0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (2,104 puan) tarafından
Geçmişi unutamıyorum insanlardan çok darbe yedim. Özellikle de eşimden... Kimseye güvenemiyorum sürekli birileri arkamdan kuyumu kaziyor gibi hissediyorum herkesin lafının altında birşey arıyorum. İçimden ağlamak geliyor. Arkama yaslanıp huzurluca oturamiyorum hep diken üstünde gibiyim. Eşim çok sıkıntılı biriydi bazı huylarını düzeltti ama benden de çok şey götürdü ailemde eşimi sevmez görüşmek istemezler eşimin ailesiyle aram iyiydi hep ben alttan aldığım için ama bir kere almadım kötü olduk.yuzleeini bile görmek istemiyorum. Şu dünyada sadece oğlum var anlayacağiniz ama ya oğluma birşey olursa ya eşim onu benden alırsa diye düşünceler aklıma geliyor hep kendimi sürekli huzursuz hissediyorum o yüzden. Dışarda birisiyle sohbet edeyim yanlış birşey dedim mi acaba diye on kere düşünüyorum eve gelince keşke konusmasaydim diyorum huzursuz oluyorum nasıl krutulucam bu dusuncelerden

5 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
Terazi burcumusun 
(2,104 puan) tarafından
Yok aslan
(669 puan) tarafından
Anlattığın şeyler bendede var çok ince düşünürüm bişey söylerken 50 kere düşünürüm karsidakide bana bişey dese acaba ne dedi diye 50 kere analiz ederim bu huyum beni çok yoruyor o yüzden sordum  ben teraziyimde
(2,104 puan) tarafından
Bende yeni başladı bu kimseye güvenmiyorum çok huzrsuzum böyle
(22 puan) tarafından
İnanın bunun teraziyle alakası yok bende boga burcuyum yaşanmışlıklar alakalı bir durum bu dönemsel ve geçici
(410 puan) tarafından
Bnmde burcum aslan ama bu düşünceler yok herşeyi akışına bıraktım kavgaciyim bı kusersem bidaha yüzüne bakmam kimsenin o kişi gelip özür dileyecek benden ancak o şekilde
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Aynanın karşısına geçip bu hayatta benden bir tane var yaptıysam haketmiştir içimde dert olacagına onlara dert olsun diye sürekli tekrarla emin ol söyleye söyleye umursuz insan haline geliyorsun kimse senden daha kıymetli degil bundan 1 sene önce bnde aynı şeyleri hissediyordum ordan bliyorum. Şimdi kapımı kapattığımda kimn ne düşündüğü kırıldığı umrumda bile olmuyor. Ne yaptıysam herkes haketmiştir. 
(2,104 puan) tarafından
Yaptığım herşeyi gerçekten hakettiler az bile yaptım hatta ama ben bana yapılanları haketmedim. Onu hazmedemiyorum
(22 puan) tarafından
Bende haketmedim ama yaptılar oldu bunları düşünmek için geç artık sen bundan sonra kendini ezdirme yeter. Bn çözümü mesafe koymakta eşimin ailesine cok gitmemekte buldum göz görmeyince gönül katlanır hesabı. Arkamdan cocukları bize göstermiyor bile demişler ama bnm umrumda bile degil keyfime bakıyorum eşim gidiyor sık sık konusuyor oda arkamda durmadı. Artık ondan da arkamda durmasını beklemiyorum çünkü insan vazgeçince savaşmayı bırakıyor. Kendinle savaşma bırak hersey oluruna varacak emin ol
(2,104 puan) tarafından
Benim eşimde hiçbir zaman arkamda durmadı ben evliliği iki kişi hayatın sorumluluklarını paylaşarak yaşar diye biliyordum öyle diye evlendim ama eşim kendi hayatini yaşadı hep benimde onun hayatının bir kenarında tek başıma yuvarlanip gitmemi bekledi beni hep yapayalnız bıraktı hiçbir zor anımda yanimda olmadı. Ben üzüldüğümde o hep güldü. Allah biliyor herşeyi ya hakkım hiçbir zaman helal değil. Hayat yeni zorluklar getirecek diye çok korkuyorum çünkü gerçekten hayatta tek başımayım.
(22 puan) tarafından
Yarınımızın ne olacagı ne belli bir depremle bütün sülalesini kaybeden insanlar var anı yaşa ilerisini sakın düşünme. Metal çöküştesin anlıyorum. Güven duygunu kazanamazsın kimseye karsı hep eksikliğini hissedeceksin ama bu seni güçlü bir kadın haline getirecek. Bir cogu kadın bizim durumumuzda birine anlatsan senide anlamazlar ne yaşadın ne gördün kocan karı kıza mı gittii aldatılsan bile bikereden bişey olmaz diyen insanlarla çevrili etrafımız o yüzden bu kadar ince düşünmemeye çabala kocana karsı tam olarak yapamazsın bn bile hala yapamıyorum ama dısardakileri kapıyı kapattığın anda bırak kalsınlar orda kırılmış mı kırılsın küsmüş mü aa haberim yok hesabı yapacaksın. Bak bunu yapmaya bir başla kendini durduramazsın inan bana güven kendine. Bende tek başımayım ailem bile arkamda durmaz psikolojik olarak bni daha cok aşagıya çeken bir annem var düşün artık herkese mesafe konuyor ama anne cok başka.... Sana iyi gelen şeyleri yap sana iyi gelmeli
(2,104 puan) tarafından
Eskiden herşeyden zevk alırdım bı parka gitmek bile bana çok iyi gelirdi şimdi hicbirseyden zevk alamiyorum ama düşünmemeye calisacagim kendi kendimi motive edicem bu hayatta benden bir tane var. Teşekkür ederim sizinle dertleşmek iyi geldi
0 oy
(13 puan) tarafından
Bi an yazılanları ben mi yazdım dedim öyle benden bahsetmişsiniz ki

4 yaşında oğlum var eşim 1 yıldır benden çok şey götürdü yani o kadar haklısınız ki ailem hep arkamda ama bazı şeyler çocuk olunca olmuyor bilemiyorm eşimi de çok seviyorum ama sevgi yetmiyor bazen bak senin ki düzeltmiş rabbim gönlümüze göre versin inşallah canm 
(2,104 puan) tarafından
Ben eşimi sevmiyorum artık önceden çok severdim onu mutlu etmek için herşeyi yapardım onun istediği gibi biri olmaya çalışırdım ama hiç memnun edemedim ne zamanki ben herşeyi içimde bitirdim adam o zaman düzeldi. Çocuğum için yanında duruyorum yoksa ilk yapacağim şey onu hayatimdan çıkarmak olur çünkü benim için artık düzeltip düzelmemesi umurumda değil
0 oy
(246 puan) tarafından
İşte insan bu yüzden kaybediyor alttan almayacaksin hakli olduğun zaman.catir çatır konusacaksin.ezilmeyeceksin kendini seviceksin.simdi de kendini sev ki için huzur dolsun.kili kırk yarma okadar da ince düşünme hayat kısa.
(22 puan) tarafından
İstemsiz yapılan düşünce bende öyleydim. Keske hemen bu huydan vazgecebilsek.
(246 puan) tarafından
Bende öyleydim canim yana yana anladım bı an önce vazgeçmeye çalışın.
(2,104 puan) tarafından
Hasta olmaktan korkuyorum artık
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Bnde aslan burcuyum ama kafama şaldan başka bsy takmam cocogum iyi olsun saglıklı büyüsün yeter insanları ne yapim sakin ol kendine gel okdr cok dusunce iyi deildr sürekli baskalarını razı etmeye çalışmakla ömür mü geçer ye iç cocoguna bak onunla eglen oyunlar oyna kmseyi de takma 
(2,104 puan) tarafından
Bende eskiden herşeye gülerdim kafama kolay kolay birşey takmazdim. Şimdi çok farklı bir insan oldum takintili güvensiz paranoyak birşey oldum. Hayat çok zormuş bazen yolunun sonunu göremeyeceğim gibi geliyor. Herkesten hep de en yakınlarımdan darbe yedim hayatta yalnız bıraktılar beni

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 323 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ht (2,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgidolu (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 721 göst.
0 oy
6 cevap 338 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde asllyd (652 puan) tarafından soruldu