0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde (1,302 puan) tarafından

Ayrıntılımda Makat prezantasyonu şeklinde durduğunu söyledi doktorum yani poposunun üzerindeymiş oğlum kasığımda aşağıda. Sorun oluyor mu bu. Ağlamaktan helak oldum iyice :(( 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç haftalıksın cnm
(1,302 puan) tarafından
22+3 günlüğüm
tarafından
Kız ne olcak daha çok çok erken ya korkma zaten bu aylarda bu şekilde olması lazim
(1,302 puan) tarafından
İnşallah yaa inşallahh öyledirr
(368 puan) tarafından
Canım o günde kaç kere dönüyo habeein varmı şuan yeri geniş olduğu için bol bol takla atıyo ben 32 deyim makat geliş ama hiç endişelenmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
neden uzdun kendini o kadar ne sanki herkes normal dogum yapmak zorunda degilki
(1,302 puan) tarafından
Zaten normal doğum istemiyordum daha doğrusu kendime güvenim yoktu endişem o değil canım. Erken doğum olmaz mı böylee o yüzden çok ağlıyorumm:(( progestan verdi doktorum ama 2günde 1 tane içiyorum sadece onuda önlem için verdi ama ben çok korkuyorum :((
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ya sen nie agliosun kendini uzuosun cocuk saglikli degil mi oyle duruor die aglanilir mi haftan yakin degilse donme ihtimali de var donmesede sezeryan olursun bu kdr basit uzme kndini bebeginide uzuosun bak
(1,302 puan) tarafından
Daha doktordan geleli 3 gün oluyor. Doktor randevuyu tee 1 ay sonraya verdi nasıl geçecek o kadar gün bilmiyorumda. Aslında eşimde muayenedeydi eşim doktor korkcak bişey demedi niye böyle yapıyosun ağlıyosun bak bende ordaydım diyor ama ben dayanamıyorum
(5,908 puan) tarafından
Bak herhangi bir sorun olsaydi doktor 1ay sonra gel demezdi sana benim ilk basta dusuk riskim vardi bazen her hafta bazen iki haftada bir gdiodum simdi ayda bir gidecem neden cunku herhangi risk sorun yok dedi doktor eger icin rahat etmiosa git kontrole kalp sesini duy icin rahatlasin ama kndini boyle uzup durma
(1,302 puan) tarafından
Bebeğim hareket ediyor hissediyorum onu. Ben ağladım diye daha çok vurmaya başladı bıraktım ağlamayı. 1 ay sonra gel şeker yükleme yapalım dedi. Dua edin nolur
(5,908 puan) tarafından
Bosuna stres yapiosun Rabbim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah insirah suresi oku Rabbim yuregine ferahlik versin
(1,302 puan) tarafından
Aminn aminn inşallahh Allah razı olsun
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bunda ağlayacak. Ne var cnm kızım hep makat gelişti sonra dönmedi sezeryan oldum bunda bu şey yok kj
(1,302 puan) tarafından
Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bizlere inşallahhhh
(12,763 puan) tarafından
Amin kızım 11 aylık oldu doğdu bile düşün korkma bende kanama vardı kullandım ikizin biri kaybettiğim için koruma amaçlı ama senin ki çok normal dekli endişe etme
(1,302 puan) tarafından
İçim birazda olsa rahatladı biliyomusunuzz. Allah bin kere razı olsunn canım ciddwn çok ama çok teşekkür ederimm
(12,763 puan) tarafından
Estağfurullah ağlama o daha çok üzülür annesi korkma inşallah bi sye olmaz doğsun üstüne kusacak ahah
(1,302 puan) tarafından
Kurban olurum ben onun herşeyine :)
0 oy
tarafından

Cok stres yapiyorsun kuzummm<3 

(1,302 puan) tarafından
Bugğn ağlamaktan çok kötüydüm :((
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Kız deli bi sakin ol benim kızımda 26 haftadan 32 ye kadar hep makat geliş tersti hiç bi sıkıntı yok üzme kendini 
(3,556 puan) tarafından
Olmaz canım bebeğin ters duruyor doğum pozisyonu almamış ki kanala girmemiş rahat ol sen kendini üze üze Allah korusun bişe olacak üzülme artık hiç bir sıkıntın yok
(1,302 puan) tarafından
Kanala girdi demedi de aşağıda bebek dedi. 16ncı haftamdada öyle demişti. Bünyen çok zayıf olduğu için bebeği aşağıda taşıyorsun yürürken otururken kalkarken o yüzden zorlanıyorsun dedi. Önlem içinde progestanı verince ben iyice korktum. Düşük için veriliyor diye biliyorum onu çünkü. Dua edin nolur bişey olmasın Allahın izniyle
(3,556 puan) tarafından
Sakin ol dualarım seninle kuzum evet bebeği aşağda taşıdığın için önlem amaçlı vermiş korkulcak bişe yok bende çok çektim kızım ne oturmama ne kalkmama ne yatmama ne yürümeme izin veriyordu canım yanıyordu resmen ama ne zaman döndü içim rahat etti bildiğin vajinama baskı uyguluyordu yatakta soldan sağa dönerken oturur pozisyona geliyordum onda bile oturamıyordum üstüne normal bunlar sıkıntı etme hayırlısı ile al minnoşu kucağına
(1,302 puan) tarafından
Bebeğin ne zaman dönmüştü canım seninn. Bide ne zaman yukarı çıkıyor ki acaba bebekler kaç haftalıkken
(3,556 puan) tarafından
32 haftalıktım bebeğim dönmüştü o belli olmuyor canım kimi bebek doğum anına kadar öyle kalabiliyor
0 oy
tarafından

Balımm progestasi kullan ayaklarini yikari kaldir dinlenn bol boll stres yapma. Kotuyu cagirma kotu kotu olmasin gusel dusun guzel olsun. Bakkk buraya post acicaksinn bendee dogurdumm kizlarr diyee en guzel sekildee olucak hersey yeterki inan yeterkii sen elinden geleni yap gerisi tevekkül. Cok agliyorsun cok stres yapiyorsun o daha doner donmezse de sezeryanla olur <3 onunla konuss kuran dinlett huzurlu ol da o da dogdugunda huzurlu sakin bi bebek olsun<3

Bak bir annenin hamileligi nasil gecerse, bebegi ole olurmuss hadii bi neselen. Hadi bi kendine gell<3 canimsin<3

tarafından
Ayrica bebegin pozisyonu erken dogum riski olursturmaz. Stres, yorulma, kasilmalar, enfeksiyon, duzensiz beslenme erken dogum riski olusturur. Sen de stres yapiyorsun.  Lutfne yapma, daha bu geldigin yol kadar daha yolun var 19 haftan daha var daha dur :)
Gecenlerde cok kasilmalarim artti doktora gittik esimle, su ic bol bol dedi progestan verdii kullandim kasilmalarimda gecti gitti sakin ol lutfen bak ❤️❤️❤️
(1,302 puan) tarafından
Aminnn aminn inşallahh yaa Allah razı olsunn.. Eşimde muayene odasındaydı doktor korkulacak bişey demedi ki niye böyle yapıyorsun bende ordaydım bende duydum bütün dediklerini diyor ama ben çok pinpirikli olduğum için mi neden bilmiyorum çok büyüttüm bu durumu dayanamadım
tarafından
Hormonlardan duygusallastin hepsi bu ❤️ stres yapma enfeksiyon olmasin bol su ic, ilaclarini ic meyvelerini duzenli ye kendini yorma , su guzel gunlerin tadini cikar. Hamilelik gercekten cok guzel ❤️ tadini cikar.  Guzel guzel icini rahatlatacak dualar oku, bebegine alisveris yap, kendine bak, sevdigin bi boyama olur el isi olur bisey basla. Kafani dagitt. Onu sana nasip eden kavusturacaktir yeterki stres yapip gunleri kendine zehir etme.
(1,302 puan) tarafından
Yaa çok çok teşekkür ederim ciddwn Allah bin kere razı olsunn şifa gibi geldii❤
tarafından
Senden de canim benimmmm ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

canım sıkma canını ben 6 -7 aylık hamileyken benim de kızım tersti 36.haftaya kadar düzeldi baş geliş oldu ve normal doğum yaptım inşaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim<3

(1,302 puan) tarafından
Progestan filan verdilermi de sana canım. Bana doktorum progestan diye bi hap versi. 2 günde 1 tane içecwkmişim çnlem amaçluymış. Onu verince bende korku oldu o hap düşük yapmamak için veriliyor diye biliyorum çünkü
tarafından
yok canım hiç bisey vermedi doktorum ama ben doktorumu değiştim başka bir doktora gittim yoksa diğer doktor bana kesinlikle sezeryan olacaksın demişti ben de normal istiyordum bilemedim şimdi neden o ilacı yazmış ki sana doktorun neyse vardır bi bildiği ama sen yine de baska doktora da görün istersen
0 oy
(196 puan) tarafından
bacim senin dert ettigin seye bak 26+5 günlük benimkide o pozisyonda senin ki daha döner dert etme daha kac kere sekil değiştirir bi bilsen.... 

benim bebis dönmez donmuceni bildiğim halde dert etmiyorm sezeryan olcam hayırlısıyla saglikla dogsunda sezaryan normal hic fark etmez
(196 puan) tarafından
benim rahmim perdeli kalp şeklinde oyuzden dönemiyor bebegim normal şansım hic yok. erken doğum riskim var yinede korkmuyorum gelen allahtan gelir üzülüp ağladıkça bebeginide kasıyorsun o yuzden rahat ol relaks ol allahtan hayırlısını dile.
(1,302 puan) tarafından
Sezeryan için sıkıntı etmiyorum canım ben. 16 haftalıkkende bebek aşağı tarafta demişti doktorum. Şimdi 22 haftalığım yine bebek aşağı tarafta dedi. Zayıf olduğum içinde yürürken oturup kalkarken zorlanırmışım. Önlem amaçlı progestan hapı verdi. 2 günde 1 tane içmemi söyledi. Bu hapı verince de ben çok korktum düşük tehlikesine veriliyor diye bildiğim için 3 gündür kendimi yedim bitirdim
0 oy
tarafından
Canım daha çok erken yaa döner bebek
(1,302 puan) tarafından
Bebeğim aşağıdaymış o yüzden çok korku oldu . 16 haftalıkkende bebek aşağı tarafta demişti doktorum. Şimdi 22 haftalığım yine bebek aşağı tarafta dedi. Zayıf olduğum içinde yürürken oturup kalkarken zorlanırmışım. Önlem amaçlı progestan hapı verdi. 2 günde 1 tane içmemi söyledi. Bu hapı verince de ben çok korktum düşük tehlikesine veriliyor diye bildiğim için 3 gündür kendimi yedim bitirdim bende tehlike mi varda diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 388 göst.
25 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (487 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 75 göst.
17 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (664 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,160 cevap

334,668 kullanıcı