+2 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Tavsiye isteyen var mı kızlar

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Zeytinyağı kızlar. Kuru saça sürün güzelce yayın iyice. Bit tarağıyla tarayın ardından 2 3 saat bekletin. Sonra güzelce durulayın biz böyle kurtulduk 

-Reklam-
+1 oy
(663 puan) tarafından

Var canım şimdilik yok ama olabilir tavsiye alalım 

tarafından
+1

Kimsenin başına gelmesin illet birsey ya. Valla canım bir sürü ilaç denedik kızımla 18 aylık yegenimden bulaştı. En son zeytinyağını kuru saça sürdüm heryerine gelecek şekilde sonra bit taragıyla taradım 2 3 saat sonra yıkadık sirke bile kalmadı 

(663 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım inşallah ihtiyacım olmaz 🤣🤣

tarafından
+1

Rica ederim canım inşallah 

+1 oy
(1,620 puan) tarafından

Yani yazaydin ihtiyqci olan alaydi 

Sanki reklam kokusu aldım sjsj

(1,620 puan) tarafından

Eliften öncede çok olay oldu :)))

Artık sarmıyor önceden çok eğlenceliydi resmen akşama iş bırakmaz kaos yaratirdij haberlesip 

Gündüz sürekli elim teldeydi tabi oğlan küçüktü 

Veya hamileydim diyelim 

Sonradan herkes kabuğuna çekildi 

Bende sonradan sonradan çekildim 

Önceden uygulamada herseyden haberim vardı smdi nerdeyse kendi ismimi unutcam uygulama ismimi🫡

tarafından

Eliften önce olan olayları bana Feyza anlattı 😁 ilk başlarda çok eğlenceliydi benimde elimden telefon düşmüyordu ama artık çok sıkıcı olmaya başladı dediğin gibi herkes çekildi kimi gitti 

(1,620 puan) tarafından

Feyza anlatır 

Bu eğlenceli dediğim zamanlar 2022 2023 .2024 baslarri sonra bozudlu

tarafından

Ben daha yeni evlenmiştim o zamanlar 😁 yapacak birşey yok artık ya nasip işte gelen gideni aratırmış işte 

(1,620 puan) tarafından

Hatta 2021 ağustos gibi

O zamanlar cidden burası bana çok iyi geliyordu 

0 oy
(9,926 puan) tarafından

Lavanta yağı kullanıyorum önlemek için olurda başımıza gelirse ilacı traş köpüğü 😅

tarafından

Lavanta yağına gelmiyor mu canım bitler

(9,926 puan) tarafından

Önlüyormuş canım kızıma okula giderken sürüyorum birde spreyini aldım onunla tarıyorum saçlarını sınıfta 2 3 kişide varmış maşallah ve çok şükür gelmedi kuzuma 

tarafından

AA ne güzel canım bende alayım 

0 oy
(469 puan) tarafından

az önce oğlumun saçını tararken gördüm desem inanirmisin 😖😫

tarafından

Ay inanırım valla küçücük kızıma bile bulaşmıştı yegenimden yoksa biz bi yere gitmiyoruz 

(469 puan) tarafından

İkidir oluyor daha 5 yaşında 2 sene önce yine girmişti küçük diye saçına birşey kullanmamıştım tek tek ayıklayıp temizlemiş tim kendim 3 gündür fark ettim ki yine girmiş büyük küçük banyoda baya tarayıp çıkarttım yine aklım almıyor nereden geliyor arkadaş ortamina pek girmz cocuklarada pek yanaşmaz nereden geliyor anlamadım bizdede yok inek tavuk var onları çok sever yanaşır onlardan geçmiş olabilir mi diyorum 

(469 puan) tarafından

Birde ben sadece kızlarda bit olur sanardim erkeklerde olmz derdim çocukken çok olurdu kardeslerimde bnde öyle aklmda kalmış 😄

tarafından

Erkeklerde de oluyor canım ama kızların saçı daha uzun ya temizlemesi daha zor kızım 18 aylık ama ilaçta kullandık gecmemisti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,479 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 323 göst.
12 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1istanbul__masali (4,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare645 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,133 soru

24,134,881 cevap

334,255 kullanıcı

...