0 oy
395 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (605 puan) tarafından
1 aylık bebeğim var ve ağrıya dayanamıyorum doktor ameliyat dedi bebeğini etkilemez dedi ama olmalı miyim ilaçla geçmez diye ilaçta vermedi.bebegim sadece anne sütü alıyor ama ağrıdan her gün ağlıyorum sizce ameliyat olmalı miyim geçer mi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende de olustu. Ama korkudan doktora gitmedim. Ameliyat çare değilmiş. Tekrar oluşabiliyormuş. 8 ay çektim. Sonunda geçti. Ama gel gör ki bittim o sürede. 
-Reklam-
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ben olmuştum çatlak ameliyatı aradan üç hafta geçti ağrılarım geçmedi doktora gittim doktor bana biz sağ tarafı diktik şimdi ise sol tarafta çatlak oluşmuş dedi tekrar ameliyat dedi ama kabız olmamam lazım bende tekrar olmadım sarı kantaron kremi ve zeytinyağı birlikte kullandım kabızlık içinde aktardan Alizade papatya çayı var gece yatmadan önce bir çay kaşığı ağzıma atıp suyla yutuyorum hiç kabız olmuyorum öyle daha iyiyim Elhamdülillah
(1,137 puan) tarafından
Mrb hala buralarda misiniz acaba ameliyatla ilgili soru sorsam??
(2,392 puan) tarafından
Merhaba buyrun sorabilirsiniz
(1,137 puan) tarafından
Nasıl bir ameliyat olmustunuz yani hangi yontemle? Kas mı kestiiler? Birde keşke ameliyat olmasaydım dediniz mi?
(2,392 puan) tarafından
Benim içerden çatlak ve basur vardı çok fazla kanamam oluyordu ondan ameliyat oldum
Benim doğuştan bağırsak tembelliğim var kabız oluyorum hep ve çatlak tekrarladı bir daha ameliyat dediler olmadım kabız olmamaya dikkat ediyorum ve yediklerime dikkat ediyorum şimdilik iyiyim çok şükür
Keşke olmasaydım çünkü boşa gitti tekrarladı diye dedim
0 oy
tarafından
doğumdan altı yedi ayy sona ancak geçiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 167 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.

Kategoriler

1,477,454 soru

24,183,834 cevap