0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,558 puan) tarafından
İki yasina giricez devam sütü içiyoruz inek sütüne geçirmek istiyorum bir kaç defa verdim içmedi nasil alistirabilirim 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
bilemicem cunku ben hic sut verme geregi duymadim
-Reklam-
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Cici bebe koysan 
(1,558 puan) tarafından
Koydum canım öylede sevmedi
(2,300 puan) tarafından
Benim kizada ne yaptıysam iciremedim 4 yaşında hala da içmez inşallah senin ki içer sever
(1,558 puan) tarafından
İnşallah seninkide bundan sonra sever
0 oy
(2,852 puan) tarafından
2 yaşına girecekse bıraktırmani tavsiye ederim. Süt kansızlık ve midede şişlik yapıyor gece rahatsız eder. Tuvalet egitiminde de bir eksi süt içiyor olması 
(1,558 puan) tarafından
Gece ićmiyoruz canm yatmadan önce iciyor sadece gece vermiyorum
0 oy
tarafından
Ne gerek var ki illa süte. Biraz ara ver sonra yine denersin illa süt içsin diyosan. Bu arada da kefir veya ayran içirmeyi deneyebilirsin
(1,558 puan) tarafından
Ayranı içiyoruz onu seviyor ama gelisim acisindan önemli süt kemikleri için
tarafından
E ayran ne ile yapılıyor canım benim :) sütün fazlası demir eksikliği ve dişlerde çürük yapabiliyor aklında bulunsun . Sen çocuğu bişi yesin içsin diye zorlarsan iyice soğuyabilir. Bi iki hafta bekle sonra tekrar dene süt vermeyi. Ballı süt yapabilirsin sevecektir. Ayran ve kefir gelişimi için yeterli katkıyı sağlar. Arada yoğurt da yer oh mis
(1,558 puan) tarafından
Bekleyip denemeyim birde ozaman
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Hiç gereği yok bence ayran içsin daha iyi. 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Genelde ayran içiyor 3 yaşında. Ayran mayalı zaten daha iyi. Çok da kasma içmezse içmez. 
(1,558 puan) tarafından
Ayranıda seviyor ama sütün yeri ayrı ya her yani azda olda icmesi gerekiyor gelişimi açısından
(13,306 puan) tarafından
Çok faydalı dendi bizim zamanımızda ama mayalı ürünlerde kalsiyum daha fazla. 36 yaşındayım çok nadir süt içtim gebelikte bile diş problemi yaşamadım. Ama inanılmaz peynir yerim. Süt laktoz dan ibaret sadece
(1,558 puan) tarafından
Bende peynirciyim:)
0 oy
(363 puan) tarafından
Yoğurt ver onun yerine. Süt faydalı değik okadar. Ayrıca gece verilmesi daha sakıncalı. 
(1,558 puan) tarafından
Yogurduda veriyorum ayranida ama hiç içmiyor sütü azda olsa icse iyi olur
(363 puan) tarafından
Benim oğlumda 2,5 yaş olacak. Devam sütünü bıraktıramadım. Çalışıyorum evde olsam bi düzen kuracamda kuramıyorumda. Çok zor. Dedim bi bıraksın 2 kutu mama verecem ihtiyacı olana. Bi çaresini bulursan banada yaz
(1,558 puan) tarafından
Bulursam yazarım tatlım:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.
+1 oy
6 cevap 153 göst.