Hiç bişey bu da geçecek diyip hayata devam arada macera olsun diye iki çocukla tek başıma carşıya çıkıyorum ruhumu orda bırakıp gerı eve geliyorum
Bebeklerim varr Biri 28 aylik biri 3 aylik, gurbetteyiz tanıdık kimse yok. Eşim asker bugün olduğu gibi bazı geceler evde olmaz. Ne yspim o varken birlikte yaparız o yokken de ben çocukları yedir içir yıka uyut oyna =))))) çok gergin olduğum da oluyor oğlum da aşırı yaramaz 1 dk durmaz saldırgan bi de ona kızıyorum her gün =) bugünlerde tuvalet egitimi de veriyorum beni çok yoruyor. Ama sonuçta ben anne olmayı seçtim günün sonunda çok yorulsam da iyiki diyorum ❤ benim eşim ilgilidir çok şükür ne desem yapar dışarı da çok çıkarım onunla izinli oldukça. İl dışına da gidiyorum , misafir de kabul ediyorum mesela esimn iş arkadaşları aile olarak gelirse. kendimi eve kapatırsam çok kötü olabilirim. Kendimi de ihmal etmem mutlaka yemeklerimi düzenli yerim kahve içerim vs vs sadece çok sıcak olduğu için biraz paspalım=)))) sürekli topuz saç geniş tişört çoğu kez atlet tayt
Esim gemici gidince 6 7 ay yok. Suan gemide mesela 50 gun oldu gideli. Annemin kuyrugundan ayrilmiyorum memlekete geldim onunla
Benim annem 1 ay kaldı yanımda çok şükür gurbetteyim o kadar uzak değilde 2,3 saatlik yol bazen bebeğim ağlarken bende onunla ağlıyordum ilk 3,4 ay canım çıktı her ay annemin yanına hiderdim mutlaka 10 gün sonra tekrar gidicem ama yanlızım yani kayseriye gelin geldim tanıdığım akrabam ailem yok yanlızım eşim biraz yardımcı oluyor ama Allahın gücüne gitmesin ocağın 8 inde doğdu sanki hayatım karardı boşlukta hissettim uyku benim bu hayattaki en hassam noktam yatmayı uyumayı çok severim uyumasamda saatlerce yatarım yani öyle diyim o yüzden ilk 3,4 ay zorlandım baya bi kolik bir bebekti üstelik şuan 8 aylık olacaz iyiki kızım geldi diyorum hayatıma anlam kattı onsuz ben hiçmişim
2 çocukla tek başımayım eşimin 24 saat nöbeti var sabah geliyor ertesi gün yine 24 saat nöbete gidiyor
Yorulduğum da uzanıyorum ama kızım ve oğlum üstüme çıkıyorlar dinlenmek yok
1,508,006 soru
24,613,747 cevap
364,216 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın