0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Insanları sevemiyorum artık iyice kabuğuna çekildim ne yalan soyleyim kızım ve kendimden başka kimseyi sevmiyorum muhattap bile olasım gelmiyo kimseyle sebebi ise zamanında yaşadığım olaylar bu zamana kadar karşıma çıkan insanların hepsinden bir darbe yedim aile de dahil olmak üzere bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çok mesafeliyim herkese karşı kanım isinmiyo kimseye geçen gün eşim bana sen narsistsin dedi böyle olmasını istemiyorum ama elimde değil çok soğudum insanlardan benim gibi olan var mi 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yaşanmışlıklar insanı değiştiriyor. Bu senin narsist olduğunu değil tecrübelerinden kaynaklı dış dünyaya bir set kurduğunu gösterir ki böyle olmakta fayda var. Sonuçta her tanıdığın insana dişlerini gösterip sinirlenmiyorsun sadece bir mesafe var eğer o mesafeyi alabileceğin bir konuma gelirsen zaten gerekeni yaparsın canım. İnan bir çok kişinin yaşadığı bir durum. Kendini kötü hissetmene hiç gerek yok.
(121 puan) tarafından
Işte şu insanların soğuk buz dolabı gibi insan içine çıkmaz vs.diye konuşmaları olmasa mutluyum aslında halimden
-Reklam-
0 oy
(14,508 puan) tarafından
Canım belli bir dönemden geçiyor olabilirsin geçer 

Bende eşimde evde misafir sevmeyiz almayız ona bakarsan bizde mi oyle 
(121 puan) tarafından
Misafiri bende pek sevmem özellikle de cat kapı gelenleri
(14,508 puan) tarafından
Sevmiyorum almıyorum beş seneyi geçti canım
(455 puan) tarafından
Anladim canim .benim
(156 puan) tarafından
Valla ben de hiç sevmiyorum misafir. Eşim de misafir diye deli olur. Eşime göre ben soğuk biriyim insan sevmiyorum. Hayır arkadaş sadece evimde sevmiyorum:)))
(14,508 puan) tarafından
Ne alakası var
Gayet sevecen biri olduğumu düşünüyorum:)
Sanırım tembelim
Kızım oldu kırk gün kaynanamda kaldım hayırlı olsuna gelen herkesi ağırladı orda
Bu sefer eve taburcu olacam sanmam kolay kolay geleceklerini gerçi hayırlı olsun için illa olur toplu gelirler kaynanam hazırlayıp getırır her şeyı ben çocukla yapmim diye
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Bu narsistlik degil. Tahammulun bitmis ve artik kimse icin birazcik anlayis,guleryuz gostermek istemiyorsun. Kendinle de yalniz kaldikca o yalnizligi sevmissin ve bagimlisi olmussun. Baska kimseye ihtiyacin kalmamis. Ben yazdiklarindan bu varsayimi cikardim.
(121 puan) tarafından
Gerçekten bağımlılık yaptı yalnızlık bende
(3,276 puan) tarafından
Dogrudur. Cogumuz boyleyiz.
0 oy
tarafından
Narsistlik değil bence tükenmişlik sendoromu yaşıyorsun
(121 puan) tarafından
Gerçekten oyle
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Bu narsistlik değil yaşanmışlık. Narsistlik zarar vermek demek bende bazen kimseyi görmek istemiyorum ama çocuk olunca mecbur görmek konuşmak zorunda kalıyorum özellikle okula giden çocuk olunca
(121 puan) tarafından
Aynen çocuk olunca mecburiyet oluyor malesef
0 oy
(681 puan) tarafından
Been. Nefret ediyorum artık topluma karışmaktan kimse gelmesin biz gitmeyelim istiyorum . Eşim de çok  gezgiç sürekli kavga ediyoruz hatta büyük kavgalar plan yapar kendince iyi niyet ama bana sormadıpı için gezmek istemediğim için kafayı yerim zehir olur herşey. Ama ben oğlum burnumdan getirir gittiğim yerde ben bence ondan soğudm zevk almıyorum çocukla uğraşmaktan hiç oturmuyorum Buda beni herşeyden soğuttu 
(121 puan) tarafından
Evet bende de çocuktan sonra daha da arttı rahat edemiyorum çocukla diye diye eve kapandık benim kiz baya yaramaz gerçekten rahat vermiyor gittigimiz yerlerde
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bi ara herkes herkese aşağılık kompleksli diyodu simdi de narsist :) narsist insan benci olur kendini ön plana cikarmak ister hayranlik duyulmasina ovulmeye bayilir bi hatasi varsa bu ondan degil karsisindakinden kaynaklidir. Seninki olsa olsa yalnizlik bagimliligi olabilir :) ama bu durum iliskinizi etkiliyosa orta yolu bulmalisiniz
0 oy
(42 puan) tarafından
Narsist insan karşısındaki insanla konuşmak istemiyor ise bunun nedeni kendine eş değerde görmemesidir  yani küçük görür karşıdaki bireyi, sizin ki bence yılmışlık yorulmuşluk 
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Valla acaba bende mi sorun diye dusunmeye baslad8m ama kime iyi nyetle yaklastiysam sonu ya dedikodum kulagima geldi ya da isleri bitince sirtlarini donduler 

Artik kimseye guvenipte arkadaslik kuramiyorum en son daha yeni tanistigim birini sevemem gibi gelmisti panik atak icin psikoterapi almaya baslamistim psikolugumu cok sevdim.onunla muhabeeti 

Bunun sebebi su insanlar vaktini seninle fiziken geciriyor ama gercektrn sen oldugun icin degil ya cikari oldugu icin yada kendini senin uzerinden yuceltmek icin agzindaki laf arayisinda.olduklari 8cin 

Suan bende herkesten uzaklastim onlarin umrunda miyim.hayir isleri bitti kullan at dostluklar beni skti 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
10 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bethus (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 451 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,563 soru

24,100,419 cevap

332,385 kullanıcı

...