0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,851 puan) tarafından

Kızlar büyük kızımda 20 gün önce bit gördüm ve hayatımda ilk defa gördüm baya sinir krizleri felan gecirdim neyse parsnit sprey ve şampuan ı aldık hemen yaptım taradım.. 2 3 kere .. sirkeli suyla felan yıkadım geçti gibiydi ama şimdide küçük kızımda gördüm ve kendimde :getlost: gaz yağı kesin çözüm dioalr varmı kullanan.. ben bunu kökten nasıl kurtulurum. Ha bide akşam vazelin sürdüm taradım internet te okudum ama bence hala var. Kızlarım ve ben aşırı gür saçlıyız çok zor tek tek küçücük tarakla temizlemek 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım onu hepinizin kullanması lazım paranit i yoksa ondan ona ondan ona geçer 
(4,851 puan) tarafından
Yetmiyor ki bizim saçalara okadar gürki temizleme de çok zor .. offf çıldırcam evin altını üstüne getirmek istiyorum okadar huylandım ama yapamıyorum 40 günlük bebeğim var.
tarafından
Evet canım biraz pahalı miktarı da az ama malesef paranitten başkası twmizkemiyor yada kesin çözüm kestireceksnz
(4,851 puan) tarafından
Onuda yapamıyorum malesef Eylül de kardeşimin düğünü var kızlar hevesli.. hadi ben keseyim diyecem eşim olmaz dedi akşam . Çünkü makineyi elime aldım 5 numaraya vurcaktım kendimi okadar sinir oldum
-Reklam-
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Saçları çok uzunsa kısalt az biraz 
(4,851 puan) tarafından
Yok küt kesim saçları var ikisinde ama çok sık ve gür tarak çok zor geçer
(1,754 puan) tarafından
Ara makas arttırabilirsiniz
0 oy
tarafından
Gaz yağına gerk yok düzenli o şampuanı kullanın geçiyor 
(4,851 puan) tarafından
Eşim gaz yağını sormuş eczaneye oda öyle demiş yine paranit almış gelmiş . Devam edeyim inşallah gecer
tarafından
Geçer yastık kılıflarınızı günlük değiştirin
0 oy
(5,708 puan) tarafından
Kucukken babam bize surmustu acisini hala unutmuyorum. Cok yakiyor. Ise yaradi mi hatirlamiyorum ama sampuanlarla yikayip tek tek temizlemek gerekiyor. Tek basina sampuan veya sadece tarama ise yaramiyor. Bir de camasir kiyafet iyice yikanmali.
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Çamaşır detarjanı sürün saçınıza banyoda sonra kafanızı aşağı eğip tersinden tarayın geçer 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 205 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 358 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,367 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 289 göst.
0 oy
5 cevap 293 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,762 puan) tarafından soruldu