+1 oy
1,293 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (28 puan) tarafından

image

kayinbabamin sözü vardi diger gelinlere 3 bana 2 yuzuk alinmisti 3. Yude bugun aldi sagolsun sizce nasil cok mu sade aslinda bu alyans yerine geciyormus alyansim da vardi ama bu sade yada spor kullanirim diye aldim tasli tuslu daha gosterisli olan da vardi ama esim bunu begendi aklima gjrdi sizce nasil :) 

24 Cevaplar

+4 oy
önce (5,594 puan) tarafından

bence güzel güle güle kullan 🤗

-Reklam-
+3 oy
önce (763 puan) tarafından

Ben hayatımda böyle bir saçmalık duymadım diğer gelinlere 3 tane sana 2 tane aldı diye adam neden söz veriyor vermek zorunda kalıyor bence kayinpederin kendi karisina almalı sana değil ben asla alıp takmazdim sana kocan almalı kayinpederin asla değil 

önce (626 puan) tarafından

Sevdim bu hatunu 😁 

önce (745 puan) tarafından

Devlet hastanelerindeki uzmanlar ayakta tedavi ediyor oysa biz blog yazarları sizin yatarak tedavi olup öfke ve sevgisizlik sorununuzu aşıp aramıza sağlıklı birey olarak dönmenizi ve inşallah öfke kusan yorumlarınızdan kurtulmak istiyoruz bize bu iyiliği yapın söz 50$ daha ilave yapacam

Tatil işe yaramaz geçici çözüm o aramıza dönünce o yorumlara yine maruz kalacaz en iyisi klinik ömür boyu garantili daha iyi olmaz mı 

Kız abartma isteyen istediği yorumu yapsin , cevap yazmayın olsun bitsin 

Bazı cümleler sinir uçlarına dokunuyor mümkün oldugu kadar görmemeye çalışıyoruz

önce (4,406 puan) tarafından

Akşam akşam siteye gireyim dedim neler dönmüş 😄 bu arada bu rumuzun eskisini de bilmezdim yenisine de yeni denk geliyorum. Bacım hayırlı olsun yüzüğün de. Senin kayinbaba benim babamla aynı birde kaynanamla 😄

+3 oy
önce (3,901 puan) tarafından

Güle güle kullanın. Model olarak çok güzel.Sadece, ben beyaz altın daha çok seviyorum. 

+3 oy
önce (3,246 puan) tarafından

Çok güzel canım hayırlı olsun inşallah

+3 oy
önce (586 puan) tarafından

Beğendim iyi günlerde kullan..

+2 oy
önce (17,352 puan) tarafından

Bence çok güzel. Ben böyle modelleri seviyorum. Güle güle kullan. 

önce (28 puan) tarafından

Daha guzelleri sizin olsun cok tesekkur ederim 

+2 oy
önce (23,388 puan) tarafından

Ben beğendim. Güle güle kullan 

+1 oy
önce (14,693 puan) tarafından

Yılın trendlerinden 🤩

Güle güle kullanın 

+1 oy

Kayınpederini kınım kınım kınıyorum bu ne çok çirkin bedava verseler almam (Allah başıma versin diye büyük konuşuyorum ) 🤣🤣🤣🤣

önce (3,480 puan) tarafından

Böyle kayinpederde ne bilim aşırı saçma insan gelinine supriz yapıp hediye alır mı ayol sjsjjs (kayinpederim yok )

Dimi dimi sürpriz yapan altın alan kayınpeder mi olurmuş 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (258 puan) tarafından

Millette ne kayinbabalar var ya.  Biz de harcasin diye para yolluyoz

+1 oy

Hayırlı olsun mutlulukla kullanın

+1 oy
önce (283 puan) tarafından

Ben ilk oğlumda hamileyken hurma canım istemisyti yoktu bu gün kaynanamlara gittim kayinderim ağaçtan toplamış gelmiş hepsi yeşil dedi kızım eve gotur kızarsın ye çok utanmıştım ozaman hani kim ona söyledi diye o gün bu gündür çok severdim kendisini Allah rahmet eylesin eslerimizden çok değer verirdi gelinlerine 

Güle güle güzel günlerde kullanın bizde oda babadır atadir

+1 oy
önce (219 puan) tarafından

Çok zarif duruyor , sağlıkla kullanin

+1 oy
önce (8,046 puan) tarafından

Çok güzel güle güle kullan 😊

+1 oy
önce (1,675 puan) tarafından

Coook guzel ve retro bir yuzuk bilezikler var ya onun yuzuk versiyonu gibi ilk defa gordum.Ve ne guzel bir kayinbabaniz var masallah teneke taksa memnun olurum acaba demem sizde dusunmeyin bence gule gule kullanin

+1 oy
önce (4,876 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan dostum 

+1 oy
önce (6,863 puan) tarafından

Çok güzel modeli aynı modelden bide bilezik aldır eşine takım olsun güzel günler de kullan

+1 oy
önce (943 puan) tarafından

Güle güle kullan. Güzelmiş. Allah razı olsun kayınbabandan. Bazı kayınbabalar böyle. Gelinlerine hep bir şeyler almak isterler. Dedem de öyleydi. Memleketten her bize geldiğinde anneme küpe, yüzük filan getirirdi.Mekanı cennet olsun

0 oy
önce (24,595 puan) tarafından

Hiç benim tarzım değil ama adam hak hukuk bilen biriymiş almış Allah razı olsun çekemeyen çatlasın güle güle kullan sağlıklı güzel günlerde ☺️❤️🤣🤣

0 oy
önce (30 puan) tarafından

MasaAllah cok guzel güle güle kullanın:)

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 845 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 320 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 733 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,745 soru

24,159,216 cevap

335,284 kullanıcı

...