0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından
Kızlar 15 inde sezeryana giricem Allah'ın izni ile kızım 13 aylık doktorum dikişlerim yeni olduğu için 38 haftalikken alırım dedi ama sürekli söylüyor küveze girmesinden korkuyorum diye ayın 7 sinde gidicem tahliller vs yapicakmis anestezi uzmanı ile konusucaz doktora söylesem mi acaba ne olur ne olmaz ciğer geliştirici yapar mı küveze girmesini istemem gerçekten benim hamilelik sürecim de karışık biraz hiç adet olmadan hamile kaldım doktora sordum son adet tarihimi 22 kasım olarak aldı ama ben 5 aralıkta test vermiştim hamile değildim gelişmemesinden de korkuyorum kontrollerimde doktorum da haftası ile uyumlu diyor napayım şaşırdım iyice ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hemen hemen dediğin tarihe göre senin 10-15günün var 
(1,224 puan) tarafından
10 gün var 15 inde alicam dedi
-Reklam-
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Valla cnm bende 15 haftalık gebe iken sezeryan gibi ameliyat oldum yumurtalığımın birinde kanser varmış acilen alındı o zaman desene beni de alırlar yakında 16sında randevum var 31 haftalığım şuan 5-6 haftaya alırlar mı acaba 
(1,535 puan) tarafından
Oda kız cm Allahın rahmeti doğcak evimize
(1,224 puan) tarafından
Oy maşallah canım benim Allah'ım Saliha kullardan eylesin
(1,535 puan) tarafından
Amin cnm cümlemizinkini seninki ne oluyo
(1,224 puan) tarafından
Erkek canım kızım zaten erkek çocuğunu aratmıyor inşallah tam tersi olurda bu da sakın olur ikisi aynı olursa yandım
(1,535 puan) tarafından
Valla benim kızda öyle on erkek çocuğuna bedel
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Doktor olcum yapiyor bebegi oyle bir durum olsa soylemez mi
(14,147 puan) tarafından
Ya hafta erken degilki benimki 37+0 da oldu girmedi yani o bebegin durumuyla alakali 39 da dogan bir bebek de girebiliyor
(1,224 puan) tarafından
Bakalım pazartesi çağırdı konusucam ne dicek tekrar
(14,147 puan) tarafından
Yani o haftanla alakli degil dogduktan sonra tamamen bebegin durumuyla alakli bir durum nefes almasi durumu ona bagli ileri haftada dogan bir bebek de girebilir erken haftada dogan bir bebek girmeyebilir de ilk oglum 35+5 te dogdu mesela o bir hafta kaldi
(1,224 puan) tarafından
Pazartesi tekrar ultrasyona giricem bakalım o günü herşeyi sorayım bende gireceğini düşünmüyorum Allah'ım hayırlısı ne ise o olsun
(14,147 puan) tarafından
Amin insaallah
0 oy
tarafından
38 haftalik olunca 9 aylik oluyo zaten ciger gelistirici neden yapsinlar ki canim ultrasonda falan da uyumlu gozukuyosa sıkıntı olmaz diye dusunuyorum
(1,224 puan) tarafından
Doktor biraz korkuttu diyebilirim 39 da alicakti kızımın 13 aylık olduğunu duyunca 38 de alalım ama küveze girmesinden korkuyorum diyip duruyor doktor da
tarafından
Doktorlarda tuhaf geneli ikinci dogumlarda 37_38 gibi aliyo zaten bilemedim icini ferah tut bi sey olmaz insallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 422 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 425 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynosss (13,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 606 göst.
17 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ftmh (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.