0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (889 puan) tarafından
Hanımlar diş hekimi tanıdığı olan akrabası olan ya da bilgisi olan fikir verir mi

İmplant yaptıracağım polsan indirimi kullanacağım gideceğim klinik alman implantı 7000, brezilya implantı 5000 E iniyor Bi tanıdığım dedi ki aslında tüm implant ların yapıları aynı gibi hepsi titanyımdan yapılma alman implantı nın tek farkı köklü Bi yapı olduğu için  pahalı dedi bilgisi olan fikir tavsiiye verir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından
Fiyatlar baya iyiymiş bende implant yaptiricam tanesi 14 15 bin
(1,005 puan) tarafından
Alman implanti güzel bizde ondan yapardık genelde hastalara fiyat olarak diğerlerine nadiren daha uygun bide Brezilya implant duymadım yapmadık ama almandan daha iyi implant da var şuan aklıma gelmiyor ama o daha pahali
(889 puan) tarafından
Ankara dayım ben alman implantı na 10000 dedi polsan indirimi kullanacağım işte
(1,005 puan) tarafından
Şuan piyasa yüksek zaten canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baya uygun ya 2 gün oldu dolgu yaptim 2 bin
(889 puan) tarafından
Google yorumlarında puanı  4,9 gösteriyor amma yalan amma doğru yarın gidip görcez
0 oy
tarafından
Eşim 3 dış için 30 bin lira ödedi ama markasıni tam bilmiyorum ya galiba yerli implantti türk maliydi galiba tanesi 20-25 bin TL olanda varmış 
(889 puan) tarafından
Peki memnun mu implanlarından ne kadar sürede taktılar
tarafından
Yok daha 2 ay sonra takılacak şimdi 3 diş çekildi vidası takıldı 3-4 aya dişleri takarız demişler de ödemeyi önden yaptı eşim
(889 puan) tarafından
Çekim esnasında mı takıldı yoksa sonra mı Bi de vicdanın üstüne estetik amaçlı Bi geçici protez takıldı mı
tarafından
Protez falan yok direk çektikten sonra vida yapıp dikiş atmışlar
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben dün istanbulda yerli implat yaptırdım murat mahallesinde yeri 
(889 puan) tarafından
Ben Ankara dayım nasıl memnun musunuz ne kadar sürede yapıldı asıl protez takılan kadar geçici protez takıldı mı ücret ne kadar bir sürü soru sordum kusura bakmayın
(1,057 puan) tarafından
45 dakika sürdü agrı sızı asla hissetmiyorsun bunun sonrasındada cok hissetmiyorsun doktorun verdiği ilaclarda önemli tabi agrı kesıci ben 4 implat agzım komple kaplama 55bine yapılıyor gecici protez takılmadı üc ay agzımın iyileşmesi bekleniyor şuan dikişli implatlı yerler
(889 puan) tarafından
Teşekkür edeeim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 298 göst.
29 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokceeennn (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senugmelzo (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,986 soru

24,092,792 cevap

331,860 kullanıcı

...