Kızlar
Önceden de posta açmıştım eltimin kızı bebeğime vuruyor diye aile apartmanında yaşıyoruz eltim kaynanam ben hepsi ile ilişiğimi kestim özellikle eltimle
Kaynanam gelip benden bebeğini istedi bende başka zaman dedim eşim işten gelir gelmez kendini apartmana atıp Kürtçe beni şikayet etti yarın dedi ama bana getirmedi diye elimde dedi böyle böyle olmuş dedim yooo yarın demedim ayrıca annen müsait mi değil mi bilemem bana müsaitim demedi dedim geçtim kaynanama da eltimin kızı varken gelip alma vuruyor o yokken alacaksan al demiştim istemiyorum aynı ortamda olmalarını da dedim üstünden 3 gün geçti ne gelen var ne giden istedikleri zaman bende bu sefer vermeyi düşünmüyorum çünkü keyiflerine göre değil bunlar eltim bayramdan önce ailesine gitti 1 ay yoktu her gün evime gelip başımı ütüledi benim şimdi o gelince birden elini ayağını kesiti selam sabah vermez hal hatır sormaz bu bence iki yüzlülüktür benim için o yokken bana ben yokken ona
Eltim de sürekli olarak bana benim kızımı daha çok seviyorlar senin oğlunu sevmiyorlar diyip durur beni aşağıya çektiği için asla istemiyorum görüşmek falan ne hikmetse kızını 1 saat indiren insan kaynanam işten gelir gelmez götürür akşam 12 ye kadar kızı orda kalır
Kaynanam da gelip asla görmez benşm bebeğimi ama istediği zamanda vermemi bekler vermeyince şikayet ediyor eşine beni sizce de garip değil mi ikisinin aynı ortamda olmasını istemiyorum dedikten sonra 360 derece döndü
Beni arıyor bugün oğlunu soruyor dedim ara ona sor bana değil geri arıyor e telefonu kapalı siz beraberdiniz nerede olduğunu bilmiyor musun diyor bildiğim halde bilmiyorum gelir herhalde birazdan gelince kendine hesap sorarsın nerede olduğu ile ilgili bana sorma dedşm kapattım
Gerçekten bu iki yüzlülükten sıkıldım o gelir onu kötüye gider öteki gelir onu kötüler bir o kadar eminim ki ikisi bir olup beni çekiştiriyordur buna o kadar emin kii
Neden derseniz de ben elime nereye gittiğimi söylemem kaynanam merak eder bana da soramaz bilir beni açar eltime sorar o da üstüne vazife gibi söyler
Görev edinir kendine bu durumu uzun oldu kusura bakmayın