Ya kızlar çok üzgünüm anlatamam. Agliyorum hatta :( benim parmağımda 3 tane yüzüğüm vardı birisi eşimle sozlendigimde takılmıştı birisi alyansti diyeti de düğünde annemin bana taktiği yuxuktu. Alyansi maddi durumlardan dolayı bozdurmak zorunda kaldık. 2 tane kaldı onlarda çok değerli diye ne olursa olsun dokanmiycam dedim. Ben yatmadan önce salonda sehpam var eşim anahtarını cüzdanını kendi yüzüğünü falan hep çıkarıp oraya kor. Bende oraya koyarım. Gece çok geç saatte 10 da eşimin kuzenleri çıktı geldi benim canm bir yemek istedi onu yaptılar getirdiler falan neyse en son eşimin erkek kuzeni ben bı durum içeyim dedi sehpaya gitti su içti gittiler. Hiç dikkat etmedim şimdi uyandık eşim ise gidicek eşyalarını alırken senin yüzüğünün birisi yok dedi. Baktım gerçekten yok. Hiç bir yerde yok. Günahları üstüne dursun ama insan şüphelenmiyor değil yani. Daha önce yazın eşim evlilik yıldönümünde bir de altın küpe almıştı denize gidicez diye akşam çıkardım yatak odama koydum işte üst değiştirmek için falan hep girdiler küpemin tekide kayboldu yine aynı onlar vardı. Şimdi daha çok şüphelendm ya... :( Çok üzgünüm annemden hatiraydi parasında falan değilim. Şimdi bişey desen suç demesen suç. Bilemedim ki :( küpeyi de bulamayınca onun geriye kalan tekini sattık hala küpe yok kaç ay geçti o kadar temizlik falan yaptım yok şimdide yüzüğüm. :(
Kuzum bu çok büyük bir vebal. Bence evini baştan aşağı kaldır temizle bi bakarsın bi yerden çıkar. İnsanların yinede hakkına girme emin olmadıkça. Ama eminsen birsey diyemem arayıp sizmi aldınız desen sen kötü olursun iftira atıyor derler. Çok üzüldüm canım ya :(
Bence esin soylesin kuzenlerine madem oncedeoncede olmus boyle biseu soylesin. Inşallah bulursunuz. Eve de iyice bak yinede
Gecmis olaun canim insallah evin bir yerindedir. Onlardan biri aldıysa da Allah çıkartsın inşallah sinirim bozuldu benimde aynı arkadaşın kızı nisan tek tasimi çaldı hala icim yanar evin her yerini aradım bulamadım. Hem dua hem beddua ediyorum inşallah evdedir diye ama nerdeeeee temizlik düğün geçti üzerinden ve o kizin hırsızlık yaptığını kanitladik ama annesi var diye seslenemedik. Allahindan bulsunlar inşallah
Hepsinn yannda ortaya laf atin calnfi yada kayboldu ama hakkmi helal etmiyorm flsn dyn gerkirse agr konusun blki ustne alinr alan varsa brakir flan
Insallah ewde kaybolmustr canm egr onlar aldysa ck kötu bi durum söylesen bi dert söylemesn ayri dert
Çok üzüldüm canım ya :( kimsenin günahınada girmek istemem ama benimde ablamın başına gelmişti bi kere üst samimi oldugu komşusu gelmişti sonra yüzügü kayboldu 1 gün aradık yüzügü bulamadık işte ama sorduk yüzük varıd gördünüz mü filan diye yanlarında da agır konuştuk ertesi gün yine geldiler tvnin çekmecesine koymuşlar artık utandılar sanırım Allah böylelerini iflah etsin
Yuzugunuzu koyduğunuzu ancak goremediginizi siz mi gördünüz diye sorun hatta yüzüğü öncesinde de taktıysanız yanlarında beraber evi arayalım diyebilirsiniz ( tabi değerli eşyalarınızı onların görmeyeceği yerde muhafaza edin) belki vicdana gelip bırakırlar arama bahanesiyle. Ya da giyinirken ustunuze falanda takilmis olabilir daha once bir oyle olmustu deyin. Yoksa da ispat durumu olmadığında kimse ben aldım demez, sizde onu suçlayamazsınız aldığına dair.
Benimde 3 ceyregim oyle kayboldu ve bizim evin anahtari gorumcemdeydi onda unutmustuk altinlarimi takip annemlere gittim esimle 1 hafta kaldik altin kutumda sadece 3 ceyregim ve babamin aldigi kolye vardi geldigimde altinlarda yoktu sonra gorumcemden bi sekildr anahtarimi aldim.
Canim gecmis olsun benimde bir kolyem ve 3 tane yuzugumu aldi gunahi boynuna abimin eski esinden supelenmistim eger o aldiysa Allah yedirmesin o degilde baska biri de aldiysa Allah onada yedirmesin kolyem ince bile degildi kalindi hint işiydi
Bence deki elim sisti diye yuzuklerimi cikarmistim goren varmi falan de yada bidaha ortada birakma be cnm bende dun cikardim ama taki kutuma sakladim ne olur ne olmaz diye
Buldunuz mu? Sonuç ne?
1,493,888 soru
24,407,335 cevap
350,642 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın