0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Kızlar bazen herşey o kadar güzel mükemmel ilerliyor ki anlatamam eşimin desteği sayesinde bebeğimizi büyütüyoruz. Çok destek oluyor gerek ev işi gerekse çocuk bakımı . Kenara çekilip izleyen birisi değil ama ne bileyim bazen bı an oluyor kendimi çok yalnız hissediyorum sinir oluyorum ağlamak istiyorum. Oğlumun üst damağında 4 tane diş gelecek gibi duruyor kimisi patlamış kimisi patlıcak calpol bile işe yaramıyor dünden beri doğru düzgün emmiyor biseyler veriyorum yemiyor... Daha 8 aylık daha zor gunlerin olduğunu biliyorum.. Allah'ım sağlık versin diyip geçiyorum. Yorulduğumu kimseye diyemiyorum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
8 aylıkmış bundan sonrası rahat canım zor süreci atlatmışsınız 
(2,173 puan) tarafından
Asıl zor süreç bundan sonra başlıyor sjsjsj bende öyle oldu keşke hep bebek kalsalardı diyorum
☺️
tarafından
Yok kız biz 6 aydan sonra rahatladık vala keyfime baktım çoğu vakit bebekken asıl huysuzdu
(14,732 puan) tarafından
Her bebek özeldır aynı olmaz Defne 14 aylık oldu hiç zorlamışlığı toplasan on günu geçmez
tarafından
Doğrudur canım sende rahat edersin ınsallah
-Reklam-
0 oy
(14,732 puan) tarafından
Kolayca çıkarsın inşallah

Kızım 14 aylık,4 aylik da hamileyim

Eskiden hep derdım tek geldim tek gideceğim diye yalnız değilim şükür canımdan can parçalarım var 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 537 göst.
0 oy
16 cevap 388 göst.
12 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 445 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,697 cevap

336,199 kullanıcı

...