0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Normal doğum yaptım onlar kesi atmadı ama kendim baya yırtıldım makata kadar ve psikolojim bozuldu hep ağlıyorum kabız da oldum ıkınamıyorum dikişlerim atmasın diye :( 2 yaşında bir kızım da var hiç durmuyorlar moralim çok bozuk lütfen bana Dua edin :(

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kabızlık için bol kayisi armut ye bol su iç bir de sabahları aç karınla zeytinyağı iç şifa olur inşallah çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin bebişin de hayırlı olsun Allah bağışlasın canim 
(9 puan) tarafından
İnsaALLAH öyle yapacağım amin insaALLAH teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ekmek tüketme canım
(9 puan) tarafından
Çok az yiyorum zaten :(
0 oy
(172 puan) tarafından
Geçecek bi gunler az sabir 10 gune iyi olursun inşaallah ishal yapici ilac kullan. Bende senin gibiydim. Bir sene kabiz oldum. Obilaci kullandim arada adini suan hayirlayamadim  ama dogal birseydi kızıma bile veriyordum
(9 puan) tarafından
Fitil var bende onu da denedim ama etki etmedi makatta dikiş olduğu için çok zorluyor :(
0 oy
(7,835 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah
(9 puan) tarafından
Amin ecmain insaALLAH canım
0 oy
(345 puan) tarafından
Canım benimde ikinci doğumum yirtildim ama makata kadar da değil hem makata doğru hemde yukarı bildigin genitalim yukarı doğru çapraz şekilde yırtıldı Allah yardımcın olsun bunu kafana takma bende takmadım yeterki iyileşsin iyileşince eskisi gibi oluyir zatrn kabız isen şeftali suyu falan iç azda olsa kayısı suyu iç gün kurusu olan kayısıyı sıcak suda biraz beklet yumusadiginda ye daha faydasını görürsün eğer bunlar bebeğe dokunur dersen doktora git dumbalac veya lavman verir rahatlarsın ilk dogumumda doğum sırasında makatim catlamisti ve anlamamıştım asla tuvalate  gidemiyordum her gittiğimde ağlıyordum sanki her gittiğimde doğum yapar gibi acı cekiyordim  baya araştırdım meğerse doğum anında çatlak olabiliyirmus hangi bölüm bakar diye araştıdkm genel cerrahi bakiyormus hemen gittim krem ve dumbalac şurup verdi geçti  dediğim gibi bol bol sıvı tüket olmasa eczane veya hastaneye git versinler ilaç veya lavman sen evde bekledikçe ve duzelmedikce  her geçen gün daha çok kabızlığın devam edecek 
(9 puan) tarafından
Çok zor :( ALLAH cc hepimizin yardımcısı olsun insaALLAH geçer bu günler de ben Almanya dayım yanımda kimse de yok her konuda zorluk çekiyorum şuan :( insaALLAH dikkat ediyorum canım kayısı sürekli yiyorum gebeliğimden beri. Aynen düzelmezse gideceğim mevburen
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Hiç korkmayın, yırtık kesiye göre çok çok daha hızlı iyileşir. 
(9 puan) tarafından
İnsaALLAH :(
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Kabızlık için lagman yaptirabilirsiniz diğer sorununuz için kadın doğuma gitmenizi öneririm 

Devlet Hastanesi'nde mi yaptınız doğumu 
(9 puan) tarafından
Fitil var kullanıyorum ama çok da etkili değil.
Almanya'dayım canım buranın devlet hastanesinde yaptım

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
5 cevap 198 göst.
8 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aksamm (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 884 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 338 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sehadet (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,825 soru

24,103,673 cevap

332,571 kullanıcı

...