0 oy
744 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar doğumum yaklaştı bunu ne amaçla diyor kadınlar acaba sizce ben mi hamilelik stresi yapıp sinir oluyorum

Bu arada eklicem kendi annemde yarım anne olursun sezaryende dedi annem bile dedi yani  

34 Cevaplar

0 oy
(5,469 puan) tarafından
Tamam da son güne kadar normal deyip bebeği kordon dolanan pisliği yutan sezeryana alınan çok o an ne olacağını kim bilebilir Rabbim hayırlı doğum versin ilkim normal oldu ikinciye hamileyim Allah bilir nasıl doğacağını 
-Reklam-
0 oy
(882 puan) tarafından
Ayyy  benim annemde bana sen normal yapamazsın sezeryan ol dedi ozaman sinir olmuştum ama kıyamadığından dediğini anladım. Kız o konuşanlar hiç bitmiyor doğurdum şimdide normalmı doğurdun diyorlar bende evet diyorum helal olsun , şimdilerde normal yapan yok falanları var. Birde şey soruyorlar emziriyormusun abartmıyorum herkes bu soruyu soruyor çok tuhaf değilmi banamı öyle geliyor neden emzirmiyim abi cocuğumu hani sütün varmırın kibarcasımı bu anlamadım
0 oy
(18,647 puan) tarafından
Bana da derlerdi canm doğumdan sonra anladım ne demek olduğunu demek istedikleri çabuk toparlandigin için normal doğum daha iyi 
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Ne alakası yarım anne falan demek tabiki saçma ama ins normal doğum olur demenin ne zarari var herkes ister normal olsun ama sezeryan da olabilir insanların iyiliğinizi istemsi demi suç 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bende şey duymuştum .sezeryan doğum yapanlar anne olmuyormuş.=D bana da bunu hiç doğum yapmamış biri soylemisti
0 oy
tarafından
Takça kafaya herkes sezeryani kolay zNn ediyo bi kendilero olsaydı görürlerdu kolayamı kaçmakmış sezeryan. Yarim anne falan olunmuyor sıkma canını. Bizde normal doğum yaptık noldu yuksekleremi cıktık kiymetimizmi bilindi helal olsun aferinmi denildi
0 oy
tarafından
Sezeryan olunca yarım anne değil,yarım insan oluyorsun diyorlar çünkü ameliyat geçiriyorsun sonuçta. Bazısının soğukta veya ağır iş görünce yıllar da geçse Ağrı oluyormuş o anlamda diyorlar. Benim kaynanam da der. Yarım insan oldu yazik diye
0 oy
(1,941 puan) tarafından
Ağzımı bozacam Bana da doğum yaptım deme dediler on hissetmedm acı sonrasına açıdan oglumu kucağımda bile tutamadım tansiyon olmuştu bende kafama vurarak akşam ettim iki hafta oyle diyen benm anneligime şaşırmıştı  doğurup atıp ortaya hiç bir zaman keyfime bakmadım hele dışarda zarar görme ihtimali olan yerde  boş konuşann agzna bı tane vurcan 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Normal doğum o esnada zor. Sezaryende doğumdan sonra zor.  Ben sezaryenliyim sütüm hemen gelmedi 5 güne kadar da mamaya alıştı sonrası çok zorladı beni o yara ağrısı falanda vardı tabi. Ama bunların bi önemi yok kucağına evladını aldıktan sonra hepsi önemsiz geliyor. Mamayla büyüttüm oğlumu❤️ ilk başta kötü geldi etraftakiler yüzünden sonra aklım başıma gelince çok şükür besleyebiliyorum dedim. 

Belki annende o anlamda demiştir ama yarım anne falan iğrenç kelimeler öyle bişey olabilir mi yani. Kalbini ferah tut ve sağlıkla kucağına al evladını. ❤️
0 oy
(993 puan) tarafından
Bana Doktorlar geçen haftalar sezeryan demişti de annem ve kaynanam sağlıklı olsunda Allah'tan ne gelirse o diye tepki vermişlerdi.  Ben normal doğum istiyorum sağlık açısından ama tabiki ne gelirse Allah'tan tabi hayırlısı diyelim 
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Bende sinir oluyorum normal doğum fanatiklerine herkes onlar gibi çatala ayırmak zorunda değil iki bacağını ben on beş yıl önce oldum sezeryan hiçbir komplikasyon yaşamadım prenses gibi doğurdum geldim yine olsa yine sezeryan isterim.
0 oy
(349 puan) tarafından
Normal doğum sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı son anda baktınız bir sıkıntı oldu sezeryandan da çekinmeyin kimsenin dediğine bakmayın nasipte ne varsa o şekilde gerçekleşiyor 
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Cahil boş kafalar. Cahil cühela lafları ver cevabı geç. Asla kafana takma. 
0 oy
(8,837 puan) tarafından
Yarım anne diye tabir edenler kusura bakma da yarım akıllıdır. Böyle saçma şey mi olur. Annelik dibine kadar sancı yaşamak mıdır böyle mi hakedebiliyoruz bu kutsal kelimeyi. İçimizde bir canlı büyütüyoruz ve onu hayata getiriyoruz ve anne sıfatını taşıyoruz bu kadar. Böyle düşünen ve bunu diline getiren insanlar benim karşıma çıksa yerin dibine sokmazsam insan değilim. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 129 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (366 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 381 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
5 cevap 127 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu

Kategoriler