0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (3,408 puan) tarafından
Bilen bilir daha öncede komşu için yazmiştim kısaca bizim mahhalle müstakil ev hep karşı komşum 4 ve 3 yasnda iki oğlu var ve konuşma zorlukları var Araplar eşi maltyali neyse benm oğlumda 2 buçuk yasnda onlarla oynamayı flan seviyor direk kapıya onalr için çıkıyor anne gidip oynim lütfen diyor bnde cikariyorm lakin onlar asla paylaşmıyor ve kadinda hiç paylaşın demiyor dışarda oynasın diye kamyon faln cikardm ama benm oğlum beraber oynamak istiyor 4 yaş olan hemen çocuğuma vuruyor sert bı sekilde diğeri kafasını yerlere atıyor bnde oynama diyorm ama anlamıyor kadının ablası gelmiş 7 yasnda oglu var deli gbi bişi asla söz dinlemiyor sesleri geliyor sürekli bağır çagir neyse bizim oğlan topuyla oynarken dışarda bırakmış bnde aradm bulamadım karanlıktı ertesi gün akşam 5 gbi dışarı çıktık oğlum anne bak bnm topum orda dedi bende bakrm bizim top oğlum ağlayınca bnde gidip istedim verdielr snra 7 yaşındaki gidip geri almış oğlum ağlıyor anne anne diye bnde kapıya gittim çocuğa topu ver dedim kocası çıktı abi top bizim dedim unutmuşuz ama biride asla çocuğuna topu ver demiyor bnde kadını çağırdım getir topu diye kadın komşuluk bilmem ne hakkidedi az oynasın versn dedi hayır dedm senn cocukalr asla benm oğlumla paylaşmıyor ver topu gidicem ikide bir gelemm dedim ben niye oğlumu ikna ediyrom sen 7 yasndakini et dedm biraz yukseldik flan bide salağa ylyatiyor anlamamazliktan geliyor iyice sinir oldm ver topu dedim getir yola fırlattı bidaha senin cocugun benm eşiğine basmayacak diye bas bas bagiridi diyr senn yuzunu gördm bnde he dedm biz böyleyiz işine gelirse kimseyi ***** yerine koymaya an dedm uzaklaştım ben başkasi yüzünden niye çocuğumu kwndi oyuncağı için ikna edim benm oğlum isteyince asla beraber oyna paylaş demiyor cocuklarina 

4 Cevaplar

0 oy
(1,198 puan) tarafından
İyi yapmışın valla içimi rahatlatin o ne öyle ya deli eder bu Araplar insanı 
(3,408 puan) tarafından
Kendi çocuğu da oynuyor aksma kadr benm oglm da yarm saat flan oynuyor onalr oynuyor diye oynuyor sanki kendi çocuğu tertemiz dueuyir gbi davraniyor
(1,198 puan) tarafından
Ya boşver böyle insanlarla muhatap bile olma çocuğunuda uzak tut bunlardan
(3,408 puan) tarafından
Laf dinlerse inşallah asla yan yana getirmem inan
(1,198 puan) tarafından
Bı kaç kere izin vermezsen dinler artık
(3,408 puan) tarafından
İnşallah ya bu gün hiç demedi yanalrina gidim ben tembihlesim asla gitme yanlarına diye
-Reklam-
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Kıyamam ya. İyi yapmıssın bi daha da gönderme 
(3,408 puan) tarafından
Ben istemiyorm ki gitsn tam karsimdalar çocuk tancocuk istiyor ama onlarda o yok
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın hep bana hep bana tarzı insanlara bu muamele yapılmali ki bugün akılları başlarına gelsin
(3,408 puan) tarafından
Mesele inan top değil başkasının eşyasını almamayı da oretmesi lazm ,, bide ablasi diyor nerden senin oluyor biz bulduk diyor
tarafından
İşte o yüzden oylelerini dislayacaksin ki akılları başlarına gelsin
(3,408 puan) tarafından
Diyorm anlatamiyor muyum top bizim bide yırtık falan sen demedin mi oğluna nerden bilen diye bide 7 yasnda onu ikna edemiyor bn 2 yasnd akini ikna edecem
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Biri paylaşma postu açıyor hemen başkası da açıyor aynı gün bu olaylar nasil denk geliyor ya 

Ki sadece bu da değil biri bisey söylüyor aynı posttan 10 tane daha geliyor enteresan valla aynı olaylar olması:D ama iyi yapmışsın diyemicem tamam isteseydin de topu bu kadar kavga edilecek bi durum degil
(3,408 puan) tarafından
Ben niye tamm diyorm kendi cocuguna asla onla paylaş beraber oyna yada o onun eşyası alınmaz demiyor bn niye çocuğumu eziyorm değmeyecek insanlara üstelik top bizim sahiplenip üstüne ben istememe ragemn beni duymazdna gelip ver bile demiyorlar kendi çocuğuna ben niye çocuğumu kirayim
(2,387 puan) tarafından
Büyütülecek bisey değil sinirlisin şuan sınırın geçtiğinde top kavgası komik gelicek
(3,408 puan) tarafından
Canm konu top kavgası değil , sorun kendi çocuklarına asla beraber oynayın yada bu onun topu ona ait vermelisin dememesi ,benm ki paylaşırken onların sürekli dislamasi bu zoruma giden bunu yapanda annedir annesi oğlum birlik oynayın paylaşın dese ammena ama inatla bizim diyorlar işin çirkin tarafı kocası da oğluma diyor ver bizim diye hangi parayla ne zmn aldn yeni bir top bile değil yıpranmış bir top ben buna sinir oldum ,benm oğlum bir oyuncaklarını alsa onlara ait kendilerini yerlere atıyorlar ağlıyorlar bagiriyorlar anneleri ver ver karışma çocuğuma derken ben niye oğlumu aglatayim başkasi için
(2,387 puan) tarafından
Anladım Onlarda cingenelik var demek kii
(3,408 puan) tarafından
Yani yoksa inan nesele oyuncak veya topdegil davraniş biçimleri

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,512 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,500 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy