Eşimin bana iftira atmasıyla nasıl başa çıkabilirim?

0 oy
1,039 göst.
Diğer kategorisinde (203 puan) tarafından

Mecburen birlik oturuyorum 

Ablam birisiyle kaçtı yakında inşallah evlenicekler 

Ablamla enistem olcak kişi kavga etmiş kızlar işte aralarında alkol sorunu vardı beni arıyodu Ablama diyodum alkol alma vs diye bu bi kaç kez oldu enistem olcak kisiyede abi diyodum daha nikahlanmadilar çünkü 

Sonra eşim olcak dengesiz bana sen ona kuyruk sallıyosun diye iftira atmaya başladı Allah belasını versin inşallah 

Bende sen ne diyosun ne kuyruk sallaması kişi kendinden bilir işi dedim halbuki Ablamla da konuşuyodum yanindaydi ablamda

Sinirlerim bozuldu artık 

9 Cevaplar

+3 oy
(948 puan) tarafından

Ne diycegmi şaşırdım

Kocan sana kuyruk salliyorsun deyip seni namusuzlukla sucluyor 

Sende ona p*ç diyorsun, bana göre bu evliligin sürdürülmesi saçma geliyor çünkü arada sevgi saygı kalmamamis.

(203 puan) tarafından

Kız o deyince ben demiycem mi 

(948 puan) tarafından

Sana deme demiyorum kocanın yaptığı çok kötü bir şey 

Seni ahlaksızlığa itham ediyor resmen 

Bnce asıl mesele bu hep böyle devam ediyor mu?

Eğer ediyorsa bence artık sen bişey deme avukatın desin zira böyle bir insanla yaşanilması imkansz

(203 puan) tarafından

Annem olcak kadın kabul etse keşke beni bi dk düşünmem ama kabul etmiyo çocukların var diyo sürekli ne yapicam bilmiyorum 

-Reklam-
+2 oy
(3,239 puan) tarafından

keske kuyruk sallayacak karwkterde olsan da o sa.lak kocandan ve hirsiz ailesinden kurtulabilsen . 

karisinin donuna kadar çalip satip evini dagitan ailesine bisey diyemeyen kendi ev gevindiremeyip babasina muhtac kalan sünepe esinle ömrunu curutecegine keske  kuyruk sallayacak karakterde oluo birini bulup birasan su adami ama namuslusin ve cok sessizsin kabul etmissin herseyi. adam namusuna kadar bile laf atio keske biraz namussuz olabilse. de gotune tekmeyi basabilsen o hirsizlarla tim bagini koparabilsen

(203 puan) tarafından

Kendime yakistirmadim canım aslında hakeden birisi 

0 oy
(4,100 puan) tarafından

Vallahi diyecek çok şey var da neyse öylesine koca da denilmez bacım ne diyelim Allah sana sabır versin inşallah 

(203 puan) tarafından

Gerçekten çok yoruldum artık dayanacak gücüm kalmadı amin canım sağol 

0 oy
(4,144 puan) tarafından

Sen madem kuyruk sallıyormuşum o pzvk niye seni kabul ediyor demezlermi adama

(203 puan) tarafından

Aynen öyle di mi 

İftiracı piçin teki zaten 

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Sen kendini biliyorsan korkma 

(203 puan) tarafından

Biliyorum canım korkmuyorum ama sinir oldum o piçe

0 oy
(2,004 puan) tarafından

Ahlaksı.z adamm 

(203 puan) tarafından

Aynen öyle valla billa 

0 oy
(204 puan) tarafından

Kişi kendinden bilirmiş işi dedikleri bu olsa gerek 

(203 puan) tarafından

Evet aynen öyle valla 

0 oy
(10,186 puan) tarafından

Net konuşayım bu kelime benim için direk boşanma sebebi. 

Bizim böyle bir konuşma geçemez zatende bizim evde de

Saygı sevgi güven bitmiş sen ne demeye duruyorsun 

(203 puan) tarafından

Ben boşancam nasip olursa annem babam kabul etmiyolar beni çocukların var diyolar 

Kadin sığınma evine gitsem orası nasıl biliyo musun 

(3,239 puan) tarafından

saygi sevgiye gelene kadar kadin anasinin babasinin evindeyken kadinin evine hirsiz gibi giriyorlar esyalarini dagitip satiyorlar evini dagitip bosaltip baskasina kiraya veriyorlar. ******** kocasi da kendi ev gecindiremio diye ana babasiyla birlik oluo yapio bi isi. kadin eve gelio evi yok. gdip birlik yasamaya mecbur kalio. saygisi olan adam karisini evdeki çöp poseti konumuna koyarmi. karinin haberi yokken donuna varana kadar toplanip tasinio kaynanasina  kadin evine gelecekken evi yok olmus

(10,186 puan) tarafından

Höh nasıl bir aile bu saygıyıda grçmiş bu resmen dolandırmak 

(203 puan) tarafından

Aynen öyle benim severek aldigim ceyizlerimi çalıp dağıtmış hemde hepsi 

Hakkımı helal etmiyorum Allah çıkarsın inşallah önce eş olcak insandan sonra babasından çıksın inşallah amin 

0 oy
(8,031 puan) tarafından

Halâ o kisiye eşim diyebiliyorsun pes

(203 puan) tarafından

Keşke evlenmeseydim başlığa eşim yazmamistim yapay zeka eşim diye yazmış düzeltcem şimdi 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Eşin asılsız iftira atması durumunda nasıl bir yol izlenmeli?
Eşinizin asılsız iftiralarıyla başa çıkmak için öncelikle sakinliğinizi koruyarak durumu net bir dille reddetmeli ve sınırlarınızı belirlemelisiniz. İletişimi sağlıklı bir zemine oturtmak için profesyonel bir aile danışmanından destek almak, çiftler arasındaki güven sarsıcı bu tür ithamların kökenine inmeye ve yanlış anlaşılmaları gidermeye yardımcı olabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Evlilikte güveni zedeleyen haksız suçlamalarla nasıl başa çıkılır?
Evlilikte karşılaşılan haksız suçlamalarla başa çıkmanın en etkili yolu, suçlama anında savunmaya geçmek yerine, bu davranışın ilişkinize verdiği zararı açıkça ifade etmektir. Suçlamaların temelindeki güvensizlik veya kıskançlık gibi duyguları çözümlemek için eşinizle suçlayıcı olmayan bir dille konuşmayı deneyebilir ve gerekirse profesyonel bir arabulucu desteğine başvurabilirsiniz.
Eşim bana güvenmiyorsa ve haksız yere suçluyorsa ne yapmalıyım?
Eşinizin haksız suçlamaları karşısında kendinizi açıklamak için çabalamak yerine, bu tür davranışların ilişkiyi yıprattığını ve güven ortamını zedelediğini vurgulayan net bir tutum sergilemelisiniz. Eğer bu durum sistematik bir hal aldıysa ve psikolojik baskıya dönüşüyorsa, bir uzmandan yardım alarak iletişimi yapılandırmak ilişkinin geleceği açısından kritik bir adım olabilir.
Evlilikte yaşanan asılsız iftiralar psikolojik şiddet kapsamına girer mi?
Evlilik içerisinde tekrarlanan ve kişinin onurunu zedeleyen asılsız iftiralar, psikolojik şiddet ve duygusal istismar biçimi olarak değerlendirilebilir. Bu durum, bireyin ruh sağlığını olumsuz etkilediği için profesyonel bir destek almanız veya bir aile terapisti ile görüşerek ilişkinin dinamiklerini gözden geçirmeniz oldukça önemlidir.
Eşimin asılsız kıskançlık krizleri ve iftiraları nasıl durdurulur?
Eşinizin asılsız kıskançlık krizlerini durdurmak için öncelikle bu davranışın altında yatan nedenleri anlamaya çalışmak ve sınırlarınızı net bir şekilde çizmek gerekir. Kıskançlık veya yersiz suçlamalar arttığında, bu durumu görmezden gelmek yerine profesyonel bir danışmanlık süreci başlatmak, sağlıklı bir evlilik sürdürmek adına oldukça etkili bir yöntemdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,178 göst.
20 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (4,249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 1,331 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (2,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,079 göst.
9 Haziran 2026 Diğer kategorisinde nicksiz (203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,520,892 soru

24,782,504 cevap

373,784 kullanıcı

...