biyle bi kelime kullanmış büyük terbiyesizlik keske sende karsilik vermeseydin saygini bozmasaydin o zaten illaki pisman olr die dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,432 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kardelennn (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 894 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,974 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 605 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 443 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,624 soru

24,127,404 cevap

333,816 kullanıcı

...