+1 oy
993 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,647 puan) tarafından

Bu ara fazlaca değişiklik arayisindayim :) yüzündeki çillerden oldum olası hoşlanmıyorum onun için dermopen uygulaması yapılıyormuş. Yaptıran var mı acaba ? Birde botox erken evrede yapılırsa kırışıklık daha az olurmus birde alnıma botox düşünüyorum. Düşünme aşamasından icraata geçermiyim meçhul:D sarı saçı biraz bekletip bi estetik olaylarına giriş yapmayı düşünüyorum :) yaptıran var mı acaba :)

4 Cevaplar

0 oy
(2,266 puan) tarafından

Böyle çok güzelsin hic heyecanlara girmesen mi :) ünlülerde gördüğüm estetiklerden korkmuşumdur :))

(9,647 puan) tarafından
Bende şuanda öyleyim canım fazla girmiyorum uzun zamandır burda olunca sanki herşey tekrar ediyormuş gibi geliyor:) benim kuzular çok şükür iyi kızı okula götürdü babası oğlan uyuyor inşallah uyurken bende bi yemek temizlik yapicam :) senin oğlun nasıl?
(2,266 puan) tarafından
Ama girmeden de yapamıyoruz kuZum bağımlılık oldu sanırım :)) benim oğlum da iyi büyüdü artık zaman daha güzel geçiyor
(9,647 puan) tarafından
Bizimkiler aynıydı diye hatırlıyorum;) ömer gece hiç uyanmazdı sipacim bu ara kotu huylar edindi bizimki iyileşeceğine zorlaşıyor
(2,266 puan) tarafından
Yok canim benim oğlum 8 aylık seninki yaşını geçti diye biliyorum isimleri aynı Ömercikler :))zaman zaman değişimler oluyor bizimki dişleri çok hızlı çıkarıyor onun sıkıntısı oluyor.bazen geceleri kaç kere uyanıyorum bilmiyorum sonra bir haftalık bi rahatlama yaşıyoruz, sonra sil baştan :) sizinki de öyle bi dönemdir belki de distendir canim
(9,647 puan) tarafından
Olabilir canım dinemseldir inşallah diye ümit ediyorum :) bi ortak nokta vardı da ay değil isimmiş;) kusura bakma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hicbirini yaptirmadim ama bende dusunmekteyim hamilelik sonrasi sanki burnumun kenarinda yanaklarim la arasinda bi cizgi geldi 

Ama bi ablamla beraber gidioduk o yaptiriodu goz ve alnina inanilmaz guzel oldu onunki kirisikligi tamamen kaybetmediler hafifce actilar 10 yas genc ama surati gerilmis gibi degildi 

Yazin 650 liraydi 

Derma penide goz alti morlugu icin sormustum sanki ama emin degilim
(9,647 puan) tarafından
Bende şimdi konuştum canım dr le lekeler için karbon lazer gibi bisi dedi o 2000 mis göz altı dolgusu 1800 ve mezoterapi yapiliyomus göz altına oda 500mus bi seansı ve 2 3 seans oluyomuş pazartesi için randevu aldım bi görüşüp öyle karar vericem inşallah:)
tarafından
Gozaalti dolgusu korkutuyor beni :/ mezoterapiyi bilmiorum sen konusunca bizimlede paylassana :)
(9,647 puan) tarafından
Olur kuzum pazartesi 2 ye randevu aldım bakalım ne dicek :D
0 oy
tarafından
Kurgucum bence hiç gitme o işlere böyle çok çok çok güzelsin hiç ihtiyacın yok böylr şeylere ☺️❤️❤️
(9,647 puan) tarafından
Aksiyon arıyorum farkettiysen kuzum:D zeynomun yokluğunda bak nelere sardım:D
tarafından
Evet yaramı daha fazla deşme kurgucum ☹️☹️ çok üzgünüm hala
(9,647 puan) tarafından
Gelecek oda bakalım 2 3 gun dedi zamanı doldu bence..  :'(
tarafından
Evet çoktan doldu zamanı ☹️☹️☹️
0 oy
(466 puan) tarafından
Canm ben guzellik uzmanıyım. Dermapen işlemi çiller icin iyi bir seçim degil cnku fayda etmez daha doğrusu 0ek bir yöntemi yok çilleri yok etmenin . Dermapen cilt lekeleri kırışıklık icin bire bir renk tonunu acar cildini yeniler ben evde kendim bile yapıyorum ama dogrunigne secimi ve serumlarla tabi. Botox evet erken evrede yapılıyor ama bence biraz daha bekle. Genelde göz çevresine en erken uygulama yapılıyor onunda çok küçük mikta4da olması lazım ama unutma bir kere başlarsan devam edeceksin hep 
(466 puan) tarafından
Doktorsa yaptirabilirsin onun dışında guzellik merkezlerine cok güvenme cnm. Cilt tipin nedir önce onu bilmem.lazim. ki ne olursa olsun dermokozmetik bir urun olması lazım öyle gratis vs satılanlardan asla degil
(9,647 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla doktor canım sitesi falan var kendi yerini açmadan önce devlette çalışıyormuş demekki doktor :) kendim bilgim yok hiç cesaret edemem canım alıp bisiler yapmaya:) olaki denersemde araştırır iyi bisi alırım:)
(466 puan) tarafından
Zaten gittiğinde mutlaka urun onerecektir sana. Eğer lekeler  icin zaten bir tedavi uygulayacaksa güneş koruyucu da onerecektir .
(9,647 puan) tarafından
Hadi bakalım ozaman bi gidip görüşmek lazım:) teşekkürler bu arada ;)
(466 puan) tarafından
Rica ederim canm

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 206 göst.
0 oy
3 cevap 159 göst.
2 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
5 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy