0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

benim amcamin eşi var annemin eltisi ikisi ayni binada duruyolar yengem cok gezen cok sevilen briisi misafiti eksik olmaz ama annemleri o kadar sevmezler gelenleri gidenleride olmaz hic bi ben giderim o kadar

yengemden bugune kadar ne istediysem yapti

ozel gunlerimde en az gram altin takar bana yada ogluma

hep olumlu duşunceye sahiptir kalp kirmaz

ama annem öyle degil hep olumsuz birisi

neyse oglumun sunnetinde herkese merhaba dedim kimseyi ayrt etmedim annem hep uzak durur.halalarimdan yengemden

ben gittim annemin masasina oturdum laf eder kesin diye bi teyzem var ve kizi anneannem falan işte bunlar annemde kalmiş 2 gece afedersiniz wcden cikiyolarmis yaptiklari pisligi temzlemeden 

teyzem gelmis sunnete saolsun ama insan biraz dikkat eder giyimine deglmi ayagina bi cekme corap takmamiş patikle gelmiş yazin ortasinda annem kendi söylendi bana çok pisler koca insanlar hep arkalarini topladim falan dedi

bide başima.kalkti senin sunnet dugunun yuzunden kaldilar benim orda dedi her yaptigini başima kalkar

ben yine ayirt etmedim onlari hep onlarla oturdum ettim

sonra bi ara halalarimin yanina gittim annem hemen laf ediyo bizim yanimiza gel diye

dünde yengem bana kart verdi kardeşi evleniyo yengemin

babam annneme demişki gitmesin o dugune bizde gitmycez

anne kusura bakmayin ama genç kizken herşeyimi kısıtladiniz ne cocukluk yaşadim ne genç kizlik gözum kapali buyudum babam ve senin yuzunden dedim şimdi eşimle istedigim yere giderim siz isterseniz gelmeyin dedim

sonra kapatti telefona 2 saat sonra ben aradm anne napyn dye

senin icin bizim sozumuzun onemi yokki sen hep yengeni hakli tut bizi hep atyon sen demeye basladi sonra kapat kapat diye bagrdi telefonda

anne ben.yengemi seviyorum arkasindanda atip tutamam sana halalarimida seviyorum bi sorunun varsa onlarla kendin hallet benide insanlardan sogutma dedim

kizlar haksizmiyim istyolarki onlarin konusmadigi kişilerle bende konuşmayim bende tavir alym hep annne sen haklsiin deyim istyo

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annnen kıskanç bir insan sanirim
tarafından
çok ya çok bi insan senden uzak duruyosa sende ondan uzak dur ne bu kin ne bu öfke biri bana yanaşmazsa bende yanaşmam bu ladar basit
-Reklam-
0 oy
(886 puan) tarafından
Büyüklerin sorunlarını çocuklarına yansıtmalarını 33 yaşında oldum hala anlamış ve aklım ermiş değil, sorunun varsa o senin sorunundur yani çocuklarına yansıtmak ve onların konuşmasını engellemek nedir kendi aralarında olanları anlarım ama çocukları kısıtlamaya çok karşıyım senin bir sorunun yoksa tabki de aranı bozma 
tarafından
hicbi zararlari yok bana ama annem sırf onlara yanaşmiyo diye cok soyleniyo ben napaym anne sende onlara yanaşma.o zaman dedim
(886 puan) tarafından
İyi demişsin annenden sebep niye aranı bozacaksın kendi yanlız kalamyı seviyor belli ki seni de kısıtlamaya çalışıyor ama sen anlaştıktan sonra aranda sıkıntı yoksa dinleme derim
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Annen saçmalıyor... Halanla yada yengenle bir sorunu varsa bu anneni ilgilendirir. Seni değil. Bende halamları çokk sever çook sık görüşürüm.. Çünkü hiç kötülükleri yok aksine çok düşünceliler.. 
tarafından
bende seviyroum tam kafamin dengindeler 23 yasindayim bnm yaşima inerler bi anda
(6,078 puan) tarafından
Ozaman anneni dinleme benden sana tavsiye. O yalnız olmayı seviyor olabilir ama sen görüş
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Sanki benim annemi dinledim her durumda mutsuz,şikayetçi, negatif değişmez artık altmış yaşında.
tarafından
benim annem 40 yasinda
(7,817 puan) tarafından
Huy bu canım can çıkar huy çıkmaz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 199 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 946 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy