0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar bir önceki postuma bakarsanız anlarsınız, özet geçeyim ev taşınıyordu bir an boşluğuma geldi ve eşime bagirdim teyzem kardesim onun eşi teymn eşi annem vs vardı eşimde bozuldu o da bana bağırarak sesnj yükseltmeden konuş bana dedi annemn moral bozuldu halen eşime Tripli neyse herkes gitti sabahına eşim oğlumla ekmek almaya gitti gelirkende bana pasta almış küçüklerden üstüne iyi ki yazdırmış bende bunu story attm az öncede annem ve kardeşimle bir tartışma oldu annem hemen diyor kocanın yaptığı çok mu iyi biz gittik arkamdan hemen sana pasta almış bak siz gittinz gibsnden diğer bir konuda benm küçük kuzenm var 10 yaşında felan su içerken içtiği şişeden oğlumda icirmis ben görmedim esm görmüş anneme demiş anne elif şu veriyor alp'e vermesin ağzından zoruna gitmiş nie o veremlimiymis hastamiymis 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annen herşeye alınıyor olay bu
(85 puan) tarafından
Ama bunu sadece benm eşime yapıyor diğerine yapmıyor diğer damadina
-Reklam-
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Annen biraz fesat sanki annene uyma canm 
(85 puan) tarafından
Canm uymuyorum ama beni sinir ediyorlar kardesimde öyle babamı da eşime karşı dolduruyorlar kaç defa boşanma şeyine geldik ya
0 oy
(7,496 puan) tarafından
Böyle anneleri anlamıyorum evlerinde mutlu olsun demek varken niye ara bozmaya calisirlarki bosansan daha mı mutlu olacak 
(85 puan) tarafından
Ben çalışyorm çok şükür kendi işim bir problem olsa Allah'tan başkasına muhtaç olmam inşallah ama bana dediği kelime sen korkuyorsn ağzını açıp birşey diyemiyorsn

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 944 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 308 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 778 göst.
9 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nalankt (1,538 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.