+1 oy
231 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (357 puan) tarafından

Göz etrafına botox yaptıranlar var mı aranızda 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,795 puan) tarafından

Ben yaptırdım emzirme bitince. Ama emin olamadım bir daha yaptırma konusunda. Pek de ihtiyacım yokmuş. Fazla gerildi gibi hissettim ilk aylarda 😂 Başta bebek gibi oluyorsun ışıl ışıl, ama cildini koruman ve güzel bakman lazım düşme olmaması için 

(1,168 puan) tarafından

10 bine yakındır simdi

(5,795 puan) tarafından

Olabilir evet :( Ama Peyami önermem. Çok basıyor gibi geldi bana çok kalkık ve şişik duruyor onun işlemleri. Ben çok çatıştım aman az sık diye 😄 Bir de medyatik biri, fiyatları da şişik bence botoksları gibi 😂

(1,168 puan) tarafından

Anladım cnm. Bende uyku karışıklığın a taktım kafayı. Belki ilerde giderim. Tesekkurler

(9,080 puan) tarafından

bende bi goz acik biri kisik seklinde dusmesinden korkuyorum .  4 bin 4500 suan piyasa normal standarrt temiz hijyenik doktor bulunanan kliniklerde. 

2 bine diktorsuz  kliniklerde  merkezlerde estetsisyenler de yapiyor ama botox doktora yaptirilir diger turlusu yasak zaten ucuz diye riske atip yaptiranlarin aklina saşarim. indiginun  dedigi gibi medyatik isim yapmis kisiler 8 den basliyor suan .

(5,795 puan) tarafından

Ben de bu yüzden bilindik biri olsun ilk botoks dedim de çok suni geldi o adamın işleri de bana :) Ankara'da bir daha yaptırırsam TOBB Hastanesine giderim, orayı de öven çok 

-Reklam-
+1 oy
(1,628 puan) tarafından

Benim bir tanıdığım yapmıştı kırışıklığı falan kalmamisti ama öyle aman aman bir farkı yoktu

(357 puan) tarafından

Anladım sağol canım yorumun için 

+1 oy
(3,456 puan) tarafından

Eskiden çalıştığım ofiste çok sevdiğim birisi vardı. Hala ara sıra görüşürüm. Önce gitti yanlardan gerdirdi. Sonra da botoks yaptırmaya başladı. Botokslar eridikten sonra eskisinden daha beter şekilde derin kırışıklıkları olmuştu. Zaten yaptırmayı düşünmemiştim onu görünce gözüm korktu. 

(357 puan) tarafından

Gerçekten mi nerde yaptırdı botoxu biliyo musun

(3,456 puan) tarafından

Hayır bilmiyorum maalesef. Ama merdiven altı bir yer değil. Öyle hatırlıyorum.

+1 oy
(786 puan) tarafından

Ben yaptırdım göz cevrem cok güldüğüm için kırışıklık vardı.ankarada göz alın ve ks ortası 2 ay önce 3 bucuk verdim çok memnunum. Suratım aydınlık bi güzelleştim.makyaj yapmıyorum ztn özel günler dışında.çalışıyorum hani bunları söyleme sebebim.ewet farkediyor güzellestiyor. Eskiden butarz seyleri arastırmazdjm her gördüğüm ü doğal güzellik sanırdım.bence yapılsa iyi olur 

(357 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım yorumun için 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 77 göst.

Kategoriler

1,472,710 soru

24,114,681 cevap