0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Kızlar 10 aylık oğlum var. Şu 3 gündür çok şükür biberon tutuyor. Gelişim geriliği olduğu için doktor raporlu mama verdi. Ama oğlum biberon tutmadığı için mamayi veremiyordum. Simdi biberon alıyor sorum şu oğlum mamayi içerken ilk bi 50 ml kadar içiyor sonra artık biberon hava mı alıyor bilmiyorum mama gelmiyor bnde ucunu ağzından çıkarıyorum tekrar agzina veriyorum o zaman geliyor ama oğlum da malesef ki ikinci bi defa biberonu tutmuyor yani tek seferde ne kadar ictiyse onunla kaliyor bazsn cok uykuluyken ikinci bi defa tutuyor niye böyle oluyor bilmiyorum yani niye biberon hava alıyor ne yapmam gerekiyor ilk defa biberon verdiğim için sebebini bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen 

1 cevap

0 oy
(9,067 puan) tarafından
Emzik kismini tam yerlestirmeye dikkat et bide mamayi biberonda  ayran calkalar gibi calkalama baloncuk balincuk olmasin yani haff ce yuvarlayarak erit mamayi hani kahve fincaninda telvesini sonunu haffce yuvarlayip calkalarsin ya fincanda oyle calkala mamayi. Kapagini kaparkende bi kapa sonra gevset sonra tekrar sık kapat ki icerdeki kava bi gevşesin ciksin  bi dene binlari
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 162 göst.
12 Ocak 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nermin111 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Lokumcum (113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,319 soru

24,443,322 cevap

353,454 kullanıcı

...